.
Затворена тема
Страница 58 от 120 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2988
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Toва прозвуча ужасно. Вашите се опитват да създадат настроение и да направят празниците хубави и изпипани, а ти се мусиш. Поне имаш пълно семейство, с което да празнуваш. Ние с мама и да наготвим неща, и да се стараем, никога няма как да излезе празнично, защото сме си двете и така да се каже, масата не вади вида на семейна трапеза. Вие имате възможност да си го направите засмяно и хубаво пък не се възползвате от това. Традициите не са винаги нещо толкова ужасно. Напротив. Те са единственото хубаво, останало на Коледа. Те са нейният смисъл. Не безметежното купуване на подаръци, тъпченето на пари у търговците и фалшивата съпричастност към бедните. Мисля си, че така си говориш, защото го има. Ако вечерта бяха тряснали на масата 2 салама и 1 сирене, щеше да се почувстваш зле.
    +++++
    Всъщност, винаги съм си мечтала за семейна традиционна вечеря, дори и да не е празнична. Ама си оставам с желанието само ;д
    Колкото и банално да е- ценете това, което имате.

Като кастрат...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Весела Коледа.
    Чакам да си видя и напрегръщам мъжа и да си прекарам хубаво слънчевия ден.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Весела Коледа, бацета!
    Като за начало ви желая да сте живи и здрави, за да може да се отдадете на нездравословните пороци. Късмет, за да може да си намерите изпуснатите след петата чаша ключове по пътя за вкъщи. Щастие, за да може да го споделяте с приятелите, когато ви свърши бутилката. Приятели, които да ви правят щастливи или поне да ви изпращат когато сте нетрезви. Любов, за да има с кой да се сгреете в студените нощи и секс, за който да ви е срам да разкажете на хората, така че да ви останат само приказките за платонична обич. Малки грешки, които да ви правят по-силни или поне да ви научат да прехвърляте отговорност. Пари, те така те, да има.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Превъзбудено ми е едно такова, не знам и аз защо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на galaxy29
    в рая съм

Мега фен Аватара на xoxi
    Топло и щастливо ми е. След малко ще взема да сложа подаръците под елхата и да следя реакциите.
    Малко ме е яд, че не успях да купя още един подарък, който бях харесала, но здраве да е. Той ще остане за НГ.
    По всичко личи, че следващата Коледа ще е отпразнувана по съвсем друг начин, което много ме радва. Не ми е пълен семейния празник, когато него го няма.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щастлива и гладна се чувствам
    maDamn

Супер фен Аватара на paradosou
    Оф. Изтървах.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Побъркали са се мойте старци Ох. Забавно ми е.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мразим Коледа *сърдито човече*
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Преяла и леко гузна. Имам странната дарба да оплитам и най-подредените и перфектни неща в живота си.

Мега фен Аватара на Blab
    ох, искам да оздравявам вече!
    оставиха ме сама на Коледа, е така. на най-моя си ден!(
    нямам глас да си пея песнички, а опекох 590723789074023742389047230 сладки и не мога повече.
    имам чувството, че съм изгледала всички коледни филми на света, а не искам да осополя новите си книжки.
    в обобщение - мрън-мрън:Д
    иначе съм отлично. чувствам се добре. усмихвам се и правя подаръци, които няма да подаря, йей!):Д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Определено не обичам празниците... и за пореден път си го доказвам. Идва ми в повече прекалената превзетост...престорената искреност, съпричастност и блабла.. личи си че са маска..

Минавам през труден период от живота си, в който съм доста сам и самотен. Не е готино... и не съм оптимист за хепиенда... тъпо е... когато пътищата на двама човека се разделят.. или поне се раздалечават. И тъжно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Бургадидас !
    Sometimes u must do what u gotta do, Влади

Иначе и аз споделям мнението ти за "празниците". Бахти Коледата, цяла вечер кисна, и ще кисна пред компа Ти ебем и празника, лек !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кало.. тва ясно. Знм какво трябва да направя и ще го направя. Просто ми е тъжно че се стига до там.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на fizzyg
    Абе предполагах,че ще съм мнооого зле,обаче учудващо не..Бих казала малко разочарована,but who in this freaking world cares
    Но сега се чудя колко хубаво ми беше с него Ах..

Но, въпреки всичко,май така е по-добре

Супер фен Аватара на Jaune
    съкрушена съм просто.. дори да не искам да си го призная, съсипана се чувствам, изнасилена.. и не знам как да го оправя, мамицата му.

Град
    София, България
    Ебати педерастката държава.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ебати педерастката държава.
    О, Маги, върнала си се в България...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София, България
    ^Заеби. Кога ще пием кафе с теб?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Заеби. Кога ще пием кафе с теб?
    Ще ти пиша тия дни да се разберем нещо, че ваканцията нашите нещо решиха да ме ползват за ... каквото се сетят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Кало.. тва ясно. Знм какво трябва да направя и ще го направя. Просто ми е тъжно че се стига до там.
    Аз знам, че знаеш. Мисълта ми беше точно това, че дори и да не ни харесва, пак трябва да се направи.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много хубаво си изкарах тази година. Не се чувствам на мястото си на Коледа по принцип, просто по време на такива празници ми става странно самотно и ревливо, но тази година беше очарователна.
    И съм впечатлена. Адски красива, мила, грижовна и добра жена е, очарована съм.
    Вчера бях с Него и ми беше тооолкова хубаво, само дето тия 6 часа ми се сториха като 15 минути. :\ Обичам аромата на кожата му, ръцете му, начина, по който ме гушка и ме притиска към себе си, начина, по който ме целува, как ме завива с одеалце, за да не настина, как ме държи за ръката, както и влудяващото щипане на бузите, когато се разлигави. Целия си го обичам и не искам без него никъде да вървя. Толкова кошмарно се чувствах далеч от него, а сега историята се повтаря... Отсега ми липсва, а още не съм тръгнала.
    След малко стягам багажа, дооправям вкъщи и по някое време изчезвам. Само се чудя как ще издържа далеч от него. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си