- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Колко е прекрасен, не е истина. А този глас... лелелелеле. Днес ми е по-голям празник от вчера.
Кафето ми е толкова силно, че чак има вкус на злоба.
И спря да се върти за миг земята..
Същата съм по празнициА снощи ,колкото ревах преди да заспя, днес ще е тройно. Просто ооооткачам. Няма да го видя няколко седмици и се побърквам. Толкова си го обичам и имам нужда да съм покрай него.става странно самотно и ревливо
maDamn
най-тъпата Коледа евър![]()
планът не беше изобщо такъв, ама как се развиха нещата. Ебати тъпото.
Единствената ми утеха е, че пистите са страхотни и се радвам, че се прибирам толкова изморена, че да не ми остава време да разсъждавам колко тъпо се получи.
Искам да се събера с моите хора и да се почерпим порядъчно. Дано за Нова Година да останат нещата, щото иначе ще пада голям хейт.
Честита Коледа на всички.
Обичам си го, но в момента посланието ми е следното: Нека върви по дяволите заедно с тъпото му събиране на класа....
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Оф, кофти ми е.
Май ме е хванало ПМС-то пак.
Що ли се учудвам, чакам го след 2-3 дни..
Деба.
И той ми липсва.
Защо вечно трябва да мрънкам? И да развалям хубавото в отношенията?
Защо просто не се отпусна и не започна да си показвам чувствата?
Няма такъв идиот друг като мен..
Ами бива. Взех си парите, после обиколих да си взема кожено клинче. Минах почти цялата храносмилателна, остава ми панкреас само. Хаха, с рисунките ми си спестих около 10стр. На схема всичко е 100 пъти по-ясно, отколкото в тези дълги текстове с описания кой чарк къде се намира. Утре ще се пробвам на дихателна, а после той ще дойде и ще го нагушкам.Може и да изиграем някое и друго сантасе. Обичам ваканциите. <3 Жалко, че са толкова кратки и минават толкова бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Все още превъзбуден след поредния драматичен и в същото време епичен обратСлед малко паля кеца, добре е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ревливо, и усещам как след малко ще рухна.
Знам,че не е лесно,но вече адски ми липсва, а не знам кога в близкия месец ще мога да го видя и си умирам от болка. Знам,че е тъпо и детинско,но адски мъчно ми е и се чувствам непълна.
Радвам се ,че поне ще можем да се чувам ,когато искаме...
Просто го искам покрай мен ,колкото се може повече,ако може 24/7 най-добре.
maDamn
На толкова далеч от мен, а сякаш ми е близо... всеки ден осъзнавам колко ми е ценен и колко съм щастлива, че съм го срещнала. Той е прекрасен!))))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оказва се,че не съм толкова нежелан,колкото си мисля...Знаех си че ще стане така,както няма никакви момичета около мен и изведнъж...и накрая след 200 драми пак ще остана сам...Ама така е,свикнах вече май![]()
>>DjBelev<<
Мъчно ми е ,но след като го чух се чувствам по-добре
Обичам го и той е човека за мен! Утре заминава и тва ме убива,но пък не е толкова далече , на 2 часа и 30 мин път и ако имам успех,мога да ходя,когато имам възможност. Пък и не вярвам да стои там чааааааак толкова непрестанно. Прекрасен е.Обичам го.
Последно редактирано от granger : 12-26-2012 на 21:01
maDamn
Хубаво ми е![]()
добре съмредовният секс си казва думата
гуш за granger.
awwwwwwww,благодаря многооо :*
maDamn
Аз съм гаден човек. Имам чувството, че съм градила къща, направила съм я палат и хоп - изведнъж ми скимне да я разруша с кран.
Никакво не ми е.
Уж се наспах, уж почивам, а ми е гадно.
Нда, той ми липсва.
Супер много.
А края на другата седмица е бая далечко.
Че и по-натам, след около 2 седмици евентуално ще мога да го видя.
Оооооф....
^ same situation , само дето при мен не се знае 2 ли са, не са ли... пф
Поне ще си се видя с мойта дружка,ще пийнем кафенцИ, ще си се наклюкарим доволно и да...малко да се поразсея.
maDamn
Еми ,аз си изтърпях 2 седмици да го няма,даже и отгоре от 7 до 22![]()
Беше си тук за 4-5 дни и пак...ама не е толкова зле,смисъл ще изтърпя,колкото трябва. Само че с всеки следващ път става все по-трудно.
maDamn
Най-сетне ще си я видя, не сме си говорили нормално от тоооолкова време <3 Нямам търпение :Д
Режима ми на спане започна да се нормализира, чувствам се значително по-жизнена и бодра. Имам да довършвам още някои неща, искам да ми се махнат от главата най-сетне, обаче като гледам, май пак ще върша всичко в последния момент.
Everything changes, but beauty remains ...
Ммф. Някои хора са дразнещо подозрителни. Нямам проблеми с това, нека се съмняват във всичко и всеки, ама нека не се месят и не се опитват да накарат и другите да прихванат от това.
А вие двечките отгоре - кога смятате да ми пишете?..
Оххх тия празници не сме се спирали вече съм толкова уморена. Вчера си направихме страхотен купон за откриването на апартамента ни с него и беше страхотно, невероятно. Но пък се наложи да измия всички 30 чаши днесСЛедваща стъпка - миялна машина!! Задължително!