- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Смачкана, убита, разкъсана, нещастна, сама, унижена, използвана, нищожна, тъпа, наивна, разигравана, изоставена, огорчена, излъгана ето така се чувствам...
Малко ми е кривп и празно,ама имам шоколад,кола,пепси ,чипс и тофифи и хубави фЮми.
Пластелина на Клъстерите , чакай ме!
maDamn
Много съм прост.
Ммм нещо много стрес и нерви са се натрупали в мен. Имам да уча доста, след ваканцията са ни всичките класни.. Не е ясно с кой и къде ще съм на Нова година и усещам, че нещо ще се прецака. Чувствам се леко недооценена, макар че рядко оставям това да се случи.
Поне преди малко си направих тренировката и настроението ми леко се пооправи.
Хем съм бесен хем ми е смешно така става като си има човек работа с тъпи и упорити хора
Вчера и днес съм карал велосипед като ненормален. Вярно, студено е времето, вярно има лед, вярно само по блуза.. но беше слънчево. Отдавна не бях излизал... и доста се накефих. Днес даже се пребих няколко пъти, щото си играех по едно заледено място, но ставам, отупвам се и продължавам. Планирам да изкача Черни Връх с велосипеда от София.. но нека се постопли малко - поне да няма сняг. Ако някой знае къде да търся веломаршрути около/в София... да казва. Аз не успях да открия. Видях се с готини колеги... и нещата се редят както трябва. Ако сега се окаже че и Нова Година си я уредя.. ще е чудесно.
Скоро не бях се чувствал така добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Блъди - изтрий си личните...
Dr. Gregory House
Абсолютна апатия... :\
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Ейй мамкамуу еее...като кажа "не и казвай" какво чуват е..."кажи и,кажи и"....ся трябва да водя излишни спорове и глупости щото някой хора са големи порти...направо ми писна...накрая ще им тегля една майна на всички и с никой няма да излизам...бааси приятелите дето имам....едните пияндета,другите порти...
>>DjBelev<<
You should've when I would've
Now I know I've had enough
Better luck next time girl
Dr. Gregory House
Няма по-прекрасно нещо от това, любимия човек да те прегърне, целуне и да ти прошепне в ухото, че много се гордее с теб. Неописуемо.
И спря да се върти за миг земята..
Ии пак се прибрахме по нощите. И утре пак рожден ден. Колкото и да ми е весело и приятно вече усещам умората. Поне утре през деня ще си лентяйстваме и ще гледаме филми. От тренировката на нищо не приличам,обаче. Цялата съм в синини..направо черни петна. Все едно са ме малтретирали.
Празно ми е. Снима ми се. Клавиатурата ми ме мрази.
^^^
Бургас <3
Чудя се дали имат нещо общо тези три сънища сънувани през различен период от време,дали показват нещо и дали ги тълкувам правилно.Като се замисля за други такива.Да за един предишен определено не се случи нещо по фрапантно в трите седмици около 21ви,но пък имаше други,които малко или много се случваха.Така,че отново съм 50/50 и за тези и тълкуването им.Може пък онези около 21ви да са си били нещо за мен лично.Но пък тези ако са верни и ги тълувам правилно би трябвало да е започнал някакъв процес.Процес,който може би другата година по някоя време може би ще ми сбъдне едно много голямо желание със статут на мечта.А дано.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!