- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Дриймър, докога си на българска територия?
Малко нервна и стресирана, но по-добре отпреди малко.
Той ми липсва , адски много си го обичам и искам да си го напрегръщам.
maDamn
Леко притеснена, но това се очакваше.
Не може всичко да е точно както го искаш.
Абсолютно всяко събиране, трябва да има някакъв фал накрая. Мисля да не излизам от вкъщи близкото бъдеще. Май почна да ме гризе съвестта. Чувствам се ужасно.
Гладна, искам да ям, искам да си говоря с баба и след това да излезна с приятеля си и да се забавляваме. Липсва ми.
Ех, значи от тия лекарства тотааааааааално се разцентровах. Неадекватна съм. Поне гласчето ми се връща лека по лека... дано утре съм добре.
И неясното положение около НГ.... накрая вкъщи ще си остана.. бахти...
Вчера беше яко... само дет ми се доспа пак от проклетото лекарство... иначе си изкарахме много готино...
А мойто малко англичанче пак ми грее... дори през днешната гнусна софийска мъгла. Ценни хора. Тва е положението.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам си го ,бе, притеснено ми е за него...обичам си го!
maDamn
Много ми се спи...Обаче искам да гледам един филм.
Пък с него нещата както винаги-дразнещи,скучни ииии по едно време ми става мъчно за него . Ще се сдържам тия дни да видя ,какво ще се случи,но като гледам няма да се задържа дълго с него.Много съм гадна,знам...
Леко притеснено. Не знам какво да очаквам.
Искам да видя и усетя промяна. Належащо е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скуката е пълна.Дилемите са големите..настроението спада рязко![]()
След разходка, кафе, 3-часово обикаляне на мола и разговори до сега с най- добрата ми приятелка, по- добре от вчера, да речем. Плановете ми за Нова година се провалиха, но някак не съм чак толкова депресирана. Имам да мисля за 1000 други по- важни неща, които ме изнервят допълнително, но гледам да съм по- уравновесена ;д
Подготвям се...2013 искам да я започна по-надъхан от всякога,по-амбициозно от когато и да било и искам да успея там където до сега не успявах.Вярвам че мога,вярвам че мога и ще успея.Тва може би ще е годината в която ще се реши дали ще тръгна по пътя на звездите и ще постигна мечтата си и ще покажа какво мога или ще се окажа поредния който иска прекалено много от света.Няма да се дам,вече няма да чакам просто да се случи,а ще го предизвикам.Още Януари ще направя първата крачка за един сериал.Ще дам всичко от себе си за да получа шанс за него и ако го получа,ще се раздам на 220 % за да ме харесат и за бъдещи проекти.Просто вече е време в което трябва да реша кой ще е моя път и го осъзнавам сега.
>>DjBelev<<
http://vbox7.com/play:d619e4175d?p=f...952&order=date така общо взето..
Заспала... Гушкам си пингвина. Снощи си дочетох книжката. След малко, искам или не, трябва да се захвана с белия дроб, само той остана от дихателна. Тя поне е лесна. Иии после идва той и ще си изкараме гушкаво този мрачен ден.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много щастлива че имам такова прекрасно семейство и толкова добри приятели. Коледа е все пак, ваканция сме да се забавляваме на макс.
Весела Коледа!![]()
Станах бая рано , 8 и 30 сутринта,евала ;д За сега се чувствам добре...ще видим до края на деня ,какво ще стане.
Тъкмо се зарадвах, че денят ми започна перфектно и БАМ, баща ми го развали, решавайки да покани един негов колега в нас. Наистина не ми харесва точно този човек да идва в нас. Както и да е... Поне няма навика да се задържа много.
Чакам да пристигне последния подарък, който купих за семейството. Вече намерих къде да го скрия. Само се надявам да не пристигне докато баща ми и колегата му са тук. С нетърпение вече очаквам да тръгнат за работа, да ми пристигне подаръка, а след него и момчето ми... И тогава вече ще започне прекрасната част от деня.
И спря да се върти за миг земята..
Боли ме крака. Боли, боли, боли. Пууууу.
Иначе, днес ще си видя роднините и малкото зверче.![]()
Супер,май ще си получа поръчката тази годинаПия си кафето и ще тръгвам по задачки и после се връщам за мача
![]()
>>DjBelev<<
АЗ станах в 12.25?! Вярно, че си легнах в 2, ама... ще го убивам тоя моя, разваля ми биологичния часовник :д
МНОГО ми е добре. По пижама съм още, хапнах, сега ще гледам "Под прикритие" и си го чакам на гостиии![]()
13 часа сън. От кога не ми се беше случвало? Смятам тези 4 дни да ги прекарам в блажено бездействие, прекъсвано единствено от секс и ядене. И готвене. Отдавна не съм се развихряла из кухнята. В настроение за кулинарни експерименти съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote