- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
^ Завиждам. Писна ми ненормалните ми приятели да ме будят рано сутрин и да се чудя после какво да правя. Пуша една цигара и лягам пак. :Д
Много мразя да съм посредник, 'баси гадната ситуация, много ми е неудобно. Тъкмо когато всичко върви по план, трябва нещо да усложни нещата, не може да е лесно и готово всичко :\ Дано само стане по лесния начин, че...
Everything changes, but beauty remains ...
Най-накрая си посветихме цял ден мързел вкъщи пред филми и беше страхотно. След малко пак отиваме на купонче. Всичко е чудесно. Добре се чувствам![]()
Бивам, мисля че съм по-добре,ама пак съм си кривак и си го искам.
maDamn
От един месец не съм пипала немски... Направо ми е кофти от мене си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пуснах си косата, свалих си всички железа от мен (обеци, гривни, пръстени, гердани), облякох си домашни пухкави дрешки (полото ми е сивичко на сърчица) и момчето ми едва ме позна.Хубаво ми е, чувствам се естествено. Цял ден си мързелувахме, гушкахме, гледахме филми... Имам чувството, че се преселихме в друго време. Музиката, обстановката, свещите... Магическо.
И спря да се върти за миг земята..
Да му писне на човек, сериозно. Идвам си всяко лято и всяка зима и първото нещо, което правя е - ох, да, посети алерголог, ту на ортопед-травматалог. Писна ми.
Пх. Иначе си играх с малката!!! Такава сладурана с едни руси къдрици и зелени очички![]()
и те целува и ме прегръщаше и ми сядаше в скута. Охх, сладурче.
Обичам си ги.
Офф, мно'у ми е скучно, ве, ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК ! Ай да идва 31 по-бързо, че съм решил да се насвяткам като мастия, лол !
едит - и пак нямам цигари... алскфдддддддддънв иотгх54 968х29068и6х3444444444444ъ8ксднгфл :@@@@@@@@@@@@@
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Просто...няма дума или думи,които да опишат как точно се чувствам..
Сега осъзнах каква грешка направих преди няколко месеца,няма как да я поправя сега,съжалявам за което..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Деня ми започна устремно нагоре,но баш на финала се срина...Поръчката ми ще дойде най-вероятно на време,платих сметки,глупости,но след като днес каза че ще е с нас на НГ,тази вечер се оказа че няма да може..Не заслужавам очевидно втори шанс,а и аз все още не знаех какво ще се случи..сам се провалих,сам я нараних от глупост и от страх...защо съм такъв гъз...не послушах сърцето си тогава,а главата си...ама така ще е,когато трябваше да я слушам блях и сега...не ми е оправдание че ме направиха такъв,не ми е оправдание,че ме е страх да не се случи отново...просто...все още съм адски объркан и...а най ме е яд че тогава я нараних,не заслужаваше,не заслужаваше това както аз сега не заслужавам втори шанс...Вместо да обмислям всичко сам,можеше тогава да го обсъдим,най-малкото нямаше сега да е така,постоянни недомлъвки и чакане да се приключи тази тема...но,сам съм си виновен,аз съм лошият и си заслужих всичко,но тя не заслужаваше това..
>>DjBelev<<
Бях забравила колко е яко да имаш време за подобни идиотщини.
Танцьорката на Хула-Хула
Драконът мъти яйцата си
Най-добрия ми приятел се крие зад храста
Пчеличко напада цветето!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много съм добре
След малко влизам да се къпя,след това ще се видим със сладкото <3
Бррррр. Вчера си прекарах страхотно. Липсва ми приятелката и ми е гадно, но ще и се реванширам като се върна. Иначе, днес се очертава един слънчев ден и ходене до горе.![]()
Хубаво ми е.
Прибрах се за Н.Г и после пак заминавам.
Кретаме някак. Може и по-добре
Чакам да ми се обади и да му чуя прекрасния глас.Малко остана,докато се видим и нямам търпение... Тъжно ми е че няма да сме заедно на Нова Година..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Опитвам се да не се съдера чак от рев. Много самотна. Нищо. Ще си седя сама, пушейки и ще преживявам всичко. Поне имам себе си, а и това не е съвсем нищо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Ко ти е, Сисе?
Доволно нахранена. Мхмхм.
Снощи кака ви обикаля чалготеките.Загубила съм тренинг, ей! Не бях ходила на дискотека от лятото.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Най-накрая се решихме къде ще сме на Нова година. Доволно ми е. След малко отивам на тренировка и после ще си направим филмов маратон с горещ шоколад ммм
Доволно ми е , вкъщи си е най-хубаво!
Той ми липсва,ама съм щастлива ,че след НГ ще си идва иииии ще си го видя.
maDamn
Доста.. спокойна и уравновесена.
Което е необичайно за мен.
Хм.
Искам да се разкарам от тук.
Не мога да ги търпя, за един месец се прибирам и си обещах, че ще проявявам търпение и спокойствие и кво ли не още, ама не мога. Не м-о-г-а.
И плановете за НГ се провалиха с гръм и трясък.
И ми се плаче направо, нищо лошо не съм направила и пак крясъци. Аман.
Днес готвих тооооооооооолко много. В момента ми е страшно изморено и мързеливо. Лежа си на диванчето и ме мързи дори да отида да вечерям. Някой ако е така добър да ми донесе яденето тук, ще съм много благодарна.
Ще си пусна някое филмче и ще се разтопя.
Утре се надявам да съм по-жива.
И спря да се върти за миг земята..