- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
АРЕЕЕЕ НОВАТА ГОДИНАААА!!!!!! Да сме живи, здрави и корави! Да сме тъй засмени! Новата година да ни донесе повече щастие и повечето щастлвии моменти!!
Новата година да ми донесе още повечее пари! Да ми създаде семейство (или аз да си го създам.. не знам) и тъй.. и нова кола.. една.. и жена.. курва или не.. нова да е! Един ден по-рано дреме му уая!
Да съм по-щастлив дано и по-силен както никога!
http://www.youtube.com/watch?v=u0WbUzF6MiU
Umri, umri, umri, zbogom
a ja cu za tobom
Пич, бързаш, с ден напред си
Оф...умиргам 100/35 кръвно,нека ми е якооооооооо.
Мисля да си погледам Под прикритие, да си чуя мъжа и да се помъча да не пукна.
maDamn
Как да съм... искам да пия - няма с кого. Не ми се чака до утре.
Задавам си и въпроси, на които може би само аз мога да отговоря, но не се получава. Толкова ли съм сбъркана, че само привличам хора по-зле и от мен .... как да не се отачаям.. ебаси.
Бясна съм.
Няма да ѝ проговоря повече, нито на някой от останалите. Утре по "семейно" вкъщи с филмов маратон. Баси якото. За кво се прибрах изобщо.
Днес ми е уморено.
Мисълта, че изпращам една доста тежка година за мен, е хубава, но пък това не пречи да ме шокират, докато все още не е свършила.
Нда, още ми е малко странно.
Но ще мине
Обожааааааааавам си го. Просто го обожавам <3..
Обичам си най- добрата приятелка. Радвам се, че е взаимно. Обичам и разговорите, в които напълно отсрещният човек се разкрива пред теб. Хубаво е, че в лошите моменти наистина разбираш кой е до теб и кой не.
Бреей как не ме търси вечеама нормално де... Усещам,че му се вижда края и може би той ще дойде на 1ви януари.
Ама като изключим това не се оплаквам.Изключително спокойно и тихо е при мен.
интересното е, че се чувствам добре - спокойна и уверена.
доволна съм от годината си, от лично(стно)то си израстване, осмеляването и успехите. предстои ми светло бъдеще, различни творчески проекти, надявам се, повечето от тях - успешни.
жалко е, че не успях да изведа взаимоотношенията си с определени хора до онази точка, в която щях да ги чувствам (по-)сигурни, смислени и => значими. не страдам заради това, обаче, просто го констатирам и отминавам.
харесвам се, дори направо се гордея със себе си. ебаси, не знам как стигнах дотук, но ми харесва!:Д
пожелавам ви баси прекрасната, пълна, пълноценна година! е така, да има!:Д
повече аз на асансьор - НЕ !!
особено, ако съм с някоя 'паника' - в никакъв случай.. след тва дето неска ми се случи![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Продължавам да не виждам светлина в тоя шибан тунел.Още повече.Сякаш тъмнината се сгъстява.На моменти имам чувството,че вместо да вървя напред се връщам все повече назад.Защо живота всячески се опитва да ме превърне в това,в което най не искам да се превръщам.Но пък...още малко идва Нова година.Нали трябвало да се мисли по позитивно.Така да е...поне днес най-малкото.Надявам се пък,че наистина много мои сънища,в които също не виждам никаква светлина, а изведнъж се оказвам много приятно изненадан и очуден от дошли от изневиделица неща даже повече отколкото ми се ще показват наистина бъдещето.Макар,че не виждам как ще стане това ама ни най-малко,но пък то и в тях беше така.В момента когато бях най отчаян започваше да се развива една дълга верига,която ме праваше истински щастлив.Ами а дано.Да се надяваме 2013 да е по блакослонна към мен.Като цяло за тази изминала година май най-много съм доволен от едно ново познанство случилото се към началото,което продължава и до днес.Другите неща не са чак толкова запомнящи се или са били просто моментни.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Реших го. Ще си изтегля първия сезон на "Под прикритие" и ще му се наслаждавам цял следобед.
Баси, скоро одъртявам и това ме депресира сериозно.![]()
You are broken, I can fix you...
Всичко ми пропадна. От сума му време се мъчим да си организираме НГ заедно, миналата аз пътувах, сега пък се разболях. Баш по празниците.. ебаси късмета. Ще седя в нас да се тъпча с баклава и капама. Чудесно...
Ай, здраве си пожелавам, здраве... друго не ща..
Сатурнова дупка, fuck you too!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хубаво ми е. След около два часа ще дйде в нас и ще бъдем заедно като миналата нова година <3
Много хубаво чувство е това.
Винаги ми е било по-празнично на НГ, отколкото на Коледа. С него това ще ни е трета година, която ще посрещаме заедно. Тази година планувахме в тях да се съберем, но вчера разбрахме, че брат му и неговата приятелка ще са там, за това решихме ние да останем в нас. Нашите също много се зарадваха на това решение. Миналите две години все бяхме на друго място, сега ще ни е по-домашно и уютно.
С майка ми от вчера приготвяме нещата за трапезата. Щастливо и празнично ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Никакво ми е... нито ми се празнува, нито нищо..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Никво ми не е , няма да мога да съм с мойто чаве на НГ , ама поне се надявам скоро след тва да го видя...некво ми не е празнично, то кво ли има да се празнува толкова , де...ама карай.
maDamn
^^Абе хора, кво става тая година.. мислех, че само на мен не ми е празнично..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Деа..сдухана история, искам да се заровя сама и да ям шоколад, и да пия колаи да зяпам филми,никой не ща , damn.
maDamn
Мдам.. тая вечер ще е като всяка друга... Всичко отиде по дяволите. Ако някой скучае - може да драсне.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House