.
Затворена тема
Страница 64 от 120 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2988
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Присъединявам се към нямащите настроение за празнуване. Аз всяка година съм така край Коледа, но този път ме държи рекордно дълго време.
    Тази година се отказах от всякакви партита и шумни новогодишни купони. Ако зависи от мен ще посрещна новата година в леглото с поредния епизод на поредния сериал.

Съвестно ми е малко, че моя не отиде с приятелите си. Казва, че не искал да ходи, но аз си знам, че е заради мен. Тъпичко.
    Е, ще си посрещнем поредната годинка заедно - без шумотевици, с хубава трапеза и домашно винце. Пожелавам ни спокойна и уютна 2013-та.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Присъединявам се към нямащите настроение за празнуване. Аз всяка година съм така край Коледа, но този път ме държи рекордно дълго време.
    Тази година се отказах от всякакви партита и шумни новогодишни купони. Ако зависи от мен ще посрещна новата година в леглото с поредния епизод на поредния сериал.

Съвестно ми е малко, че моя не отиде с приятелите си. Казва, че не искал да ходи, но аз си знам, че е заради мен. Тъпичко.
    Е, ще си посрещнем поредната годинка заедно - без шумотевици, с хубава трапеза и домашно винце. Пожелавам ни спокойна и уютна 2013-та.
    Радвай се, с любим човек е по-добре, дори и на тихо и уютно, отколкото с нетолкова близки хора. Весело изкарване!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Да. Баш така.

Мех. Тъпо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Празен е форума..... нормално някак. Чудя се кой ще е зомбито на форума и ще пусне първия пост за 2013?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    За тоя раздел аз съм зомбито...

ЧНГ на всички. На мен не ми е празнично.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    За тоя раздел аз съм зомбито...

ЧНГ на всички. На мен не ми е празнично.
    ЧНГ, Влади! Да си жив и здрав! Повече усмивки за напред! )

Град
    В мислите на хората
    Ем... да видим. За тая вечер к'вото можеше да се обърка.. се обърка. Мерси иначе.

ЧНГ и на теб, Наде!

Dr. Gregory House

Какво ти е на теб, ве душа? Че не празнуваш, а кесиш у форона като мене?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ЧНГ злета мои :*
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ЧНГ от шадоу & сиси

ЧНГ ви, душици^^

Град
    Beyond reality
    Тъжно ми е бе деба...
    maDamn

Честита ви нова година...

Отиде си една ужасна година от една страна и хубава от друга.
    Дано през новата преобладава само хубавата страна! Желая на всички ви много здраве и любов!

Посрещнах новата година неочаквано добре, ако бях с едно друго човече щеше да е супер... <3
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    В мислите на хората
    Going to work.. Zombies are coming...

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Честита Нова Година, съфорумници!

Супер фен Аватара на Irti
    Ч.Н.Г, пичове и пички!

И аз не празнувах чак толкова велико.. даже хич. Седнахме няколко човека на маса.. мезета.. пиене.. екстри на тихичка музика. Парчета от преди 20-30-40 години.

Даже пиенето не ни хвана както трябва, а изпихме.. доволно. Минах после през един комшия и хайде в леглото. Ден като ден е.. не ми се занимава вече с такива купони.

Еми пожелавам си.. да ми върнат книжката тази година (даже не знам кога е датата, ама сиг е след няколко месеца.. бе бем ли ги). Да почна работа на договор и да припечелвам некви 600 лв.. и отделно да си вадя други пари. И от днес направо намалявам цигарите на кутия, че и по-малко на ден.. и леко, леко ще се опитам да ги заеба. И тъй..

По-малко нерви за вас и щастие през годината.

ПС: Довечера заминавам.

ПС2: Тоя Росен Плевнелиев е ебаааахти тъпака, човече! Бахти глупостите изговори... да ти еба майката и президента дето си..

ПС3: Тая година трябва да се видя/запозная с едно усмихнато човеченце от форума!

Уморена от борбата но няма да се предавам продължавам с усмивка на уста
    Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Реанимация.... Някакъв идиот ме събуди с пиратки и ми идеше да му пусна една на главата, но като си налазих кафенцето се чувствам по-добре. Къде ли е ТОЙ, обаче ми се върти в главата...

Град
    Beyond reality
    Заспах късно , вдигнаха ме рано да угаждам на акъла на някой си, бясна съм. Имах намерение поне да мога да се наспя,ама не , кой ти мисли за мен. Ама кво ли се съмнявам , като ги знам кви са. Мундари.
    АРГХ...бясна съм. Мога да убия някой с отровата,която съм насъбрала.
    Иначе си го обичам и се радвам ,че ми е добре. Дано скоро си го видя.
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Честита нова година на всички Аз съм реанимация...отдавна не бях се отрязвал...алкохол,ядене и други работи...просто Хич да не е,не ни беше зле...в единия смисъл на думата имаше и едно готино момиче там,ама не ми обърна много внимание :/ нищо,важното е че си преакрахме супер,сега си търся една батерия за мишката че нямам мишка а ми се цъка ЦС
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Честита Нова Година на всички!
    Аз малко попрекалих вчера с алкохола,направих някои глупости,които ми се иска да не ми бяха припомнили тази сутрин,но като цяло мина добре. Важното е,че утре най-после ще видя моето момче,нямам търпение!
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на paradosou
    Кисела съм.

Супер фен Аватара на shmatarok
    честита нова година на всички, желая ви здраве и любов.

Изоообщо не мога да се оплача от вчера, в крайна сметка се появи една офертичка и си прекарах много добре. Обичам си ги, не ме зарязаха в този момент. Малко май прекалих по едно време с простотиите, ама те са ми свикнали отдавна. Хубаво беше и ще ми липсват, като се разделим отново.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    ЧНГ на всички

Много, много доволно ми е, веселичко, щастливичко - беше мега яко. Всички бяха на черешата - и хората, с които бях, и повечето хора от класа ми, с които се чух Ии какво късметче ми се падна, определено ще си го запазя Имаше си от всичко по малко, дори си чух и един приятел, който живее надалече и много се зарадвах

Честита ви нова година! Снощи ми беше сигурно най-гадната вечер в живота. Много се радвам, че всичко мина и дано оттук нататък се случват само хубави работи! Голямо чистене падна днес, повече няма да пия така!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си