- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Честита Нова година, хора!
Снощи установих, че съм абсолютен карък. От цяла баница с нормални размери и 27 късметчета, наблъскани в нея, на мен не ми се падна нищо. Нищичко. После и от питата пак нищо не уцелих. Явно ми се очертава лишена от късмет година.![]()
You are broken, I can fix you...
Честита Нова година на всичкиБъдете много здрави, щастливи и обичани !
Иначе снощи беше супер. Много забавно с любими хора. А колко е хубаво после да си се прибера с него...радвам се, че заживяхме заедно. Обичам да си лягам и ставам до него, да си готвим , да си гледаме филмчета и да излизаме и да се прибираме като двойка. Дано 2013 е по-хубава и от 2012 и да вървим все напред и нагоре.
наспах се,пих кафенце,ядох...златно ми е...само той ми липсва,но скоро ще го видя...
Искам гуш.
Искам да ми дойде на рождения ден. За малко да го видя и да го гушна. Това искам да ми е подаръка, не искам друго. Дано стане. Залипсвал ми е страшно много.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спокоен, пък и успях да изкарам деня без кафе![]()
ЧНГ на всички![]()
ям чипс, гледам филми, идилия! как ми се пие бира обачееееее. аххх. думи нямам.
Доста стабилно посрещане си беше , направо не ми се гледат снимки.Пак седмица не искам да помирисвам алкохол
Разтопила съм се. Страхотно посрещане на новата година... По-прекрасно просто не можеше да бъде. Сега обаче ми е ужаасно шантаво. Главата ме боли, погледа ми още е замъглен, мускулите ми ги няма. Аз поне се събудих, моето момче явно ще го чуя чак на 2-ри.![]()
Посрещането на другата година определено ще е по-спокойно.
И спря да се върти за миг земята..
Щастливо човече съм.Искам да живеехме заедно вече, за да няма прибиране.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Честита Нова Година!Пожелавам на всички една по- добра година, изпълнена с щастие.
Добре съм иначе... не се оплаквам.
Направих супер вкусна и много лесна крем супа от тиква. Ометохме почти всичко! Сега е време за десерт пред филм. Много ми е хубаво и уютно и хубаво с него.
Треперя?И не знам защо?Нещо не ме слуша главата,мисли за нещо друго май...усещам че скоро пак ще има голямо разочарование за мен...ама така е, като харесвам неща който не мога да имам :/
>>DjBelev<<
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нямам търпение да дойде утре ;д Ще има шопинг и още нещо....
... а как не искам да говоря с него...
И днеска беше готин ден,радвам се
приятен ден, но завършека му... Трябва ли новата година да започва със доказателсттво за каръщината в любовта..
честит!
моят подарък за теб е "рожденик". да си го ползваш със здраве!:Д
по темата:
чувствам се добре. набирам обороти за научните дела. върви добре.
също съм вдъхновена и чилвам, поради този факт. йей:Д
//има голяма вероятност утре/днес да си купя панталон и да замина нанякъде:Д
току-що си дадох сметка, че вече наистина не ми пука за него, което означава , че почвам 2013 с някакъв напредък
не съжалявам за нищо (с мноооого малки изключения) , което е станало миналата година
иначе си прекарах най-хубавата нова година , разбихме се тотално хехе
сега толкова ме мързи да уча, но трябва да се стегна, получавам отношение, което определено не ми се полага и не искам да изглеждам неблагодарна
мисля за някои промени тая година... да стана по-сериозна, цигари само по купони, да си стегна тялото, да спра да правя глупости с него
честита нова година на всички![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Честита Нова Година и от мен на всички.
Прекарахме си добре на Нова Година.Шампанското гръмна няколко минути по рано, в нас пък измило тавана,за пръв път видях пиян човек дето се е заключил в тоалетната и си поспинква и не може да го отбутат. Тая година започна и с кражба в магазина на братовчедите.Който и да е бил...има късмет,че не се позабвихме още около час,защото щяхме да го хванем на местопрестъплението и щеше да разбере как се яде тупаник от четирима леко подпийнали младежи на възраст между 22-26 години..Щеше да си пропуснем и традиционното ходене на кафе на 1ви,но по-късно ходихме няколко човека и си изкарахме хубаво до вечерта.Имам някакво усещане не знам защо,че тази година въпреки фаталната 13-ка в нея ще е много добра за мен.А може би просто така ми се иска.
Намерих си и едно цитатче,което сякаш е писано за мен и даже смятам да си ръгна в подписа, а именно:
"Човек може да изглежда много щастлив отстрани,но същевременно сърцето му може да бъде по-самотно от всякога ..."
Да, случва се хората да ме видят да се раздавам в някое заведение като за последно,също да танцувам по столове и по пейки,да се снимам прегърнат с две мацки или пък с някоя мацка,с която за първи път се виждам все едно се познаваме от месеци,да се въртя около някоя мацка,да танцувам бурно с някоя на някаква бърза песен или даже понякога да се осмелявам да прегръщам всяка,но...хората виждат просто фасадата.Не всичко е така както изглежда.Понякога е просто временно забавление, а друг път е както се казва в онази мисъл: "Животът е гаден-казал със сълзи на очи клоунът и...си нарисувал усмивка." А пък не е истина колко не обичам да ми задават въпроса: "Имаш ли си гадже?" и като отговоря: "Не" да се допълва: "Защо?" Първо е дълго за обяснение,второ ми навява негативни мисли.Още повече пък да ми го задават момичета дето видимо нямат намерение даже и да се опиват да променят тоя факт.....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Адски странни 48 часа...през продължителен мархмулук до това да си спомням за нея.Хм , колко прекрасен е детският ум на наборчетата 96 , даже ми разкриха нещо , което самият аз не вярвах.
Криво ми е, защото пак на работа. Пак едно и също. А тренировката се отложи и за утре. Поне ще наваксам със съня, че не съм мигнала тази нощ. Утре ме чака много важен ден и се надявам всичко да мине добре.
ЧНГ, форон! Да сте живи, здраве и все така постващи! <3
Много ми е хубаво, за първи път от много време насам ми е безгрижно и прекрасно, въобще много положително заредена съм! Надявам се тази година да донесе много успехи, както на мен, така и на всички около мен! Пожелавам си и да обичам. Ама много. ((((:
Разглеждам си книжката с университетите и мисля след малко да пусна по едно писмо на няколко от тях. Влюбих се в един и го поставям на първо място за сега.
Вчера изгледах 4 филма един след друг, без почивка между тях. За днес съм приготвила още 4. Чувството да си лежа тук и да си гледам филми цял ден, с чаша кола в ръка, е направо божествено. Не искам това блаженство да свършва.
Момчето ми едва се събуди и веднага отиде да поспортува на чист въздух. Евала му. Аз предпочитам да си се разлагам тук. Само да си дойде и почваме филмовия маратон.
И спря да се върти за миг земята..
Лек работен ден и мързелив следобед. Доволна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote