- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Лек работен ден и мързелив следобед. Доволна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам разболявам ли се,или нещо психически се сринах?..Не ми е добре нещо и не знам какво ми става...
>>DjBelev<<
защо жените трябва да имаме толкова много проблеми ;д
Плюска ми се нещо вкусничко. Мммм. Иначе, ми е някакво тъпо.
Калпазанке, виж си личните.
искам мартини <3
и да се наспя най-вече, че снощи си легнахме в 4, после станахме в осем... много дроб работата![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Ще има 2ри рунд довечераВообще в такава серия съм,че всъщност какво се чудя кво ми има като аз всяка вечер пия от 23ти насам
![]()
>>DjBelev<<
Въпреки цялата помия, лайна, и кални цунамита който се сипят върху ме последните няколко дни.. днес свърших добро дело. И ми е едно хубаво че успях да помогна на чужденец да се върне в родината си. Надявам се всичко да е точно. Едва ли някога ще го чуя отново.
Доволно ми е че успях.
А иначе - помия до ушите че и повече. Тъжно ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Липса ми той...оф.
Иначе съм добре, преяла...много. Покрай мен е бъкано с манджи, сладко , коли , сокове , плодове и кво ли не и мисля ,че ще пукна от преяждане...
Мързелът е голяма работа,ей.
Ама издивявам вкъщи. Всичките са се покрили и не си подават носа навън,а аз откачам вкъщи.
maDamn
Хубав ден. Отново навлизам в ритъма на работата. Щастливо ми е, защото успяхме да си се видим след работа и то дори по - рано![]()
Мисля да се запиша на конкурса. Доста е престижно, а ще имам няколко месеца подготовка, което е идеално ако искам да направя хубава и оригинална хореография. Иначе ме боли малко глава и го чакам да се прибере, за да изгледаме филма, който съм подготвила.
Цял ден се шматкам по улиците и премръзнах.
За утре имам оферта за излизане, ама ми се щеше да мръдна малко от града и може и да откажа.
Сърдита съм на някои хора и нямам намерение да се занимавам с глупости. Знам, че е малко детински, ама не беше нужно да ме заебават по толкова брутален начин.
Добре. Никаква не я свърших, но и утре е ден. Сега ще си почета![]()
Как можах да заспя по никое време? Трябва да вляза в релси.
Този месец се очертава тежичък. Леко ми е притеснено. И онези съмнения не ме напускат. Дано да греша.
А той е необичайно любвеобилен. Или на мен нещо ми има.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мн кофти ден , а започна като че ли така добре. загубих 300 лв. и за малко да блъсна човек , кофти
Не ми се ходи по болници. Не ми се излиза.
Ох.
Криво ми е, времето е кофти, а трябва да снимам. Мееех.
^^^
Бургас <3
"Времето лети"-турски сапунен сериал в българска версия. Излъчват се по 365 епизода годишно, а на високосните години и бонус по още един![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Събуди ме с обаждане,което беше малко странно,но все тая, направо ми стопля сърцето така.
А след това не можах да заспя, заради шибаната чалга,която съседът ми надъни в 8 сутринта. Към 9 и нещо да съм се унесла и в 11и11 бях кукуряк![]()
И се чувствам като разглобена.
Дано поне някой се навие да излезе,че откачам просто,не е реално...
maDamn