- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Преди час моя мъж ме събуди с новината, че е на летищетоТрябваше да се прибере след 2 седмици..
Умирам от щастие))))))
Трагедията е пълна...
Това ще бъде уникално тъпия ден...всички са се покрили,не им се излиза...а аз откачам!!!
maDamn
Доста странно.Чудя се,как в човек може да има толкова смесени емоции.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Само си търся повод да изляза от нас, а трябва да се стегна, да си дочета книгата плюс един куп анализи. Само се глезя тука.
^ Същото. Не ме свърта. Не мога да повярвам, че отново оставих всичко за последния момент. Толкова имам да пиша и да уча, а със сигурност няма да е днес, усещам се просто. Прекалявам с това отлагане, накрая няма да ми стигне времето и това ще е.
Иначе съм в аадски добро настроение. Идеално се чувствам направо. Дано намеря това, което търся по-късно :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Оххх...ще намразя алкохола...То на автърпартито се разбихме 10 пъти повечеа утре отивам при другите пияници и пак ще има яко пиене...а най-интересното е че от толкова събирания по празниците аз съм свалил близо 4 килограма от нищо
хората качват,а аз свалям,ама то аз само пия и скачам като луд..
![]()
>>DjBelev<<
Трябва да уча за сесията,а хич не ми се занимава,само той е в главата ми,как може да съм толкова тъпа?и да се ядосвам и да не се-нищо няма да се промени.Мъжете са толкова зле..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зле ми е.
Защо трябваше да се сещам за всичко това ..
Сама си вредя така, сега няколко дни ще ме държи ..
Отврат, просто нямам думи ..
Позволих си да отделя 2 часа за следобеден сън. Струва ми се, че имам нужда от още толкова, но стига толкоз спане. Не искам да си пропилявам целия следобед. Възнамерявам да се захвана с учене днес, ама да видим дали няма да си намеря друго занимание.
You are broken, I can fix you...
Никак не ми беше тъп деня, излязох си с дружката,ходих на сладкарница, а сега си почивам пред камината Hell to the yeah!
maDamn
Никакво време не ми остава тук... Много тъпо.
И другата седмица остарявам...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мързи ме.
И трябва да ходя на лекар, ма не ща. Не знам, давам си срок до края на седмицата, ако не се оправя, ще търча.
Днес май ще се излиза, ама ще се прибера по-раничко, че не ми се занимава до сутринта.
Нещо ми липсва адски много, ама не мога да разбера какво точно и защо.
Честита Нова година на всички ! Желая ви да е по-весела, по-успешна и изпълнена с повече хубави моменти =]
По темата - Сготвих, сега малко айляк пред компа. Бах ма'а му, еба ми са майката тия дни.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
искам по-бързо да се маха тоя гипс!!!
изпуснах толкова партита и купони, на 31-ви ми се ходеше на 4км, ама тц. ://
доволно преядох тия седмици, сега го давам чилче на плодове и течности и си ми е супер <3
*въздиша* Ох. Понеделник заминавам. Не мога да повярвам, че е 2013. Бр. Догодина съм абитуриентка. Как звучи само.
Днес доволно се нахранихме и ударихме две игри боулинг. Обичам си ги.
Мех. И по лекари не ми се ходи.
Спи ми се.
Мързелувам . Слушам музика, правя си мислен списък с new year's resolutions. Глупост, мда.
Мързелив ден. Единственото нещо, което свърших беше едночасова тренировка...добре,че поне това направих,за да се размърдам малко. Сега чета книжка. Той ми липсва....МНОГО!
Тежка вечер ще е... трудна... да видим как ще се преживее.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щастливо и влюбено! Няма по - хубаво нещо от това след дългия работен ден да си я видя и гушна. Искаше ми се само да е за по - дълго и да си поговорим, но утре вече![]()
Въпреки всички разумни доводи аз съм притеснена. Ако нещата не се развият по план ще съм в много неприятно положение. Знам, че бих се справила, но на каква цена?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Машина съм беее!! Обожавам си така оформено тялото, обожавам си мускулчетата, обожавам си гърба! Бррр дано се задържа точно така. Нито по-малко, нито повече, за да не стана пък мъжкарана
Утре с него ще ходим на ски..охх!! Обичам го!
С много смесени емоции съм..хем ми е хубаво и радостно,хем ми е тегаво и тъжно?..Побърквам се май и знам защо,но...не съм сигурен и малко ме е страх..отдавна не съм се чувствал така![]()
>>DjBelev<<
Доста странно ..
Трябва да си намеря време за учене
miss him.
Харесвам го, но той не знае, че съществувам. Прави се на глупак .. или по-скоро не ме харесва.
Скучно ми е. Мисля утре да ходя до центъра.