.
Затворена тема
Страница 7 от 120 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2988
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Много забавно няма що.Ебаси безинтересният живот.Започнах да забравям вече какво са това по продължителни весели емоции.Тъпо ми е...и празно. Поне да можеше да се шмугна в някаква шумоизолирана стая с едно легло,компютър,телевизор и тоалетна ,някой да ми хвърля до вратата по три пъти на ден храна и вода и повече изобщо и за нищо да не ме закача и занимава докато не си изгния там.Но пък и това дори не може.Ела тука, ела там,направи това, направи онова при положение че нищо не ми се прави, а трябва да се правя че всичко е наред.Наистина много забавно...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прибрах си, искам да си почина,искам,искам,искам и да го видя! Да го нагушкам,да го намачкам! Няняня!
    Обичам!
    Имам нужда от него.Простичко.
    Ииииии ще им пиша на онея от състезанието ,че ще ида. Пък каквото сабя покаже. Да пробвам - де факто само мога да спечеля,нищо за губене.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз съм в шах с пешката. Кой е тоя и от къде се появи? От къде ми е намерил личните контакти и какво точно трябва да разбера аз от "Здравей, колежке"? Като ще установявате контакт с някого поне се представете, бе мамка му. Знаеш ли ме колко колеги имам и дали ги помня всичките?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Днес ще да е най-голямото изпитание, надявам се да се справя, нещата са трудни и ужасни, но денят пък е толкова хубав - едно слънчице, едно такова топличко, как да не гледам позитивно? Стискам си палци да не се изложа кат' кифладжийка.
    Имам още час да попреговоря, пък после... да се надяваме, че няма да е чак толкова невъзможно за преодоляване препятствие!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Тази година коледното настроение ме завладя много отрано и днес си накупих коледна украса : )
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

anonymous708973
    Guest
    Добре ми е. Имах си план за следобеда, малко го забавям, за да си почина с "Клъцни-срежи"... после се посвещавам на науката, обещавам :д И после ще готвя, мдам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Добре съм.Посветила съм се на покупки днес,похарчих някой лев,сега малко тв сериалчета,после ще готвя и такам..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Студенко ми е, но иначе съм добре. Снощи си поръчах много яка табакера и то на доста добра цена. Дори и с доставката пак ми излиза ефтино Джъткам си една игричка дето наскоро се зарибих по нея и си чакам другата игра да пуснат сървъра. Бах голямо геймърче съм станала на последък
    Днеска лекциите ми дойдоха като малко почивка от проблемите напоследък, малко бягство от реалността. А и се видях с едно френдче, изпушихме по една в почивката и те така. След няколко часа чакам и гости и утре пак на лекции, ама тоя път от 9 да го е*а ... как ще се става в 8 не ми се мисли ... + физическо, което си е чиста загуба на време! Да ни бяха сложили нещо по полезно в тея 2 часа, какво ни губят времето в глупости, които дори не са на оценка, а не едно мизерно зачита се ... и ако кръшнеш да отработваш ... е що не се ....... ( хвалба за родата ).

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бясна. Б-я-с-н-а.
    Как може да е такова говедо?
    Ебати изрода гаден. То беше ясно, че ще даде нещо гадно, ама не очаквах да е толкова НЕВЪЗМОЖНО.
    Щом умното ми другарче започна да си блъска главата в масата, работата е ясна.
    Мразя го просто. Дано се гътне някъде. Не мога да разбера как толкова злобни и комплексирани хора стават учители. Защо не може да е като другите, ми трябва да е такъв ръб? И как може да му позволяват такова отношение? И после идват и ми разправят " Не ни приемайте като ваши врагове, а като приятели, ние сме тук да ви научим" бла блабла. Ми научи ни бе, какво ни се правиш на много оборотен. Другите що могат, а ти не?
    Айде, може да си такова таковата.
    Ама много съм ядосана. Дано да хванем тройки, та да минем поне.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    4 приятелки сме окупирали даскалото и слушаме музика, танцувайки на тъмно добре ми е

Супер фен Аватара на weheartiit
    не искам да се провалят нещата ...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Май реших какво трябва да направя. Ей така от нищото. Добре,че не съм от колебливите хора. Так,так-това е решението.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не се чувствам. Апатично ми е. Усещам как заплитам конците в университета все повече, а нямам волята и желанието(?) да си вляза в релсите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бясна съм.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Изпитвам необходимост да ми обръща повече внимание. Ама той не го прави. Съответно аз избеснявам.
    You are broken, I can fix you...

Един колега ме издразни... Ооф, дееба интригантите Пълно е с лоши хора навсякъде и с други, които гледат острани, само и само да не заемат позиция.. Колко сме социални само.

Beside that, I'm awesome.
    Искам да се срещам по-често с по-одухотворени хора и да говоря на по-сериозни теми. Баси... Рандъм шлякането наистина ме т'вари, наистина... Искам да си изпълня дните със смисъл и съдържание. И това, за съжаление, включва да си краен. А не някакъв плужОк без мнение, без позиция, вечно търсещ златната среда, разбиращ се с всички и тн.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Баси... Рандъм шлякането наистина ме т'вари, наистина...
    Щлякане o.O за тва ,което си мисля ли говориш или просто хормоните ми все натам ме тикат?
    Ступид ПМС!
    maDamn

за говорене става дума, но, да, и на мен ми прозвуча така, като го написах :д
    просто исках да звучи с негативна конотация :д
    шляк...
    не е като говоря, бъбря и т.н...
    шлякам.. гадно звучи според мен :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    призовавам творческите сили да се върнат в мен. позволявам им да ме обсебят.
    сега е моментът. мхм.

встрани от това се чувствам безсилна. иска ми се да мога да помогна на всичките прекрасни хора да се чувстват добре, да са живи. и не мога. и това е животът.

Ммммм щастливо ми е. Имам толкова хубави, готини, смислени хора около мен, които обичам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ох, яд го било. fuck you, бе! като те беше яд, да се беше потрудил мъничко, сега е к ъ с н о.

добре се чувствам, но ми се прави нещо ново, срещат ми се нови хора, нз.

Мега фен Аватара на xoxi
    Вярата ми в добрината на хората се завърна с пълна силна.
    Чувствам си душичката затоплена и задоволена с доброта. Много приятно чувство, не го бях усещала от много време. Сякаш изпитвам някакви паранормално душевни оргазми.
    Сега остава да довърша ученето на километражния урок и мога спокойно да си легна!
    И спря да се върти за миг земята..

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly.

Fuck you, Facebook!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Irti
    Ох кръкнах яко с едни съседи, сега хапвам кифлички и пия компот и .. мани направих се мазало. Сутд навън, а аз бири пия.. малииии, страшна работа. Трябва да се къпа и да се чегъртам с ножчето за бръснене..

Някой ако иска да ми пише лс да си говоримм, че ми е скучно

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Влюбено <3 Знам че е много детинско, защото го познавам само от един ден, но ... лол, краката ми направо омекнаха в момента, в който го видях... а това не ми се е случвало никога до сега. Толкова силно първо впечатление ... и не спирам да мисля за него. Дано е някаква моментна тръпка, защото в противен случай лошо ми се пише
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си