- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ставам полустраничен свидетел на много неприятни събития, които не са в моя власт. В такива случаи чувствам още повече благодарен, че на голяма част хората много малко им пука за мен.![]()
Тази вечер излязох от творческата си криза. С думи не мога да опиша какво щастие е това. Идеи, идеи, идеи... главата ми ще гръмне от идеи. Супер много се надявам скоро да намеря време да реализирам всички от тях. Сега в началото на годината, имам чувството, че разполагам с цялото време, от което се нуждая. Декември ми беше много по-мързелив и недостатъчен.
Ахххх. Чувствам се сякаш току-що съм поела първата си глътка въздух.
И спря да се върти за миг земята..
Все едно съм застанала на прага на нещо ново,а далеч не съм. Утре е понеделник, не мога да го осъзная.
Хубава ми беше ваканцията, доволно си починах, ама не осъзнах кога мина. Ех.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Приятна вечер с приятна компания.
И все пак... още имам някаква надежда.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ее,разболях се...мислех че ще ми размине,ама...то и без тва изпих всичкия алкохол който имашеняма къде да ходя да пия вече
![]()
>>DjBelev<<
Днес свърших всичко, което исках и трябваше, и съм удовлетворена
Направих торта за баба (има рожден ден <3, да е жива и здрава и да не ме ядосва), научих най- сетне ВСИЧКО; поговорих с приятелка; накрая си направих и тренировката и сега си почивам. Само леко съм притеснена за утре- 1-ви час класно.. Дано се справя. И като цяло тая седмица ще бъде бъкана с контролни.
Днес не можах да си почина както исках. Напред, назад...скапано ми е. Мисля сега да си направя компресите с риванол, да го гушна и да заспивам. Дано утре денят мине добре, че ми е малко притеснено..
Щастлива.
Айде още една годинка отгоре!))))))))))))))))
Усещам как сутринта няма да мога да отлепа и ще се побърквам...
Майна как може още първия час утре да ме изпитва по история ,бе,как може. Поне си знам мат'ряла...пф
maDamn
Разполагам с по-малко от 6 часа за сън. Nice.
Колко бързо мина тая ваканция... Колко време остава до петък?!
Кипя от енергия, идея нямам как ще заспя.
Имам лошото чувство, че този месец ще прекарвам нощите в безсъние, а ще лягам чак когато се прибера на обяд от училище. Лошо, лошо предчувствие.
И спря да се върти за миг земята..
Пия кафе, ям шоколад с цели лешници и се опитвам да измисля начин да преживея тази отвратителна седмица.То е ясно, че винаги оцеляваме, ама идеята е да не е на много висока цена тоя път, че много мразя да правя глупости.
Иии страшно се надявам да съм направила добро впечатление, да са ме харесали и да ме изберат. Обаче докато дойде време да се разбере кво е станало, ще умра от ужас от тази неизвестност. Офофоф.
А той е прекрасен. Обичам го страшно много!
Последната година вече не мога да понасям училището.То поне да учехме нещо,само си губя времето там,вместо да си уча темите.И първия ден-класно по литература..
Warriors of Goja
It`s one of those things that cannot be unseen. And the face of the female is just priceless![]()
А колко им се зарадвах вчера като ми го пуснаха това клипче
Иначе днес ми се иска да направя нещо смислено и продуктивно. Ама да видим.
Последно редактирано от valdesbg : 01-07-2013 на 09:48
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стига седя на форума тогава и отивай да си учиш html-то :Д
Добре ми е, мързеливо. Хубаво, че се самоизпратих от даскало по-рано. Отивам на фризьооор, после "Под прикритие", после Вазов... ех, доволна съм![]()
И те така. В сряда е поредния изпит. Сядам да уча. После с него за корсет!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()