- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Сега ще си го ползвам само за връзка с хора, с които това е единствен начин да се свържа. Ще си следя едната група за концерти, другата за всички нови албуми, песни, турнета... всички новости в рок музиката.
Ще си чета страничките, които следя от години и всеки ден публикуват нови статии (тематични). Отделно следя и още 1-2 лични страници, на които също ежедневно се публикува.
В стария профил непрекъснато получавах покани за ферми, аквариуми, игри разни. Получавах покани за събития, които въобще не ме интересуват. Ръчкаха ме познати и непознати, получавах покани от хора със странни имена, с които нямаме общи приятели или интереси. На стената докато си намеря информацията, която търся, трябваше да мина през поне 5 разголени снимки, десетина статуса извадени от някоя чалга песен, още няколко статуса за поредната измислена пиянска история и т.н. и т.н. Да не говорим, че на 21.12 примерно въобще не успях да си намеря това, което търся, защото цял ден, цялата ми стена беше в статуса относно датата. На 25.12 също, на 31.12 също, на 01.01.13 също...
Нямам нищо против хората да качват снимки на чорапите си или да ме осведомяват, че в града вали, нито пък да получавам непрекъснати напомняния, че някой си има рожден ден през седмицата. Не съдя никой, но нямам интерес да споделям този ентусиазъм с тях.
А пък профилът е на 4 години вече и стана прекалено пренатрупан с глупости, не ми се занимава да unfriend-вам и unlike-вам всичко ненужно.
И спря да се върти за миг земята..
Студено и заспало ми е. Нямам търпение да се прибера вкъщи. Мисля да направя му направя любимия сладкиш и после да си гледаме филмчета. Друго не искам!
Избеснях по едно време,ама си дадох сметка,че то си е за тях. Дадох си и сметка колко ме дразнят глупавите хора,още повече ме дразнят и глупавите,опитващи се да минат метър и да се направят на тарикати.Нещастници.
Той ми липсва все повече и повече ,и си откачам.
maDamn
Платих си сметката,купих си лекарства,течност за чистачки и ядене и съм много доволенИскам да оздравея по-бързо,че да се съберем пак да пием
![]()
>>DjBelev<<
Първия ми учебен ден е почти на привършване. Доволна съм. Мотивирам се да уча все повече и повече. След 2 часа се прибирам, ще сготвя, оправя багажа от вчера и ще си почивам с книжка в ръка.
Утре ще е прекрасен ден. Всъщност, всички дни ще са прекрасни.
Мързеливо и хубаво ми е.
Поръчахме си със сестрата храна, едно, щото на мен не ми се готви и второ, щото тя не иска да ми яде готвеното.Доста добре се разбираме тези дни с нея, като я няма родителката наоколо.
Имам чувството, че чак сега се научавам да уча :д И аз се мотивирам все повече и повече.
Стабилен месец ще е януари. Все интересни неща ще стават, само да си натамъня нещата..
Бясна съм.
Дори повече от бясна.
Даже готвенето не ме успокой.
Лошо в такъв случай.
Добре, че съм казала на всички важни за мен хора да стоят по-далеч от мен днеска.
А виновника за яда ми .. По-добре да не си и помисля да ме търси скоро.
Тъжен, тъжен ден, който е изпълнен с огромно количество алкохол, стихове и всички филми на Роки.
Имам петнайсетина загорки, кутия цигари. На топло съм. Време е да се нащавя и да забравя. Даже вече почнах да омеквам.
В живота си нивга не бях се надявал
на толкова мил комплимент:
покани ме Дявола — старият Дявол —
дома си на чашка абсент.
PS: От известно време си имам куче. Става за компания и пие по-малко бира.![]()
Последно редактирано от Irti : 01-08-2013 на 16:24
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАК СЕ СЪБРАХМЕ, ПОЛУДЯХМЕ.От 2 дена всичко върви както трябва , gishena is back np
Ирти
Щастлива, днес си видях колегите, трябва да се учи и такаммммм.
Всички ме бъзикаха, че съм остаряла вече!
Толкова е хубаво да имаш някой около теб със същия светоглед, същото светоусещане, същото чувство... красиво е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Болят ме краката. Брр, уморена съм. За сметка на това измих чиниите, сготвих най-прекрасното ядене, което разбира се моята половинка омете за 10 секунди с поглед и за още толкова с вилица, подредих багажа и изчистих. Утре имам няколко ангажимента, но като цяло е лек и хубав ден със само 3 часа в даскало. Имам някои подозрения, които ако се окажат вярни, ще съм сигурно най-щастливото на планетата.
Схванати са ми раменете, болят ме краката. Нуждая се от дълъг горещ душ. И сън!
Като пребита с чук.
След паметната нощ, пародията на изпит, и хаоса на работа, гарнирани с ефектите от недоспиване и неядене през целия ден, единственото, което искам за тази вечер е душ и може би хубав филм. И храна. Нищо, че се натъпках като свинче преди 2 часа. Пак съм гладна.
Поне открих сесията подобаващо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Купих си 2-3 нови книжки и супер яката химикалка. Обичам мириса на книжарница, супер релаксиращо ми действа. Сега малко музичка, чайче, после една гореща вана и здрав сън! <3
Уф,странна реакция,която ме разочарова до една степен..ама сякаш сега ми е по-добре,независимо какво казва,знам ли направо ..
Всяко движение,което направи ме кара да си мисля различни неща ..
BUT I DON'T CARE AT ALL.
след половин час сядам с чаша вино, бонбони пред климатика и ще си чета книжка
не ми се спи, тъжно ми е, тегаво ми е..
боли ме душата, боли ме сърцето, пак ме схвана след тоя тормоз и тия нерви
имам нужда от един здрав рев
какво беше там..
" Един здрав нощен сън, един здрав десетминутен рев, един двоен шоколадов сладолед, или трите заедно са идеално лекарство"
Сещам се и за друго...здраво нещо, което би ти оправило настроението, ама ще ти трябва асистънс :д
Удовлетворена от деня. Не само хубаво, а и умно
Не, шегувам се, доволна съм. Доста учене тая седмица, не помня откога не съм учила така... Яд ме е малко, че няма да има време да направя нещо вкусничко, ама денонощието не е безкрайно.
МОЛЯ?! Момиче, на какви попадаш? (Тва не е тоя същият с дъждовната фобия, нали?) Кво, мисли, че ще го осъдиш ли? Светни го за разни клаузички в закона и се вземи в ръце.
АЙЛЯК МИ Е! Няма да ми се налага за два дни да уча Далчев и Багряна, йес! Ще изгледам някой филм, ще си поровя из немските сайтове на университети, еееех. Кеф, кеф, кеф.
изчисти си ЛС
иначе ми е едно щастливо, карахме се, сдобрявахме се и пак всичко е 6+
ще видим докога
защо всеки път трябва да стигна до истерия, рев и агресия преди да се сети, че не е прав и че трябва да се извини?!
гр
след малко си сушим дългите , безкрайни косища и отиваме да пием кафе на училище
и да клюкарстваме с дружките, естествено
то какво друго ни остава при тия адски часове..география, спорт, английски, 2х математика и пр, и пр...
Добре ми е. Излизахме по женски, после му направих любимия сладкиш и след малко под завивките с филми, а утре цял ден мързел!