- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Студено и заспало ми е. Нямам търпение да се прибера вкъщи. Мисля да направя му направя любимия сладкиш и после да си гледаме филмчета. Друго не искам!
Избеснях по едно време,ама си дадох сметка,че то си е за тях. Дадох си и сметка колко ме дразнят глупавите хора,още повече ме дразнят и глупавите,опитващи се да минат метър и да се направят на тарикати.Нещастници.
Той ми липсва все повече и повече ,и си откачам.
maDamn
Платих си сметката,купих си лекарства,течност за чистачки и ядене и съм много доволенИскам да оздравея по-бързо,че да се съберем пак да пием
![]()
>>DjBelev<<
Първия ми учебен ден е почти на привършване. Доволна съм. Мотивирам се да уча все повече и повече. След 2 часа се прибирам, ще сготвя, оправя багажа от вчера и ще си почивам с книжка в ръка.
Утре ще е прекрасен ден. Всъщност, всички дни ще са прекрасни.
Мързеливо и хубаво ми е.
Поръчахме си със сестрата храна, едно, щото на мен не ми се готви и второ, щото тя не иска да ми яде готвеното.Доста добре се разбираме тези дни с нея, като я няма родителката наоколо.
Имам чувството, че чак сега се научавам да уча :д И аз се мотивирам все повече и повече.
Стабилен месец ще е януари. Все интересни неща ще стават, само да си натамъня нещата..
Бясна съм.
Дори повече от бясна.
Даже готвенето не ме успокой.
Лошо в такъв случай.
Добре, че съм казала на всички важни за мен хора да стоят по-далеч от мен днеска.
А виновника за яда ми .. По-добре да не си и помисля да ме търси скоро.
Сега ще си го ползвам само за връзка с хора, с които това е единствен начин да се свържа. Ще си следя едната група за концерти, другата за всички нови албуми, песни, турнета... всички новости в рок музиката.
Ще си чета страничките, които следя от години и всеки ден публикуват нови статии (тематични). Отделно следя и още 1-2 лични страници, на които също ежедневно се публикува.
В стария профил непрекъснато получавах покани за ферми, аквариуми, игри разни. Получавах покани за събития, които въобще не ме интересуват. Ръчкаха ме познати и непознати, получавах покани от хора със странни имена, с които нямаме общи приятели или интереси. На стената докато си намеря информацията, която търся, трябваше да мина през поне 5 разголени снимки, десетина статуса извадени от някоя чалга песен, още няколко статуса за поредната измислена пиянска история и т.н. и т.н. Да не говорим, че на 21.12 примерно въобще не успях да си намеря това, което търся, защото цял ден, цялата ми стена беше в статуса относно датата. На 25.12 също, на 31.12 също, на 01.01.13 също...
Нямам нищо против хората да качват снимки на чорапите си или да ме осведомяват, че в града вали, нито пък да получавам непрекъснати напомняния, че някой си има рожден ден през седмицата. Не съдя никой, но нямам интерес да споделям този ентусиазъм с тях.
А пък профилът е на 4 години вече и стана прекалено пренатрупан с глупости, не ми се занимава да unfriend-вам и unlike-вам всичко ненужно.
И спря да се върти за миг земята..
Тъжен, тъжен ден, който е изпълнен с огромно количество алкохол, стихове и всички филми на Роки.
Имам петнайсетина загорки, кутия цигари. На топло съм. Време е да се нащавя и да забравя. Даже вече почнах да омеквам.
В живота си нивга не бях се надявал
на толкова мил комплимент:
покани ме Дявола — старият Дявол —
дома си на чашка абсент.
PS: От известно време си имам куче. Става за компания и пие по-малко бира.![]()
Последно редактирано от Irti : 01-08-2013 на 16:24
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАК СЕ СЪБРАХМЕ, ПОЛУДЯХМЕ.От 2 дена всичко върви както трябва , gishena is back np
Ирти
Щастлива, днес си видях колегите, трябва да се учи и такаммммм.
Всички ме бъзикаха, че съм остаряла вече!
Толкова е хубаво да имаш някой около теб със същия светоглед, същото светоусещане, същото чувство... красиво е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Болят ме краката. Брр, уморена съм. За сметка на това измих чиниите, сготвих най-прекрасното ядене, което разбира се моята половинка омете за 10 секунди с поглед и за още толкова с вилица, подредих багажа и изчистих. Утре имам няколко ангажимента, но като цяло е лек и хубав ден със само 3 часа в даскало. Имам някои подозрения, които ако се окажат вярни, ще съм сигурно най-щастливото на планетата.
Схванати са ми раменете, болят ме краката. Нуждая се от дълъг горещ душ. И сън!
Като пребита с чук.
След паметната нощ, пародията на изпит, и хаоса на работа, гарнирани с ефектите от недоспиване и неядене през целия ден, единственото, което искам за тази вечер е душ и може би хубав филм. И храна. Нищо, че се натъпках като свинче преди 2 часа. Пак съм гладна.
Поне открих сесията подобаващо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Купих си 2-3 нови книжки и супер яката химикалка. Обичам мириса на книжарница, супер релаксиращо ми действа. Сега малко музичка, чайче, после една гореща вана и здрав сън! <3
Уф,странна реакция,която ме разочарова до една степен..ама сякаш сега ми е по-добре,независимо какво казва,знам ли направо ..
Всяко движение,което направи ме кара да си мисля различни неща ..
BUT I DON'T CARE AT ALL.
след половин час сядам с чаша вино, бонбони пред климатика и ще си чета книжка
не ми се спи, тъжно ми е, тегаво ми е..
боли ме душата, боли ме сърцето, пак ме схвана след тоя тормоз и тия нерви
имам нужда от един здрав рев
какво беше там..
" Един здрав нощен сън, един здрав десетминутен рев, един двоен шоколадов сладолед, или трите заедно са идеално лекарство"
Добре ми е. Излизахме по женски, после му направих любимия сладкиш и след малко под завивките с филми, а утре цял ден мързел!
Вдъхновила съм се да организирам една по-специална изненада за мъжа. Което означава, че утре ми предстои обиколка по магазините. Дано да открия нещо впечатляващо.
И подарък за мама трябва да намеря, че е рожденичка скоро.
You are broken, I can fix you...
За пръв път ми се случва такова нещозащо се усмихвам тъпо като видя че ми пише,не мога да го спра,просто се усмихвам
странно е,чувствам се като 13 годишен
![]()
>>DjBelev<<
Сещам се и за друго...здраво нещо, което би ти оправило настроението, ама ще ти трябва асистънс :д
Удовлетворена от деня. Не само хубаво, а и умно
Не, шегувам се, доволна съм. Доста учене тая седмица, не помня откога не съм учила така... Яд ме е малко, че няма да има време да направя нещо вкусничко, ама денонощието не е безкрайно.
Тоя мъдрец пак почна да ме мъчи... Въртяла съм се в леглото до 6:30, към 7 съм заспала и се събудих към 9, отново от болка. Супер гадно време, допринасящо за гадното ми настроение. Само сряда е, ужас. Горко им на хорта около мен днес...