- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Нормално ли е да ме боли главата вече седмица, без спирка, независимо дали спя, дали пия хапчета и такива подобни?
Май пак ще ходя по лекари .. Подозирам, че е от очите, но някак не ми се вярва ..
безразлично .. ама добре :d
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
С всеки изминал ден се чувствам все по-странно... от няколко дена се колебая дали да ѝ напиша писмо, защото не знам как ще го приеме... днес я сънувах и се чувствам страхотно... <3
За жалост вероятността да стане нещо е много малка...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
МОЛЯ?! Момиче, на какви попадаш? (Тва не е тоя същият с дъждовната фобия, нали?) Кво, мисли, че ще го осъдиш ли? Светни го за разни клаузички в закона и се вземи в ръце.
АЙЛЯК МИ Е! Няма да ми се налага за два дни да уча Далчев и Багряна, йес! Ще изгледам някой филм, ще си поровя из немските сайтове на университети, еееех. Кеф, кеф, кеф.
В тоя клас нищо не се върши както трябва. Буквално нищо. Все закъснения с нещо си, неизпълнени докрай задачи, неразбиране, разминавания, дърпаници... Адски е досадно. Няма да ми липсват ученическите години. Просто съм сигурна. Не съм си на мястото.
И тая неизвестност е кофти. Ще се задействам в близките дни и ще разнищя всичко. Повече не може да продължава така.
Имам невъобразимо много за учене, пък само се разсейвам с разни глупости. ;/ Много ми е скапано настроението напоследък.
Ииииии днес остарявам с още 1 годинка...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Последната седмица ваканция си я изкарвам доста доволно. След около час пак забягвам за 2-3 дни, осамотени с мъжа миКоето ми напомня, че не е зле да взема да стегна малко багажче, поне една пълна чанта
Абе всичко се очертава супер, стига една проста овца да не реши пак да се меси в чуждите планове, ама тоя път тотален игнор, е*ала съм я и в простотията.
Честит, козироге!
Две хубави новини чух днес!Дано и остатъка от деня да ми е хубав.
Violenza, честит рожден ден, пожелавам ти много любов и незабравими мигове.
Днес е време за чистене! Имам само още няколко дни на родна територия и трябва да съм сигурна, че няма да забравя да си взема някои работи. Родителката не е никак очарована от последното развитие на нещата и усещам, че като се прибере ще падат глави.
Ми деня мина доволно добрепоне част от него, щото е още 4 без 15. Смятам да седна да почета малко, да поспя до 6-7 и да отида да си зема нящо за ядене и едни лостчете ще направя по- късно по тъмно. Между другото от 3-4 дена съм в едно странно състояние. Нещо като преоценка на приоритетите и ценностите ми. Спрях да контактувам с определени хора и се чувствам много добре, като изключим факта ,че ми е съвсем лека тъпо за това че тя изгуби човек като мен ( колкото и нескромно да звучи) Тя ми е нещо като моя, вътрешна борба която мисля че най-накрая спечелих . И така, живота си продължава. За тази година си поставих някой цели и наистина смятам да променя себе си в положителна насока
Чувствам се супер мотивиран да го направя.
Смятам да спра със новите запознанства ( с хора от противоположния пол, главно) за известно време. Каквото е писано да стане ще стане и няма смисъл да се хабя напразно.
Айде отивам да спа)
Е няма такъв мързел. Цял ден се излежаваме, чак ни боли вече. И понеже ни мързи да си готвим и вечеря се чудим дали да не отидем в онзи прекрасен японски ресторант, но разбира се ни мързи и да излезем... не е лесно!
Violenza Честито остаряване! Жива и здрава, щастлива и успешна във всяка насока! Оле!
Айляшки ден,само той ми липсва, наближава ми менструей'ънаИ маам шоколад като невидяла. И пия кола...абе мааани,само глупости. Посхпах 1 час на обяд и сега ми е свежичко.
maDamn
Яяяя и Виоленца е козирогЧЕ! Честито ти, много здраве, щастие, късмет, любов ииии всичко каквото си пожелаеш! И с рогата напред!!!
Това перманентно неучене в 12 клас и не само.. ме проваля.. не мога да седна да уча, не мога да се наспя, искам да е лято.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скапан живот,скапана съдба,скапано подсъзнание предизвиквам всичко и то всичко гадно ......
Мразя се и всички други :Х
мисля да си изключа мозъка за тази вечер и да се правя на много щастлива,въпреки че ми иде да скоча от аспаруховия
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не ми върви в любовта и тва е...май и за напред ще е такане съм се отказал де,но...
>>DjBelev<<
Благодаря ви! Да ви се връщат хубавите пожелания :*
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ЧРД, жива и здрава, много щастие и успехи.
Днес деня мина доста бързо, имам доста интерсни задачки да свърша. Нямам търпение да дойде утре да си я видя.
Уморен съм, но ще си взема гореща баня, ще си пийна и утре яко бачкане.
Тъй.
Violenza,и от мен честит рожден ден! Само хубави неща ти пожелавам!
Наспах се,пак сънувах една простотия..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Страхотен, ползотворен и приятен ден! Страшно доволна съм. Платих наема, напазарувах - сготвих лазаня - отидох на фитнес. Чух 2 блестящи новини и имаше много смях. Обичам ги, ги ги! И даскало върви чудесно. Брр, мотивирана съм!
Сега се нуждая от един горещ душ и здрав сън!