- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Вдъхновила съм се да организирам една по-специална изненада за мъжа. Което означава, че утре ми предстои обиколка по магазините. Дано да открия нещо впечатляващо.
И подарък за мама трябва да намеря, че е рожденичка скоро.
You are broken, I can fix you...
За пръв път ми се случва такова нещозащо се усмихвам тъпо като видя че ми пише,не мога да го спра,просто се усмихвам
странно е,чувствам се като 13 годишен
![]()
>>DjBelev<<
Тоя мъдрец пак почна да ме мъчи... Въртяла съм се в леглото до 6:30, към 7 съм заспала и се събудих към 9, отново от болка. Супер гадно време, допринасящо за гадното ми настроение. Само сряда е, ужас. Горко им на хорта около мен днес...
Нормално ли е да ме боли главата вече седмица, без спирка, независимо дали спя, дали пия хапчета и такива подобни?
Май пак ще ходя по лекари .. Подозирам, че е от очите, но някак не ми се вярва ..
безразлично .. ама добре :d
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
С всеки изминал ден се чувствам все по-странно... от няколко дена се колебая дали да ѝ напиша писмо, защото не знам как ще го приеме... днес я сънувах и се чувствам страхотно... <3
За жалост вероятността да стане нещо е много малка...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
В тоя клас нищо не се върши както трябва. Буквално нищо. Все закъснения с нещо си, неизпълнени докрай задачи, неразбиране, разминавания, дърпаници... Адски е досадно. Няма да ми липсват ученическите години. Просто съм сигурна. Не съм си на мястото.
И тая неизвестност е кофти. Ще се задействам в близките дни и ще разнищя всичко. Повече не може да продължава така.
Имам невъобразимо много за учене, пък само се разсейвам с разни глупости. ;/ Много ми е скапано настроението напоследък.
Ииииии днес остарявам с още 1 годинка...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Последната седмица ваканция си я изкарвам доста доволно. След около час пак забягвам за 2-3 дни, осамотени с мъжа миКоето ми напомня, че не е зле да взема да стегна малко багажче, поне една пълна чанта
Абе всичко се очертава супер, стига една проста овца да не реши пак да се меси в чуждите планове, ама тоя път тотален игнор, е*ала съм я и в простотията.
Честит, козироге!
Две хубави новини чух днес!Дано и остатъка от деня да ми е хубав.
Violenza, честит рожден ден, пожелавам ти много любов и незабравими мигове.
Днес е време за чистене! Имам само още няколко дни на родна територия и трябва да съм сигурна, че няма да забравя да си взема някои работи. Родителката не е никак очарована от последното развитие на нещата и усещам, че като се прибере ще падат глави.
Ми деня мина доволно добрепоне част от него, щото е още 4 без 15. Смятам да седна да почета малко, да поспя до 6-7 и да отида да си зема нящо за ядене и едни лостчете ще направя по- късно по тъмно. Между другото от 3-4 дена съм в едно странно състояние. Нещо като преоценка на приоритетите и ценностите ми. Спрях да контактувам с определени хора и се чувствам много добре, като изключим факта ,че ми е съвсем лека тъпо за това че тя изгуби човек като мен ( колкото и нескромно да звучи) Тя ми е нещо като моя, вътрешна борба която мисля че най-накрая спечелих . И така, живота си продължава. За тази година си поставих някой цели и наистина смятам да променя себе си в положителна насока
Чувствам се супер мотивиран да го направя.
Смятам да спра със новите запознанства ( с хора от противоположния пол, главно) за известно време. Каквото е писано да стане ще стане и няма смисъл да се хабя напразно.
Айде отивам да спа)
Е няма такъв мързел. Цял ден се излежаваме, чак ни боли вече. И понеже ни мързи да си готвим и вечеря се чудим дали да не отидем в онзи прекрасен японски ресторант, но разбира се ни мързи и да излезем... не е лесно!
Violenza Честито остаряване! Жива и здрава, щастлива и успешна във всяка насока! Оле!
Айляшки ден,само той ми липсва, наближава ми менструей'ънаИ маам шоколад като невидяла. И пия кола...абе мааани,само глупости. Посхпах 1 час на обяд и сега ми е свежичко.
maDamn
Яяяя и Виоленца е козирогЧЕ! Честито ти, много здраве, щастие, късмет, любов ииии всичко каквото си пожелаеш! И с рогата напред!!!
Това перманентно неучене в 12 клас и не само.. ме проваля.. не мога да седна да уча, не мога да се наспя, искам да е лято.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скапан живот,скапана съдба,скапано подсъзнание предизвиквам всичко и то всичко гадно ......
Мразя се и всички други :Х
мисля да си изключа мозъка за тази вечер и да се правя на много щастлива,въпреки че ми иде да скоча от аспаруховия
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не ми върви в любовта и тва е...май и за напред ще е такане съм се отказал де,но...
>>DjBelev<<
Благодаря ви! Да ви се връщат хубавите пожелания :*
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ЧРД, жива и здрава, много щастие и успехи.
Днес деня мина доста бързо, имам доста интерсни задачки да свърша. Нямам търпение да дойде утре да си я видя.
Уморен съм, но ще си взема гореща баня, ще си пийна и утре яко бачкане.
Тъй.
Violenza,и от мен честит рожден ден! Само хубави неща ти пожелавам!
Наспах се,пак сънувах една простотия..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!