.
Затворена тема
Страница 75 от 120 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2988
    Най-накрая да си ходим заедно <3 Перфектен ден

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ау,чудо!
    Ненененене,няма такъв направо..
    Чак такова отношение не съм очаквала.
    Но да прави каквото знае

Супер фен Аватара на tonssy
    Хубав ден беше, белот през часовете и междучасията на макс После той ме изпрати до нас, за пореден път тази седмица всъщност. Не го знам какво иска, не знам и аз какво искам Рядко ми се случва. Сега си направих тренировката, изкъпах се и така ми се ще да си релаксирам пред компа, ама ме чака ооощщщее учене. Надявам се утре всичко да мине по план.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Уйасно, объркана, трябва да взема вайно решение, от което ми зависи бъдещето.. И съм болна.. И ми е скучно, не ми се чака вече искам да излизам

Просълзих се от щастие. Силно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Последна вечер в Бс,утре сутрин пътувам към Плд..Притеснявам се много за студентската си книжка,как така ще изчезнат 7 книжки,включително и моята???направо съм потресена,не ми стига,че се притеснявам за изпита,ами ся и това...ииии компанията ми почва леко да се разпада,и се дразня.Те са от 4 дена там и вече са водят войни,пак съм изпуснала драмата......
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не мога да повярвам, че го няма само от 1 ден . Прекалено много ми се събра тази седмица, и утре цял ден имам лекции, поне ще ми отвличат вниманието, ако въобще успея да се концентрирам де.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обичам да се събуждам и той да се е увил около мен.

Напрегнато ще е на работа идните една-две седмици. Има толкова много неща за вършене и толкова много очакват от нас.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Денят почна като си забравих сума ти работи вкъщи. Нищо, все още имам други неща за правене. Дано и този ден е толкова хубав, колкото вчерашния.

мързел мързел мързел. Намирам ходенето на училище за изключително безсмислено поради всичката словесна пумия,с която ни заливат и ненужната „информация„,която ни предават. Адски ми е скучно там и умирам от желание да си седя вкъщи. Освен това имам неотложна нужда от сън!!! -.-

Голям фен Аватара на x7aZzy
    И по-добре съм била. След вчерашния ден ще ми трябва време да вляза във форма.
    Супер съм уморена, а трябва да ходя на курс. Пфф.

Цитирай Първоначално написано от smil4eto Виж мнението
    Намирам ходенето на училище за изключително безсмислено поради всичката словесна пумия,с която ни заливат и ненужната „информация„,която ни предават.
    Oh, the irony...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Dagichka
    much better съм. ръката започва да си връща силата, физеотерапията с магнити и ултразвук си е приятна.
    имам си стабилно количество сладки неща до мен, доволна съм и знам, че накрая пак ще съм здрава и щастлива ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    МОЛЯ?! Момиче, на какви попадаш? (Тва не е тоя същият с дъждовната фобия, нали?) Кво, мисли, че ще го осъдиш ли? Светни го за разни клаузички в закона и се вземи в ръце.
    изчисти си ЛС

иначе ми е едно щастливо, карахме се, сдобрявахме се и пак всичко е 6+
    ще видим докога
    защо всеки път трябва да стигна до истерия, рев и агресия преди да се сети, че не е прав и че трябва да се извини?!
    гр

след малко си сушим дългите , безкрайни косища и отиваме да пием кафе на училище
    и да клюкарстваме с дружките, естествено
    то какво друго ни остава при тия адски часове..география, спорт, английски, 2х математика и пр, и пр...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Кофти ми е.
    А не мога да споделя с никого.
    Този път е наистина с никого.
    Просто нямам желанието.
    Не намирам подходящите думи, просто се чувствам като в улица, чийто край не се вижда, нито го усещам наблизо.
    Все пак - отново ще се оправя, не съм седнала да се тръшкам и да се правя на ощипана госпожица, гоня си нещата и така.

Утрешния изпит дано не е пълен провал.
    Защото някак си мисълта за ходене на ликвидация ТОЧНО по този предмет .. м, не ме блазни ама хич ..

poredniqt den v tursene na rabota i dali shte svurshi nqkoga tozi den

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    истерия, рев и агресия
    WTF?

Иии работата става все повече и повече. Не знам дали да се оплаквам или да се радвам.

А може би е време да поуча и за следващия изпит.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    изчисти си ЛС
    Готово.

Доволна съм и когато спре да ми е мързеливо, захващам да уча. Нямам търпение да дойде утре, от толкова време не съм била в Софияяя <3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вклчючваш телевизора.Намираш една от двете английски музикални програми ако няма интересна анимация и си придаваш вид на щастлив. Любимото ми занимание,когато съм свободен и не съм на компютъра или някъде навън...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Малеее,реших да пробвам на Найк тренировачния клуб...викам си 30 минутна тренировка с упражнения по 1-2 минути няма как да ме измори толкова ама....сега едвам мърдам,довечера ще изпия 5-6 аспирина направо ми се такова таковато...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Той ми липсва,ама след като си поговорихме тазя сутрин,се чувствам далеч по-добре!Обичам!
    Иначе - айляк. Седмицата ми се изнизва бързо,а в училище е пълен минус. Няма такива простаци,лазят ми по нервичките и някой щастливец скоро ще си го изяде.
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    отметнах бая от подготвителната работа.
    сега остава да седна и да пиша пиша пиша.
    вместо това си отворих закона и проектозакона и, вместо да чета, написах един разказ.
    не знам. да взема да завърша, че да се посветя на творчество, викам аз. време е.
    чувствам баси пауъра. разочарованието ми узря в апатия. колко... прозаично.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Яда си лазанята. И това е.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Днес беше ден за разкрасяване. Фризьор, козметик, маникюр, малко да се поглезя и аз, преди да тръгна по шотландско отново.
    Поръчахме си пак храна и вкъщи е идилия. Сега ще си изтеглим някой филм със сестрата и ще гледаме, докато вечеряме.
    Утре смятам да ходя и на пазар, ама да видим дали ще стане моята.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Странно весело ми е.Тея са големи пичове , трябва да се събираме по-често винаги има много шоу и курви около тях.Иначе снощи беше силно , само тая се обърка нещо. Най-много мразя , тея които харесват повече самата пред-игра, но не е лесно да достигнеш до финала, с тях. Обикновено те флиртуват едновременно с много мъже, често и само за една вечер.Тряаше доста да се постарая да я убедя , че ще и пипам не само под блузата хаха

Чета. Доспа ми се, а ми е интересно. Отвикнала съм да уча... не ми се е налагало от 8ми клас

Добре, че помня лесно.

Мило ми е след вчера. Аз съм много щастливО да имам такъв Човек до себе си. Специален. Прекрасен. Красив. Обичам го.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си