- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ау,чудо!
Ненененене,няма такъв направо..
Чак такова отношение не съм очаквала.
Но да прави каквото знае![]()
Хубав ден беше, белот през часовете и междучасията на максПосле той ме изпрати до нас, за пореден път тази седмица всъщност. Не го знам какво иска, не знам и аз какво искам
Рядко ми се случва. Сега си направих тренировката, изкъпах се и така ми се ще да си релаксирам пред компа, ама ме чака ооощщщее учене.
Надявам се утре всичко да мине по план.
Уйасно, объркана, трябва да взема вайно решение, от което ми зависи бъдещето.. И съм болна.. И ми е скучно, не ми се чака вече искам да излизам![]()
Просълзих се от щастие. Силно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Последна вечер в Бс,утре сутрин пътувам към Плд..Притеснявам се много за студентската си книжка,как така ще изчезнат 7 книжки,включително и моята???направо съм потресена,не ми стига,че се притеснявам за изпита,ами ся и това...ииии компанията ми почва леко да се разпада,и се дразня.Те са от 4 дена там и вече са водят войни,пак съм изпуснала драмата......
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не мога да повярвам, че го няма само от 1 ден. Прекалено много ми се събра тази седмица, и утре цял ден имам лекции, поне ще ми отвличат вниманието, ако въобще успея да се концентрирам де.
Обичам да се събуждам и той да се е увил около мен.
Напрегнато ще е на работа идните една-две седмици. Има толкова много неща за вършене и толкова много очакват от нас.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Денят почна като си забравих сума ти работи вкъщи. Нищо, все още имам други неща за правене. Дано и този ден е толкова хубав, колкото вчерашния.
мързел мързел мързел. Намирам ходенето на училище за изключително безсмислено поради всичката словесна пумия,с която ни заливат и ненужната „информация„,която ни предават. Адски ми е скучно там и умирам от желание да си седя вкъщи. Освен това имам неотложна нужда от сън!!! -.-
much better съм. ръката започва да си връща силата, физеотерапията с магнити и ултразвук си е приятна.
имам си стабилно количество сладки неща до мен, доволна съм и знам, че накрая пак ще съм здрава и щастлива ^^
изчисти си ЛС
иначе ми е едно щастливо, карахме се, сдобрявахме се и пак всичко е 6+
ще видим докога
защо всеки път трябва да стигна до истерия, рев и агресия преди да се сети, че не е прав и че трябва да се извини?!
гр
след малко си сушим дългите , безкрайни косища и отиваме да пием кафе на училище
и да клюкарстваме с дружките, естествено
то какво друго ни остава при тия адски часове..география, спорт, английски, 2х математика и пр, и пр...
Кофти ми е.
А не мога да споделя с никого.
Този път е наистина с никого.
Просто нямам желанието.
Не намирам подходящите думи, просто се чувствам като в улица, чийто край не се вижда, нито го усещам наблизо.
Все пак - отново ще се оправя, не съм седнала да се тръшкам и да се правя на ощипана госпожица, гоня си нещата и така.
Утрешния изпит дано не е пълен провал.
Защото някак си мисълта за ходене на ликвидация ТОЧНО по този предмет .. м, не ме блазни ама хич..
poredniqt den v tursene na rabota i dali shte svurshi nqkoga tozi den
Вклчючваш телевизора.Намираш една от двете английски музикални програми ако няма интересна анимация и си придаваш вид на щастлив. Любимото ми занимание,когато съм свободен и не съм на компютъра или някъде навън...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Малеее,реших да пробвам на Найк тренировачния клуб...викам си 30 минутна тренировка с упражнения по 1-2 минути няма как да ме измори толкова ама....сега едвам мърдам,довечера ще изпия 5-6 аспиринанаправо ми се такова таковато...
![]()
>>DjBelev<<
Той ми липсва,ама след като си поговорихме тазя сутрин,се чувствам далеч по-добре!Обичам!
Иначе - айляк. Седмицата ми се изнизва бързо,а в училище е пълен минус. Няма такива простаци,лазят ми по нервичките и някой щастливец скоро ще си го изяде.
maDamn
отметнах бая от подготвителната работа.
сега остава да седна и да пиша пиша пиша.
вместо това си отворих закона и проектозакона и, вместо да чета, написах един разказ.
не знам. да взема да завърша, че да се посветя на творчество, викам аз. време е.
чувствам баси пауъра. разочарованието ми узря в апатия. колко... прозаично.
Днес беше ден за разкрасяване.Фризьор, козметик, маникюр, малко да се поглезя и аз, преди да тръгна по шотландско отново.
Поръчахме си пак храна и вкъщи е идилия.Сега ще си изтеглим някой филм със сестрата и ще гледаме, докато вечеряме.
Утре смятам да ходя и на пазар, ама да видим дали ще стане моята.
Странно весело ми е.Тея са големи пичове , трябва да се събираме по-често винаги има много шоу и курви около тях.Иначе снощи беше силно , само тая се обърка нещо. Най-много мразя , тея които харесват повече самата пред-игра, но не е лесно да достигнеш до финала, с тях. Обикновено те флиртуват едновременно с много мъже, често и само за една вечер.Тряаше доста да се постарая да я убедя , че ще и пипам не само под блузата хаха
Чета. Доспа ми се, а ми е интересно. Отвикнала съм да уча... не ми се е налагало от 8ми клас
Добре, че помня лесно.
Мило ми е след вчера. Аз съм много щастливО да имам такъв Човек до себе си. Специален. Прекрасен. Красив. Обичам го.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5