- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Пак съм антисоциална.
Май ще си дам почивка от всички и всичко.
По-скоро ще дам на другите възможност да си починат от мен.
Чудно ми е на моменти как ме търпят.
Тва Балканския синдром е страшна работа.
Ужас надлъж, ужас нашир, ужас навред...
Ще късам тия дни, обещала съм си го.
Чувствам се добре. Възобнових старо приятелство, надявам се този път за по дълго и по трайно от предния път. Повеселих се с приятели и нови хора. Сега ми предстои още едно забавление с приятел, който скоро ще си заминава.
Абе... добре ми дойде![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Къпя се и си лягам,стига съм се депресирал с тая музика.
>>DjBelev<<
супер добре,готова след малко да ляга,че съм малко изморена вече![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Разтупка ѝ се сърчицето като разбра и ѝ се разтрепери всичко. <3
Легнах си към 00:10, въртях се до към 4 без да мигна, поспах малко и се събудих в 5 без 10...
Надявам се тя е успяла да спи... <3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Тука праска як дъжд, а на мен ми се налага да излизам след малко. Просто прекрасно.![]()
You are broken, I can fix you...
Събудих се с настроение и мотивация. Допивам кафето и сядам да уча. После ще има санитарен полуден. Защо съм толкова щастлива и аз не знам.
Днес ще е хубав, ползотворен ден. Надявам се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох. Никога не съм получавала нещо толкова хубаво.
Влюбена съм.
Главата ме цепи, отново.
Дооправям се и изчезвам.
Хич не ми се ходи, като знам, че ще ми лепне 4-ка.
Ама какво да правя, като за първи изпит (и то по макро и микро) викам, че не е чак толкова зле.
Другия семестър - повече.
Едит : имам 5 *happy*..
Последно редактирано от Wednesday666 : 01-12-2013 на 18:02
ох, много съм нервна.. дано да не се обърка нещо, че само това остава на фона на всичко друго ;/
пф
http://ask.fm/iwwkaa
Събудих се с неговия глас и се чувствам чудничко. Обичам!
Навън е отвратително ,просто не мога да понасям това мрачно време, свива ме и ме кара да мисля за простотии. Искам един хубав слънчев,та дори и студен, ден. Поне този мрак ме предразполага към четене - ред е на светилникът, мисля си ,че ще ме завладее тази книга и ще я глътна за няколко дни. Чела съм я малко , но ми се наложи да я оставя...мразя да правя така. Сега ще и се отдам изцяло!
И кафе + кола + шоколад+чипс = як win!
Едит: Мечтите ми за прекрасен ден се провалиха с адски грохот! Баща ми ми наговори такива неща,че се разревах и с ревах 2 часа след тва. Не знам....вече. Излиза ,че съм пълно нищожество,не съм му дала никакви поводи за гордост и тн...и се замислям наистина ли след всичко ,което АЗ сама съм постигнала и съм се изградила като някакви личност...дали наистина не ставам за нищо!? Дали наистина няма с какво да го зарадвам? Иска ми се да се заровя в дън земя и да не излизам...
Последно редактирано от granger : 01-12-2013 на 11:59
maDamn
Гадното ми настроение е почти като снощи.Нито ми се обажда на оная курва , а пък най-добрият ми приятел няма да си празнува рождения ден.Хич не ми се иска да се обаждам и на Б. , ама май ще трябва
Наааай-прекрасното събуждане от много време насам! Днес е мързелив ден, филми, хапване, пийване, малко писане, довечера и скрабъл с приятели! Доволно! ((:
Много ми е хубаво, много.
Приятен етап от живота ми, дано става още по-добре.
Гушка ми се обаче :Д
Изчистих, пуснах 2 перални, прострях, сготвих няколко ястия и сладкиш, измих чиниите няколко пъти, научих си. Доволна съм от днешния ползотворен ден! Сега ми се иска да изляза и да пуша на някои стълби и да си говорим с приятелката.
Бррр.
Леко криво, защото не ми остана време.
Последно редактирано от Violenza : 01-12-2013 на 18:23
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ауууу не бях се забавлявал така от много време. Просто ми е едно суперско и готиноДобре ми дойдоха тия няколко дена динамика. Благодаря на Пантерата
За жалост днес ще го изпращам....не ми е готино за това само.
Последно редактирано от valdesbg : 01-12-2013 на 17:26
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прибрах се от работа преди малко. Утре почивам. Пия бира, пия вино, пуша цигари..
Дреме ми уя за все
Разболявам се.
А тва не е добре.
Силно се надявах да го избегна тази зима, аааама както вече съм установила, зимата не ми е фенка.
мамка му, мразя някой да блъфира.. добре, че този път не се издадох, че щеше да е много 'забавно'
и вече съм спокойна, да, и може би мъничко щастлива <3
http://ask.fm/iwwkaa