.
Затворена тема
Страница 8 от 120 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2988
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ядосън сам на идиоти. пуша и лягам

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Защо съм такъв глупак и имам толкова невъзможни мечти...Бих си продал душата да участвам...но няма как да стане,само чудо което се случва на 1 на 1 милиард би направило мечтата ми реалистична...Искам много да участвам,а днес като прочетох как вървят нещата...просто всичко се подрежда така както не съм и мечтал и в най-смелите си мечти...липсвам само аз...ама никой няма да чуе за мен,никой няма да се каже "Абе дайте да извикаме момчето от България което ни писа,нищо че не знаем къде е тая държава,нищо че никога не сме го виждали и чували на живо,тва е нашето момче" ......
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Петък! Кога се изтърколи и тази седмица? Само да не ми се разпеят пак в офиса.

Спи ми се и с голяма мъка се измъкнах от сънената му прегръдка. Не може ли да си лежим така цял ден? Като знам, че почивните дни ще се намери някой да ме занимава с глупости, направо не мисля да ставам утре от леглото.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Жило ли скъса?
    Не, просто останах с 1 "приятел" по-малко... Глупака нямаше достатъчно време да направи каквато и да е сериозна беля тъй като ключа от колата беше в мене а аз бях извън колата...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    От три часа съм станало, но все още си ми е едно такова съненко и мързеливо. Предстои ми да ида на козметик и фризьор и след това да се видя с приятели, които отдавна не съм се срещала. Хубавко ми е, Пловдив наистина ми липсваше.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Хм... Тъжно. Сутрините са тегави, вечерите ми са хубави. Сънувах много лош сън...
    Не ми харесва напрежението сред компанията, не искам да се променям.
    Не мога да забравя. Или по-скоро трябва да опитам по-силно.

Нещо тегавееща е тая утрин - нищо, че вече не е утрин де.
    Не обичам, когато съм имала лош сън и след това той да ми развали настроението. Не само той де.

Уф, трябва се хвана да си попрочета, че контролните оценявания почнаха.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на antineutral
    Таман взех си посъбрах мислите и тая мома взе че се появи пак. Особено животно са това жените - ни мечка ни заек ни да бягаш ни да го гониш...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Безразлично ми е едно такова. Довечера се очертава запомнящо се, но аз нямам нито настроение, нито желание за каквото и да било. Ама ще трябва да отида, няма как.
    Тая сутрин се събудих с мисълта за онова момче ... shit.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на cyclops
    Много ми е хубаво тук. Все повече ми харесва. И в България има хубави неща, но е толкова различно..а хората и те са толкова различни. Сега си почивам вкъщи и си пия чайче и после излизам за подарък, че довечера съм на РД със супер яката компания! Щастливо ми е

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Въобще не ми е добре.
    Ама хич. Обаче си вървя с усмивката и никой нищо не подозира. Само дето усещам как много, адски скоро, ще избухна стабилно. И това само ще влоши нещата, но вече полудявам.
    Защо, когато се почувствам малко по-добре все нещо шибано ще стане.
    Честито. А вярвах, че този път ще е по-различно.
    Ха, лошо за мене, че съм наивна като малко дете.

Ебала съм го. Ако ще. Аз имам един милион неща да уча и почти никакво време.
    Отдавам се на учене, готвене, чистене, каквото там още ми хрумне, за да не мисля за нищо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Готова съм на 100% за уикенда, плановете ми са от няколко дни... и разбирам, че има вероятност нищо да не стане. What?!
    Не, не, не. Всичко трябва да върви по план. Моля се да върви по план...
    До няколко часа, а може би и минути ще разбера.
    Сърчицето ми е изтръпнало!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Въобще не ми е добре.
    Ама хич. Обаче си вървя с усмивката и никой нищо не подозира. Само дето усещам как много, адски скоро, ще избухна стабилно. И това само ще влоши нещата, но вече полудявам.
    Защо, когато се почувствам малко по-добре все нещо шибано ще стане.
    Честито. А вярвах, че този път ще е по-различно.
    Ха, лошо за мене, че съм наивна като малко дете.

Ебала съм го. Ако ще. Аз имам един милион неща да уча и почти никакво време.
    Отдавам се на учене, готвене, чистене, каквото там още ми хрумне, за да не мисля за нищо.
    Същата работа и при мен.. :/

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Оказа се, че разни хора от миналото ми са записали в университета, където уча ... а хич не искам да ги виждам тея хорица, особенно един от тях. И ми е адски изморено ... а за капак снощи сънувах ебати глупостите ... поне тая вечер се надявам да е хубава

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не мога да си намеря маската с усмивката,а бързам да излизам.....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Irti
    Петъчно, петъчно.. омръзна ми от тия петъци.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На топло,радвам се ,че си видях бебока,амаааааа като знам колко дълго няма да си го виждам и ме хващат лудите,поне пропуска "тъмните" дни на моето съществувание...сладкия ми той.
    АРГХ...обичам!
    И каминката обичам,на топло - ня!
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Готова съм на 100% за уикенда, плановете ми са от няколко дни... и разбирам, че има вероятност нищо да не стане. What?!
    Не, не, не. Всичко трябва да върви по план. Моля се да върви по план...
    До няколко часа, а може би и минути ще разбера.
    Сърчицето ми е изтръпнало!
    Да, да, да. Плановете остават.
    Сърцето ми ще се пръсне от кеф! Йейейейейейейе!
    Започвам от сега да се приготвям.
    Но първо да си взема един душ и да си полежа пред запалената камина с мъркащата топка козина, сгушена в мен.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Blab
    ужасно ми харесва да съм нон-стоп заета, закъсняваща и прескачаща от едно заниманеие на следващото.
    възползвам се от фазата:Д
    иначе съм приключенски настроена. йей:Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Големи драми. Мноооого търпеливо рогато съм и това, че така успяха да ме извадят извън релси, показва колко големи простотии са свършили и казали. Поне тази седмица пропуснах само един час. Утре ще е прекрасен ден. А в момента залягам над математиката с всичките интеграли и другите му глупости..

Гладна съм. Много. Чакам яденето да стане. Много съм гладнааааааааа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Големи драми. Мноооого търпеливо рогато съм и това, че така успяха да ме извадят извън релси, показва колко големи простотии са свършили и казали. Поне тази седмица пропуснах само един час. Утре ще е прекрасен ден. А в момента залягам над математиката с всичките интеграли и другите му глупости..
    Ти ли си търпеливо ,бе,Магс?
    ПАК СИ ВИДЯХ МИЛОТОООООО,НАЦЕЛУВКАХ СИ ГОООООО! Ама като знам,че няма да го видя толкова дни и ми се реве...
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре ми е. Похарчих малко пари, угодих си на няколко желания, направих си малко подаръци, заслужавам го след тези изпити.
    Викат ме да пием, не ми се ходи особено и се чудя дали да ги посетя. Не ми е много до алкохол все още, пък и днес ми е гладен и ненаяден ден като цяло, изморена съм и не мисля, че ще е много удачно да се алкохолизирам. Предпочитам да си пусна сериалите и да ям чипс.
    Не знам, ще видим. Предполага се, че ще е голямо наливане днес да полеем миналите изпити, ама ... кой знае.
    А пък ако съквартирантката ми си мисли, че не знам какво е ставало снощи... много се бърка.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ужасно ми харесва да съм нон-стоп заета, закъсняваща и прескачаща от едно заниманеие на следващото.
    възползвам се от фазата:Д
    иначе съм приключенски настроена. йей:Д
    блазя ти! и аз искам така.

сега като си направих излизането, се чувствам много по-
    <333
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ядосана.. провалиха ми се плановете за утре... също и безнадеждно влюбена !!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Минавам за широко скроена точно в момента. :Д
    Утре ще им хареса подбора най-вероятно, щом дори на мен ми хареса. Уж имам планове, ще видим какво ще стане.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си