- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Тежки дни се очертават.
Силно разочарована съм от някои неща.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Недоспала.
Поне не вали днес. С тази математика, дето я имам цял ден, едва ли щеше да ми е особено яко, ако и за капак времето е като вчера.
след вчерашния п(р)опилян ден, днес съм в пълен наряд:Д
вечерта ще пробвам Хамлет. да си имам дедлайна:Д абе, лайна да има:Д
не ми се мисли за нищо. стискайте палци да избутам курсовите до 2 дни, че да остане време и да поуча.
следващата седмица не ми се мисли. ще е зомби-уийк при всички положения. йеъ!
Добре, край.
До тук беше.
Официално ми писна.
Този път чашата преля, наистина.
Аз да не съм някъв дебил, майка му стара, че никой да не схваща какво говоря?
Като кажа нещо - нямам друго предвид, имам ТОЧНО това предвид. Ся стана манджа с грозде.
Ама за кво да се разправям пак, само да си обтягам нервите, все едно си нямам нищо на главата.
КРАЙ ПРОСТО!
Оф,уморено ми е,искам и него да го чуя,ама явно ще е по-късно.
Разбрах кофти новини на една съученичка и съм леко в потрес. Бля.
Оф...искам да имам и повече парички...блякс.
maDamn
Смачкан жени какво да ви кажа. Без да се обиждате
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Извинявам се, че ще го кажа,но се държиш като една малка,лигава 14 годишна пикла,която заслужава голям пердах от техните,но явно и сама не осъзнаваш какво правиш.Да и аз съм бягал от училище,но не 14 да се стига да ме изключват.Че даже и едвали не голямото хвалене ала колко съм велика пада.
Иначе около мен...знам ли,може би облаците се сгъстяват и приближава буря, а може би просто не виждам ясното небе заради мъглата.Времето ще покаже всичко...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Играя като нууб и губя пари и продължавам да играя.Толкова съм ядосан , че няма накъде.Нищо, че утре трябва да ставам 6 часа сутринта , днес отивам на дискотека да еба курва
Гадно им е..с тази хрема трябва да се мъкна на рехабилитация, а хич не ми е до това, но стискам зъби. Искам скоро пак да съм във форма. Няма да се предавам.Липсват ми момичетата, липсва ми залата!
Как може да има хора, които да схващат толкова бавно? Пет пъти като на първолак обяснявам кое от кой файл се извежда и кое къде се замества. На шестия вече взе, че си записа дума по дума, че е много трудно да запомниш три прости операции. Дано и занапред да не е така, защото няма да ми издържат нервите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не се сеща за мен, явно хич не му пука .. И аз няма да се ,сетя' пък ! Да видим..докога така
Последно редактирано от Wwwooow : 01-15-2013 на 16:18
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Сдухано ми е.
Само непредвидени разходи и тъпотии на главата ми.
maDamn
Пфф..имам да правя презентация по физика и курсова по ИСТ..Поне съм на път да си изчистя първия изпит по физика,с точките който имам и ако си предам презентацията...няма да ми се налага да се явявам на изпит.![]()
>>DjBelev<<
Легнах си в 2, станах в 5. Пак вали, пак е студено и ми е скучно, кой я измисли тази 5 часова почивка. И домашна нямам, есета, задачи всичко е направено още преди няколко дни. Сега само ще си седя в библиотеката и ще си губя времето тук и във facebook. Поне той ми писа и всичко е наред![]()
уф, чувствам се някак......... празно ;/
ПП. реших да споделя едно нещо, защото е Прекрасно ! <3
Все още си ти.
Причината за безкрайните ми въпроси.
Виновникът за пеперудите в корема ми.
Още си ти.
Този, който ме кара да се усмихвам.
Обекта на въздишките ми.
Бялото и черното в живота ми.
Ароматните цветчета през пролетта.
Щастливото слънце през лятото.
Есенните шарки.
Силата, непреклонността на зимното море.
Четирите сезона събрани в теб.
12 месеца - всеки един от който ми напомня на теб.
Всеки с различния си нрав, толкова познати на всички и в същото време толкова загадъчни...
Но все още си ти.
Единствено ти.
Моето вдъхновение.
Моето разочарование.
Ти.
То това реално не е нещо, с което човек трябва да се хвали, но ще е лицемерно, ако точно аз чета морал за училищните работи, но поне се усещай къде и какво да пишеш. Хубаво е и да се научиш как да понасяш критиката, а не да реагираш като някакво бебе.
Кошмарно денонощие, но този разговор ме успокои доста, въпреки че накрая пак сдухах, но съм много благодарна.
Оттук нататък не знам какво ме чака.
Кажи на мъжо ти да се вземе в ръце значи :д
Моят казва, че било светотатство да се отказва и Господ щял да го накаже, ако посмее :ДДД
Добре ми е, ама е крайно време да спра да се мотам и да захвана Багряна! Утре ще свърша малко задачи, ще си взема ботуши. Оправих се с ония от М-тел с малко подкрепа, мухахах. Ако сметката ми пак е ОЛЕЛЕ следващия месец, ще знам чие канче да начукам.
искам да пребия някой.. толкова съм бясна
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Изпитвам само негативни чувства в момента![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
:ЛСДАйгхакхс;кхсдл, изнервено ми е, всичко и всички ме дразнят ! И то без причина. А, бе, not cool !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Шантав ден. Гася. Ще спинкам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5