- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пропилян ден. Цял ден обикалям апартамента с никотинови пръчици и се ядосвам.
Мисля да сготвя, а после да чета. Някакви мизерни 200 страници и малко отгоре ми останаха, ако се насиля, ще ги мина за няколко часа.
Изчистих, сготвих, сега ще се правя красива и ще отида при моето човече да си прекараме сууууперготинка вечер заедно <3 Обичам.
Пак ми е няк'во ръбато. Довечера пак ще съм вързана с колата и няма да мога да пию. ;( Имам нужда от няк'ви нови муцуни, ама нещо не съм го доизмислила още.
Оф, пак вали. Писна ми вече, вали всеки ден и то ту дъжд, ту сняг.
Вчера беше добре, но можеше да бъде и много по-добре, ако нещата се бяха развили правилно.
Днес ще го видим какво ще е.
Не съм добре...липсва ми ....МНОГО!!! И няма да го видя още около 2 месеца поне....не знам....
Виоленца, филма беше страхотен. Доволно си поплаках.
-20 градуса е навънка. Не ми се излиза.
Помързелувах си добре днес. Изгледах около 100 филма, счупих си рекорда на всички онлайн игри, на които играя... Тъжна картинка. Телефона ми звъня два пъти, но въобще нямам желание да гледам кой се е сещал за мен. Ако е било важно е щял да звънне пак.
С него само се чухме сутринта. Нямам търпение да си идва.
Тази нощ сънувах много странен сън. Преди малко се сетих да проверя в съновника от любопитство. "Евентуална бременност." Сладко.
И спря да се върти за миг земята..
Наистина пострадах от "пропуснати шансове", както ми пишеше в съновника. Егати, голяма съм ясновидка. Ама по-добре да не го бях сънувала.
Иначе.. чудя се дали да не направя първата крачка, ама нещо ме разколебава. Не знам.
Поредната вечер в която преглъщам чаша с горчилка...
Поредната вечер в която се надявам че всичко скоро ще приключи....
Поредната вечер в която вероятно се самозалъгвам...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Безсилен.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Спииии ми се. Уж уча сега. Минавам още някоя страница и си лягам, че утре няма да мога да стана.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Признах ѝ, че я харесвам и започна да ме разпитва как, защо, от кога и каза, че не може, защото е гадно момиче ии... :/
Спи ми се... (yawn)
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Хубаво ми е. Днес ще си я видя и ще сме заедно целия ден. Дано да ни остане и малко време да поучим да и помогна за изпитите![]()
Вярвай си, Радославе! Дано ни остане малко време за нещо друго помежду ученето.![]()
За пръв път в неделен ден се будя сама толкова рано. Чакам си кафето и май ще гледам някой епизод на "Двама мъже и половина" преди да се захвана да чета.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Почти се наспах.
Малко четох простотии до 2 и кусур нощеска, та сега нямам право да мрънкам.
И трябва да съм възможно най-бърза, защото не трябва да пристигам в София по-късно от 4.
Готинко ми е, после ще се видя слънчицето ии се събудих с усмивка..
^завижд!
Понаспах се, чух си гои сега ставам. Ще си хапна нещичко,кафенцето мен чака . Ще си прегледам мат'рялите за учене и съм пич!
maDamn
Поне днес се наспах.Сега само трябва да се изкъпя и да седна да уча.
![]()
Наспах се. Ще стана след мъничко да си направя кафе и някой сандвич. И после ще уча с моите любими trigonometric identities. Да минава тоя тест и ще съм доволна.
Хубавичко ми е. Навънка грее слънце и в апартамента е слънчевко![]()
Супер нетипично човече. Интересен развой се очертава, определено няма как да скучая.
Грам нямам енергия за изразходване, обаче със сигурност не смятам да пропускам излизането. И довечера почва голямото учене.
![]()
Последно редактирано от paradosou : 01-20-2013 на 07:47