- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Искам да е лято. Не, пролет. Късна пролет.
Искам и да съм завършила вече, за да концентрирам върху работата. Колко много свободно време ще ми остане като отметна задължението "университет". Нямам търпение.
Гладна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"От цялата патаклама стана ясно, че братята Енимехмедови са големи каръци: на единия ферарито не може да запали, на другия газовия пистолет не стреля."
http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1
Имаше и една такава снимка с надпис: " В България много добри филми правите" или нещо от рода,но не мога да я намеря.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Имам да учаааа, а времето е толкова яко. Супер много ми се шофира до няк'ва рандом дестинация за раз ходчица. Ако следобеда времето не стегне, непременно ще се поглезя с нещо такова.
Трябва да уча и да си правя упражненията днес ! ! ! Никой не ми липсва вече :р Ще се намери нещо по-добро с времето, предполагам.. Първо ще подобря себе си, пък другото само ще дойде
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Излезеш една вечер да разпуснеш малко.. и на следващия ден- щета... е тва му е гадното...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Страхотно! Излязох малко, кръкнах 7-8 бири, хапнах едни картофки и една скара! Супер! Почивам малко и после пак изчезвам за втора по-дълга кръчма! Утре може да не ида на работа и може да ми хванат уя! Да вървят прекрасни песни, моменти, бири и жени!
Тази нощ ще ти дам всичко в тъмнината,
има толкова неща,които искам да направя,
тази нощ искам да лежа в краката ти,
защото скъпа,аз съм създаден за теб
и скъпа,ти също си създадена за мен.
Почти се бях отказал от идеята да прекарам активно следващите 2 часа, но с оглед на събитията май ще е най-добрата алтернатива. Само да хапна.
Имам чувството, че нещо забравям...
И спря да се върти за миг земята..
Сготвих, пуснах пералня, почистих. Реших си по-голямата част от задачите по математика. Утре - другата част.
Сега ще се изкъпя, ще си легна и ще гледам един дълго очакван филм. Хубаво ми е. Само дето палачинките ми се развалиха.
не съм падал толкова много на покер от години. ~ 2000 лв. как ми стоят
..като пълен непукист!
което много ми харесва![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
ХА ХА ХА
много се ядосах за тия пари и изобщо за всичко, което се случи и не се случи вчера
не знам какво искам и какво правя , както винаги
само утре да мине и съм чууук
глупави хора
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Вчера беше пълен провал.
Днес - мързел цял ден, трябва да си сготвя нещо по-късно, ама така да ме мързи... Пф. И утре старата песен пак на нов глас.
'ми, доволна съм. имам още страница на TimesNewRoman 12 и почти влизам в срокове:Д като никога.
по-късно лягам да си п(р)очета по естетика и това е за днес.
тревожа се за него, струва ми се уморен и объркан... тъжен... сам. вероятно е само в главата ми, знам ли.
утре стартира великата ми сесия. амин!
//а така искам да хванем по 1 раничка и дим да ни няма... скоро!
блаб, успешна сесия/леко учене ти желая
аз съм добре, хапнах, пийнах чай, изкъпах се, ноктите ми са идеални (пу-пу), веждите си оправих, поучих 1 урок
след малко ще си допиша 2-те есета, пуша една цигара и сядам да чета "Тютюн"
Той ми е много потаен от няколко дни, та не зная какво да го правя вече
утре не ми се ходи на даскало, ама няма как
пък и майка ми най-после няма ли да отиде на работа да си почина от нея..уффф.
ами да, тя идва, без да пита и ме прави щастлива, но оставя вратата открехната, за да влиза пронизващо студен въздух, който да напомня, че не можем да бъдем.
не искам да се страхувам. искам да се изправя срещу него и да му покажа, че съм силна, че няма да допусна да прави каквото си иска с мен/нас. но е трудно. и изпадам в крайности..
Хубавичко ми е в момента.
Мисля,че знам какво е имал в предвид.
Дано скоро се усъществи,да се радваме всички хахах , въпреки че знам кои няма да се радват,ама те си го правят
Не ми се става рано утреееее![]()
Искам на моренце,с фреш в ръка,излегнала се на шезлонг,мм и една хубава книжка..и разбира се около мен хора,които обичам![]()
Но има време до лятото още,дотогава ще си мечтая.
Не искам хора в живота си, които не са ценни, а са посредствени и ограничени. Официално са пуснати да пасат трева.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре съм.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В главата ми е тотална каша. Не мога да помня толкова неща, не съм създадена да функционирам просто по този начин.
Попаднала съм в някакъв много глупав цикъл от дни на възход и... падение, но все пак е по-добре, отколкото само на падение, нали? Новата ми тактика е да спра да се старая и да разчитам на добър късмет, пък ако ми падне всичко на тепсия - още по-добре. Опитвам се да балансирам между страшно много неща, от всичко по малко, а накрая все едно нищо не съм правила. Сизиф го е измислил, аз съм го усъвършенствала.
Ако прочета само още един ред безсмислена и крайно ненужна информация, ще си тегля въжето вече.
Понеделник?! Oh, God, why :/
Дано контролните да не са чак толкова катастрофални и да съм ги минала.
Паника. Изпита наближава... Притеснявам се и за нея какво ще направи. Имам толкова неща да свърша днес, че направо акъла ми не побира как могат да ми стигнат 24 часа. Направо... гррррр!
Капка сила не е останала в мен.
След малко с майка ми ще хапнем нещо и аз лягам, че усещам как душата ми напуска тялото от умора.![]()
И спря да се върти за миг земята..