- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Добре съм, малко ми е тъжно. Чак днес осъзнах, че наистина вече животът ми се променя и трябва да свиквам с разделите с места и хора, щото съвсем скоро ще ми се наложи още по-голяма раздяла. Иначе съм наистина добре, спокойно ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Настроенията ми се сменят буквално за секунди, и за жалост не мога да се оправдая с ПМС.
Колко го чаках тоя уикенд да се наспя до късно и wtf станах в 8....
whatevar сега ще измисля какво да правя
Уикенд, а аз трябва да отивам да се разправям с "екип" и курсови работи. Няма почивка за мен.
Поне събуждането беше хубаво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
40...
Кога мина това време?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох,той заминава днес за няколко дни... ще полудея. Искам си го при мен.
Скапаният ПМС ме убива,а липсата му направо ще ме довърши тея дни.
maDamn
чувствам, че съм си губила времето в излишни битки и лутания
животът е толкова хубав, само трябва да го видиш -
да погледнеш напред и да прегърнеш всички безкрайни възможности
просто да живееш - не е толкова трудно да се живее
не е сложно да го правиш
трябва да започнеш от някъде. . .
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имам сигурно 200+ задачи по математика, ама изобщо не ми се занимава да ги решавам. Понеделник ще се седне и ще се почне. Междувременно, имам сигурно 100 други неща по 100 други предмета :Д Тц.
Хубаво ми е иначе. Ще се излиза след 2 часа. ии ще бъде страхотно.
Днес съм в стихията си. Има ли навити да си правят профили и да пишат на латиница, за да се развличам?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
пие ми се мляко с какао и искам да спра да сънувам
има толкова много работа за вършене![]()
Последно редактирано от SisiStrange : 11-17-2012 на 12:31
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хубаво ми е.
Прибрах се вкъщи за една вечер. Не е като да не ми е гот.
Обичам просто да си пиша, а майка до мене да гледа телевизия примерно.
Добре е да си си вкъщи.
Обичам София, обаче от време на време е нужна малко почивка.
И не е като да не се връщам утре, нооо се радвам на днес.
И на утре ще се кефя.
амии.. добре съм д/г наспах се ^^ yeah
купихх си ботушки и след малко излизам![]()
Приятни почивни дни ;*
На върха на щастието съм!
И спря да се върти за миг земята..
Току що приключих с книгата.Жестока е,просто сама се усещах как обръщам страниците жадно :Д
Добре съм. От Понеделник почвам нова работа. Поредната. Но по-важното е днес какво ще става..
Ще имам гости след час. Имам повод за голямо пиене! Сготвил съм куп работи. В момента се пече заека, картофите са готови, 2-3 вида салати са готови, мезетата са готови, масата е подредена. Пържолите чакат скарата да загрее. Ракия има, водка има, вино има, бири има, джин има, ром има, коняк има.. цигари има един стек да ги почерпя тия, няколко пури съм взел. Други работи съм приготвил.
Ох.. печена тиква има, баница съм направил, пърленки съм направил, туршията съм изкарал.. люти чушлета има.. 7 хляба съм приготвил. Няколко вида филета от риба има. Ядки 4-5 вида има. Оф.. Всичко има. Даже и лула съм намерил. Музиката е силна.. всичко е супер.
Да ги почерпя тия изпадналци долни, че направо мазало.. супер ми е!
Остана време да изпия 2 чаши вино даже.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...aoq4o1_500.gif
иначе защо ще черпиш?
*Аз пък съм мега болна, сополива, с червен нос и ме цепи главата ; (
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
много вкусен ми стана хлябът! *гордост*
чувствам се готова да бъда.
Набор 2000 започнаха да търсят любовни съвети. Чувствам се стара.
Иначе се очертава забавна вечер. Заслужено при това. А утре ще се харчат пари и ще се приготвят вкусотии. Какъв по-хубаво начин да прекараш неделята?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ехааа супер съм. Той ми каза такива мили неща. Май много съм хлътнала, но най-хубавото е че и той.
Да отида ли или да не ходя, това е въпросът.
Вчера беше тъпо общо взето, дали си струва да ходя отново...
И ме мързи, а трябва да си готвя... блах, що си нямам един готвач от време на време да ме отменя?![]()
Днес си поседях 6 часа на лекцийка в БЧК. Добре че си бяхме заедно с 'него' там. ^^ И мен утре ме чакат 1000 задачи по математика, но привечер ще компенсираме с бирица : ))) Като цяло-план за светло бъдеще имам :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Чувствам се жадна за знания. (да, тези, които ме познават да си затворят устата)![]()
Много продуктивен ден, много работа свърших, с много прекрасни хора се запознах, много опит обмених, плувах в свои води и се чувствам наелектризирано!
И спря да се върти за миг земята..
О, снощи беше много хубаво! Обаче тая сутрин това гърло... че нямам и лекарства. Дано само гърлото да е и да не се разболявам сериозно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."