- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
На такива температури не може да се съществува. Студено ми е. Много. Иначе, в даскало нещата се нареждат прекрасно.
мразя така да ме заебават .. ;/
деня мина добре ама сега всичко се развали
криво ми е
дооста обнадеждена в края на дълга и тежка седмица
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
в момента не ми пука за нищо
тъпо ми е
уморена съм
гладна съм
Вкусна вечеря с разкошно червено винце. Сега остава и да си харесам някое филмче.
Хубав завършек на хубав ден.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бахти адреналина, първият истински изпит. Тоя по испански не се брои, беше твърде елементарен. Скапана съм, но умората е сладка... утре ще си получа наградата!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
писна ми от дебили честно. пак се нервя на глупости , майната му на изпита и на всичките боклуци
Днес съм подготвена! Клин, дънки, два чифта чорапи, шапка, огромен шал, вълнени ръкавици, две блузи, суитчер и яке. Е, чакам ви, - деветнадесови градуси!
Бррр. Въодушевена съм. Хубаво ми е.
Не е длъжна да дава обяснение къде живее
пък и си нов във форона, иначе щеше да знаеш
оф, хубавко ми е , дано си остане така!
maDamn
Ами тя така го каза,все едно съм длъжен да знам " В Швеция,КЪДЕ"
А това,че съм нов...набързо ще наваксам![]()
ми 100 пъти поне го повтаряла,амаа да ...нов си.
Оф...успя за минута и 35 секунди да ме издразни.
maDamn
Ми като ми говори някви щуротии...ама не е сериозно,де. Нищо необичайно.
maDamn
Ооооооох, днеска ще падне обикаляне.
Това е, защото съм прекалено добра душичка.
До 12 и нещо трябва да съм готова. Имайки предвид малкото, което трябва да свърша, смятам че ще се справя.
Друг е въпросът, че това време е потискащо.
Липсва ми.
Нямам търпение да дойдат следващите дни, да започвам тъпите лекции, че мразя незнанието.
Много добре. Взех решение и ще пиша дипломна работа, в процес на дообмисляне на темата съм. Ентусиазирана съм и знам, че ще се справя чудесно.
Нещата вървят по план.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Брей, най-накрая някой да ми уважи и оцени труда. То било приятно, бе. Хахахах...
Днес е петък, а все едно ми е понеделник, супер тъпо. През събота и неделя ме очаква още толкова работа, колкото свърших през цялата седмица. Не знам как ще се справя, но съм доста нахъсана и амбицирана да им покажа, че с много желание всичко се постига! (((: Дано денят мине успешно, отново! Ама щом Славчо Трифоновчо ме събуди с "Дявол" съвсем случайно, то това е знак, че ще тъпча наред!![]()
Тая отпуска взе да ми се отразява добре.
Разочарована съм, че плановете ни така се разпаднаха. Баси, от колко седмици ги говорим тея неща и накрая как се провалиха работите.![]()