- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Перфектно. Изчистих, напазарувах, сготвих няколко неща, за пръв път омесих сама тесто. Задачите ми по математика се оказват вярни. Какво повече да искам?
Мхмхм.
Много съм прост... ще се самопребия! :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Кофти ... имам любовни проблеми. Чак ми иде да напиша тема тук.![]()
Самотно. Няма го братчето. Пх.
Лягам направо да спя.
Хич не съм на кеф.
И от шибаното гърло не мога да заспя.
Да взема да оздравея по-бързо, че ми писна.
като гледам май само аз се чувствам добре днес та да споделя това беше най-най-най-перфектният край на седмицата, който може да съществува... излязох с голямо нежелание, а сега настроението ми е върховнооо
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Дано да карам, дано да карам, даноданоданодано! Макар че с тоя сняг пътищата само са за първи час кормуване... даноданодано! Дано не по булеварда, дано не :ддд
Нямам търпение!
Обичам той да е първото нещо,което чувам рано сутрин! Ах!
Иначе мисля да си мързелувам,а после може да ида да гласувкам. Ще ида де,ама не се знае по кое време.
Пантерке , колко часа теория дръпна , та вземаш час или ги караш като при мен успоредно.
maDamn
Сънувах съдбоносен сън,колкото и откачено да звучи.Вече знам какво искам и какмо трябва да направя.
Объркана.
С махмурлук.
Имам да уча.Добре,че вчера седнах и научих поне по някои неща.
Утре не сме на училище. Кеф!
Тая седмица ще ми се съдере д-то от учене май.
Трябва да спра да обръщам внимание на ученическите ванакции. Като прочета някъде "неучебен ден" а-ха да се зарадвам и след няколко милисекунди асимилирам, че това вече не се отнася до мен.
Направи ми закуска. Една точка за Грифиндор.
Все така зле. Но кафето подобрява нещата, макар и моментно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аввввв,колко сладко. Ще си направя кафе, ще си ям кексче и ще гледам Хъшо Пешев a.k.a Harry Potter!Една точка за Грифиндор.
maDamn
Е...ако беше Hairy
ама става, аз му викам Хъшо Пешев
maDamn
тъпоо
много се ядосвам, не трябваше да става така
просто искам всичко да се забрави и да почна наново
ще гледам филмче сега
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Идиот, тъпанар смотан, как може винаги да го прави, 24 часа не може да издържи без да се държи като пълен смотаняк, защо винаги, когато съм в добро настроение трябва да го развали :@
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Относително добре, ходих да гласувам, след малко отивам на урок по математика бляяяк, но няма как тая математика 1 ми взе здравето в тоя унивеситет, крайно време е да се отърва от нея ;@ ...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
За пореден път се убеждавам, че имам прекалено високо мнение и завишени очаквания за хората. Май е време да приема реалността.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Утрото започва с Rammstein. Време е да се оправям да излизам, ще закъснея.
Иначе ми е хубаво... вчера беше як ден, видях се с интересни хора, поговорихме си... после и интересен разговор по скайп... до сутринта... ехххх...
Мда.. убедена съм, че не греша.. ще правя така както чувствам...точка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5