- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Споко, аз също бях така, последните часове от теорията ги взимах успоредно с практиката.
Ама предполагам,за да те пуска по-начесто трябва да вече да си взела листовките. Ама при всеки е различно,аз вече имах3-4 часа в Пловдив,преди да ида на изпит.
Успех и си решавай листовките към учебника. Не са хич трудни.
maDamn
Чудя се на акъла си, с който съм го преживяла толкова тежко. Ужас. :Д
Чувствам се по-силна отколкото някога съм била. Ще се справя, защото това е правилният изход от ситуацията. Да се примириш не е решение.
"Нещо се случва при 148км/ч. Ауспусите заглушават всички звуци. Вибрациите на двигателя са със сърдечна честота. Кръгозорът се стеснява. И изведнъж, ти не си на пътя, ставаш част от него. Трафикът, пейзажът, полицаите са просто част от отминаващи контури. Понякога забравям тръпката от това. Затова обичам тези дълги преходи. Всичките ти проблеми, целият шум, изчезват. Няма нищо, за което да се притесняваш освен онова, което е пред теб. Може би това е урокът за мен днес - да се придържам към тези простички моменти и да ги оценявам малко повече. Не са останали много от тях. Никога няма да искам това от теб. Няма да е трудно да се открият неща, които да те направят щастлив. Знам, че ще се сблъскваш с болка, страдание, трудни решения, но ти не можеш да оставиш тежестта им да задушат радостта от живота. Без значение как, трябва да откриеш нещата, които те обичат и тичаш към тях. Има една стара поговорка - това, което не те убива, те прави по-силен.Аз не вярвам в това. Мисля, че нещата, които се опитват да те убият те правят тъжен и ядосан. Силата идва с добрите неща... Семейството, приятелите, задоволството от тежката работа. Това са нещата, които ще те поддържат здрав. Това са нещата, към които да се придържаш когато си разбит."
Toчно така.
Последно редактирано от Irti : 01-27-2013 на 12:33
И аз.
Искам и патрони, много патрони. И автоматично оръжие. Ма нещо лекичко, да не ме боли рамото после.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Въх, само един месец ме нямаше, а ще ви чета до Коледа...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вчера се надявах да си прекарам добре на купончето,но понеже баща ми беше решил много да се прави на шеф на майка ми и да надига ми поизпъна нервите.Както и да е.Купончето си мина много хубаво.Имаше си от всичко по-малко.Забавление,танци, пиене,снимки,сърдежи и т.н.Иначе чувствам липсата на каквато и да е мотивация в мен.И освен страховете май и той до-голяма степен ме блокира с поведението си.Ако си мисли.че като ми каже как нямало да се справя с дадено нещо,как не съм могъл и как аз ще съм следващият по него ако умре ще ме мотивира страшно много греши.Да,има и такива хора дето това ги мотивира само дето май страшно се е объркал,че аз съм един от тях.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бройте и меня.
Аз съм страхотно. Пълна къща, хапват моите от пицата :Д хубавичко!
Откачам вкъщи.
Имам приливи на странни емоции.
Ту се чувствам добре, ту не ..
Странно. И душевно съм така.
И не пиша вече в форума много и си искам стария профил ама.. на :/
Затъжих се за всичките си приятели. . .
В Гърция си изкарах хубаво.. ако не бях прекарала 2 дни в които едва ставах от леглото.
... изобщо.. и сега не трябва да ме допира никой 10 дена. йей какво щастие..
И и и и и и ... искам да го видя.
Дори вече не знам точно кой искам да видя.
Не знам към кой имам чувства.
Глупав живот. . .
С уникално прекрасния ник nepowtorima ..
Ама сега не си помня нито emaila, нито паролата.. изтри ми се просто..
Просто там имах по-голям мерак да пиша.. ии имах повече мнения..
Успах се, ма не ми пука.
Имах планове за днес, ще ги отложа за утре. Само трябва да изчистя тука наоколо и да си напиша проекта и после да си сготвя и ... оф. хиляда простотии пак.
Трябва да издиря и програмата за втория семестър, но нещо ми подсказва, че няма да отърва сутрешните лекции.
разбирам колко са държали на мен ...
но не ми пука!
животът продължава хах![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
чувствам се... чувствам се ужaсно... болката преливаа -_- |(
Притеснявам се. Тая примка взе много да се затяга около врата ми. Ми но ляйк ит с толкова изпити и само една седмица поправка... От утре отново се покривам в дълбокото си отшелничество. Като компенсация, че си закопавам доста сериозно социалните контакти, поне ще избягам от битовите скандали. Безценно!
Спи ми се като на животно и утре ще се наспя за пръв път тая седмица. Обичам го, като е толкова миличък и нежничък само за мен <3
И ще се скатая от теория, за да си го видя преди да замине за цели 2 дни :д
дъълъг ден. забравих колко е скучно да излизаш с непознато момиче до мола , обаче пък преди това беше супер. беше шоу в галерията да се катерим рофл