- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
По-ужасна нощ не бях имала от много дълго време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хубаво ми е. Нямам търпение да дойде края на работния ден и да си я видя.
Честит ми рожден ден !
Пожелавам си много здраве и да успя да вляза в специалността ,която ми е по сърце. Надявам се тази година да ми е много успешна .![]()
честит рожден ден, SuNsEt, жива и здрава и успехи с кандидатстването!
Спи ми се. Не толкова фатално, колкото би ми се спяло, ако не си бях почивала пет дни, ама все пак... ми се спи. И имам мега много работа за днес. Първо лекции, следобед трябва да ида до банката, за да се видя с пари :Д, после по магазините, щото няма какво да се яде вече... Надявам се времето поне да е хубаво и слънчево като през последните дни.
Купих си нови чаршафии много ми допадна спането в тях.
Нямам търпение да свърша всичко, да стане 9-10 и да се преориентирам към леглото с третия сезон на TWD.
Честит ден, Залез! Повече изгреви!)
пълнолунието ми беше тежко. яко майндфък. не знам. не знам. имам лошо усещане. интуицията ми се обажда. чувам я.
днес трябва да почета по руски, за да ми е (по-)спокойно. ще. хубав ден на всички!)
ЧеРеДе Сънсет!Много късмет , щастие и здраве!
Предполагам и се надявам,че ще е един хубав ден!
Обичам,обичам,обичам го!
Искам си го вече при мен беее,не е честно!
Мисълта ,че утре сме на даскало , не ме трови толкова,колкото мисълта,че имам физика и ще ни спука от изпитване,а ми е мъка.
Ама нищо. Днес ще уча.
maDamn
ЧРД на Сънсет! Наздраве!
Ам, още ми е утринно, защото нещо много се успах..
Гушкаво ми е, сексаво ми е и няма никой около мен ... а тва е много гадно... много...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Объркано...побъркано...Искам момче до себе си.Искам ми се всичко да не беше толкова сложно..:/
П.П. Честит Рожден Ден,SuNsEt!
Много хубаво си пропуснах аз днес лекциите, мислейки си незнайно защо, че са от 2...
SuNsEt, честит рожден ден!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
SuNsEt, честит рожден ден!! Всичко най-хубаво!!
Спи ми се..ядосано ми е..
пфу
искам да си гушкам някой в момента..
ох.. и днеска посетих тъпите лекари :/
мамка му :Х
не можах и да си взема книжката и не можах да си харесам обувки и дивана не ми го зеха :@@@
иййй колко прекрасно може да стане
Insanity + AA3:
Ден 1 - все още не знам какво ми предстои.
Доста емоции ми се събраха в последно време. Трета нощ не спах като хората, но поне съм влюбена и обичана.
Мързеливо ми е. Нищо не мога да свърша.
Изобщо не съм в настроение. Егати тъпотията, писна ми от тая скапана несъобразителност и липса на всякакво чувство за такт и усещане като цяло.
Everything changes, but beauty remains ...
Времето се замота, стана студено и отлагам всички задачи за утре, прекалено много ми намръзна дупетО, че да тичам по банки и магазини.
Боли ме главата и ще спя.
И мисля дали да се набутам между шамарите. Дали ще си струва? Отдавна не ми беше трепвало нищо, чак се учудвам на себе си. Stalking mode ON.
Ужасно време,не обичам зима !
Искам да изляза ,омръзна ми вкъщи
и не искам да идва утре ...
Тъпо ми е.
Имам да уча, а ме мързи дори да пипна учебниците. Студено ми е, а трябва да отида до магазина, но май ще го отложа за довечера. Той ми се обади пред малко и каза, че може би няма да успее да дойде тази вечер, което означава, че се разминахме с едно важно посещение.
Искам още почивни дни, искам топло, искам хубави филми, слънце, разходки по потник и къси панталонки...
И спря да се върти за миг земята..
Прекарахме страхотни почивни дни с него. Искам пак. Не ми се завръщаше хич към реалността. Наистина ми трябва промяна. Малко ми е тъпо, но мисля да разпусна в кухнята и да направя любимата ни крем супа от броколи и някое десертче.
Липсва ми мотивация.
Иначе, днес мина приемливо, но скучно. Сутринта започна с фитнес, оттам нататък целия ден се прецака.
Заспало ми е.
Денят започна ужасно. Добре поне, че имам готини колеги.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote