- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
настроението ми днес е страхотно, какво ли още хубаво нещо може да стане , за да стане по-добре
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Щастливо![]()
не очаквах чак това.хич не ми хареса тоя развой на нещата , чак аз се изненадах и ми стана леко гадно
Липсва...
Имаме нужда от малко време само за нас. Но май няма да е скоро.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тъпо...гледах филма,беше готин,но накрая отново се почувствах като тъпак,ама така е като гледам романтични драмиутре ще уча,че изпитите наближават,а аз още се почесвам само..
>>DjBelev<<
Един тест, и още 2 дни училище и после 3 дни уикенд.
Да минават първите две по-бързо. А другите по-бавно.
Изморено ми е.
Била съм и по-добре, определено.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отивам на бавна смърт. Най-скучните лекции са днес и са ни сложили 4 часа, чудничко.
И дано се задържи днес по-хубаво време, да отида да си свърша нещата, че ми писна да отлагам.
Спи ми се!
Днеска се започва.
Надявах се да съм напълно оздравяла, ама нъцки.
Продължавам си хапчетата, че има възможността отново да ме тръшне, а вече няма как да стане.
Ох, вече трети ден ме боли дясната ръка,но за разлика от вчера,когато болката се увеличаваше,сега сякаш намалява. Може ли да се пребия така пред брат ми и още 5-6 човека,който им стана доста забавно на заледените стълби на това заведение.Добре,че бях станал "леко безсмътртен"тогава та не им обърнах внимание, а болката я усетих чак на другият ден![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Насъбраха ми се 4 дни почивка, днес нямало ток в училище и наще ся са с намалени часове.
Майка направо ми вика да си стоя вкъщи. Само тва и чаках,много добре ми се отрази!
А него си го обичам квазигига много!
maDamn
ебати гадния ден :@
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Всичко 6,само менчето да не ме цепеше така.
maDamn
Добре ми е, макар че малко ми се спи. По-късно ще ми е първата тренировка от контуцията. Дано всичко мине добре. Малко съм наплашена, но трябва да преодолея този страх.
Побеснявам...
Всички ме ядосват. Всички ме дразнят. Ще полудея вече.
МАМКА МУ :@
В края на работния ден се чувствам много добре,нямам търпение да свърши ! !![]()
Добре. Много добре. Хубаво е да има кой да оцени труда ти. Още по-хубаво е когато го оценят правилните хора.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не особено добре...дано утре се оправят нещата
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Бясна съм. Бясна!
Мразя тъпи долни женски, които много си бутат носовете! Мраааааааазя! Такива, дето грам усет нямат докъде се простират границите на разрешеното!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хубав, лежерен ден. Минах и водораслите, и гъбите. Качих всичко в сайта, направих си таблиците... Цъфна ми една орхидея. <3 Само дето накрая не се видяхме, но утре ще се видим и всичко ще е идеално.Обичам сесиите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()