- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
От скоро щастливо необвързан. Веселичко такова. Днеска си зех КУРмуването, шофЕр ще ставам.
^честито.
Дано да съм го направила това, щото ако не съм - ще падат двойно глави.
Всичко е скрито и покрито вкъщи, колкото и да дебна не мога да засека някой, на когото да си изкарам лошото настроение, затова мисля да си направя нещо за ядене и директно да си легна.
тъжно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вече започвам да си говоря сама.
Ако не изляза съвсем скоро .. /толкова се радвам, че събота ще видя ХОРА!!!! и то приятелите ми.. / .. иначе ще полудея..
Да.. определено трябва да се случи нещо!
Този филм ми влияе изненадващо неприятно , трейлърът пасти да яде. Трябва ми да говоря с някого , умен колкото мен , а дебилът Д. го няма , мама му мръсна .Ще се наложи да ходя до САЩ отново скоро , а много ми се искаше да го избегна поне този път..
Щастливо! Петък е, след работа ще ходя до старата фирма а взема едни пари и после отиваме да и взема чинчилаобожавам начина по който се усмихва като е щастлива!
Втори ден без даскалоднес ще е страхотен ден! Търпениеее нямам
![]()
Добро утро ! Последен ден от учебната седмица, най-сетнеДано да мине бързо и приятно...имам само 5 часа и то супер тъпите.. Хайде, отивам да се оправям.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Щастливо. Мързелувам си, гледкам любимите сериали, а трябва в скоро време да почна да уча по математиката 1..
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубавко ми е!
И го обичам.
И съм доволна от себе си! Айляк!
maDamn
Не-усмихнато.
Изпита ми наближава и трябва да почна да уча вече, но съвсем други неща са ми в главата.
Блаб приключи сесията си отлично! почерпи се по случая още миналата седмица, но мисли да повтори. мхм.
в допълнение има задачки и крайни срокове, които я притискат, та се чуди да прави ли театър или да не прави театър тази вечер. това е въпросът. чиърс на всички!)
Пиши на кирилица
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-01-2013 на 17:27
Хубаво се разпях днес. Бях зарязала пеенето за известно време и днес се върнах И към тази страст. Утре пак имаме урок и ми е много щастливо. На мен ми се падна песен на guns n' roses и съм мнооого доволна.
Нашите преди малко пък ме зарадваха колко физически труд ме чака утре и още от сега усещам болката.![]()
Седмицата ми приключи по възможно най-хубавия начин и съм доволна от всичко.
Готова съм той да се връща и утре ще си го чакам с нетърпение!
И спря да се върти за миг земята..
В добро настроение съм и си почивам след дългия ден. Пък и най-накрая преодолях страха от скок да се приземя на шпагат. То не било толкова трудно, а само страх !![]()
Страхотно се чувствам!
Днес ми беше супер щастливо като бях с моето момченце.. <3
Най-сетне си имаме снимка,на която и двамата да се харесваме..
Също така се чувствам леко притеснена,понеже той утре ще ми гостува по покана на майка,за да се запознаят най-сетне..
Стискам палци всичко да мине ОК и да се харесат..
Майка днес малко накриво ме гледа,щото момчето реши да ми направи подарък(то и аз го гледах малко накриво,щото не искам да си харчи парите за мен..)..
Както и да е..чакам го да се наспи и да влезе в скайп да си говорим..не издържам без да го чуя или видя..))))))))))) <333333333333
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Боклуци изкецани долнопробни. Мръсници. Макята им да ебем!
Втори ден никой не се навърта вкъщи. :Д То вярно, че знаеха, че съм бясна, ама баш пък толко? Усещам ги как в момента, в който си изляза от стаята всеки млъква и се покрива. :Д То докато ги навикам подобаващо, на мен ми мина мерака да се занимавам.
Купих си нова рокля и съм доволна. Всъщност си купих много работи, едвам се прибрах с торбите днес в тоя вятърИ си поръчах храна, защото е време пак да започна да си готвя. Смъкнала съм кило и нещо и си го искам обратно.
Ужасно унизена се чувствам. Наранена. Объркана. И все такива производни..
А утре се очертаваше перфектен ден и просто щях да бъда отново щастлива..
Явно няма да е точно така..
уморена съм. и емоционално. чудя се дали да не си използвам свободната седмица и да не се чупя от града.
само да си отметна работата през уикенда и всичко ще е на 6. даммм... самичко ми е, а някои хора не се усещат, затова в следващите 2 дни ме няма за никого.
Обожавам го. Завинаги.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5