- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Интересно в коя групичка ще ме сложиш. Аз не съм някаква дружка с никой от честите потребители освен с Уеднездей и пАтЕнЦЕ, а преди си общувх с ЛеприконА. Дотам. Харесвам много мнения на Ина и на ДД, но да сме някакви мега близки и пазещи си гърба... мне. Спорим прекалено често.
Не виждам защо да не напишат жалба срещу нея. Защо да участват малко хора? Нали дразни всички? Именно, че никой не подава жалби и не търси публичност на такива явления. Много хубаво са направили, че са се свързали с "Господари на ефира". Ако я бяха набили дали щеше да се покаже същата страна на нещата и кой щеше да излезе виновен? На какво искаш да се басираме, че щеше да има заглавия тип: "Студенти пребиват до болница лекторка по статистика" вместо "Луда лекторка псува студентите на майка"?
По темата: Идеално. Снощи си изкарахме много хубаво.Задобряла съм със сантасето! ;д Като се прибрах, направих палачинки, прегледах част от ОХ-то и единствения минус е, че чинчилата успя да ми набара кабела на сешоара и го нагриза та сега не знам може ли да се ползва.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()