- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
19/25 като за първи път с малки грешки
Доволна съм.
Божее и днес не съм на даскало. Липсва ми. Искам да съм си добре както преди и да си отида на училище. Няма ли най-после да ми мине. Омръзна ми да съм болна!!! Не ме интересува утре поемам риска и отивам на даскало, пък макар да се издрайфам и там![]()
Ахаха след като им отказах работата която ми предложиха (въпреки че беше със заплата двойно по - голяма от сегашната ми), днеска пак ми звъннаха да ме умоляват да отидаЩе си имам нова работа тия дни
щастливо ми е. Искам да я гушна.
Поздравления. Чакам да ми звънне,работа...работааа... не мога да си го чуя. Дано успеем да се видим.
Малко трябва да стегна школото - ама лесна работа. И как искам на каминката , с винце и гуш.
НЯХ.
maDamn
най-гадното нещо е страхът.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отвратителното време навън се отразява негативно върху настроението ми.
Предстои една ужасна седмица, още по началото си пролича. Оф, изгарям от нетърпение вече да е петък. Омръзна ми от противното даскало.
You are broken, I can fix you...
Ще излизам с приятелка да се наклюкарим и да си купя някои нещица от мола, йей
После обаче ще поуча по немски... ако спра и да се сополивя, че вече носът ми е разранен, всичко ще е перфе.
ох, чудесно, пак си купих обувки. :Д
ама сега нямам пари за роклята, но ще събера, де : )
много си ги харесвам, нямах никакво намерение да купувам обувки, но :д
спи ми се, да.
Не искам да казвам, че съм щастлива, защото повечето пъти съдбата е кучка и ми го връща двойно след това.
Така, че ще кажа само, че съм добре.
Достатъчно добре.
Оф, пак ми се трупа абсолютно шибан-досаден-скучен-отегчаващ-дразнещ график.
Деба.
А исках да го видя пак тази седмица, но естествено отново ми идват един трилион тъпотии до главата.
И нещо е нервен, силно се надявам този път да не сгафя и поне да ми позволи да го изслушам.
Едно такова хепи ми е
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, само ми дава напразни надежди и тъкмо да се зарадвам и кур.
Писна ми.
MAMKA MУ!
Някакво ми е добре,че го чух,ама като знам,че чак в сряда ще го видя и ми се реве. Тъпо ,ама тва е положението.
Ще си мързелувам вкъщи и ще си уча, плюскам и зяпам филми, а ми се ще да съм с него.
не мрънкам...много! няма да мрънкам, няма,няма!
FAILED!
maDamn
честно ли как?
искам да се спукам от наркотици, секс и пропаднал начин на живот. смисъл, така го усещам вътрешно, не че някога ще направя всичко, което искам.
а и знам ли дали имам нужда от това и дали би ми харесало.
но искам да се удавя в цялото море от алкохол налично. да дивея, да се зарибявам с всякакви отрепки, ама по възможност готини.
да се разруша е' така.
това измъдрих, понеже съм нещастна и ревах цял ден.
...................................
не ме цитирайте и пр., че искам да си изтрия мнението после или да го редакт-на :д
мисля, че съм много прецакана:/ и че пак си повярвах, и пак ще сляза бързо-бързо на земята
Променят ми се мирогледите, вече по-важни неща ми се нареждат в приоритетите.
Удовлетворявам се когато свърша някоя полезна работа и се чувствам горда, че съм нужна и полезна за нещо.
Липсва ми само да си гушна някой, но и това ще го преодолея някак.
Сега ще ходя на лекар във Варна и дано да ми изпишат стойностни лекарства и най-после да се оправя.
Ох, само наще да ми угодят да отидем до моловете толкова ще съм им благодарна, че не знам какво бих направила за тях /то така или иначе де/. Откога не съм се глезила да си взема нещо хубаво и да му се радвам.. поне това ся ми трябва малко.
Изостанала съм с материала в училище и се чувствам много загубено, че не си и наваксах повечето...
Понякога и малките неща те правят щастлив.. и това осъзнах наскоро.
Спомените са си спомени.. остават си в миналото.. там им е мястото.
Днес беше кофти ден, а сега ми се разговаря на сериозни теми с някой, но не съм открила с кой още :ДД
Взех си изпитааа, взех си изпитааа! С шестицааа
Имам още три тази седмица и тогава ще се радвам обаче.
Иначе съм мега пребита, цял ден си губих времето, вместо да се постарая малко да си припомня нещата. Тъпо.
Искам да мине тази седмица и да почна пак да си мързелувам.
часът е 2:20, имам работа поне до 5....после ще стана в 8...като си помисля, че съм седнала в 13 ч, ми се отщява да живея - 11 часа работа почти без видим резултат....имам още 2 разпределения, но все пак...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Днес за пореден път се убедих, че повечето лекари в тая мизерна държава и 5 пари не струват!!! Отиваш здрав, връщаш се в синини целият ... Е да се **** в гъзо ( с извинение ) писна ми вече! Другата година на никви профилактични прегледи няма да и ходя на тая овца, или просто ще я сменя с някой по кадърен, ама като се замисля те свесни лекари останаха ли изобщо ...? Лятото за малко да убият приятелят ми с техните отрови наречени лекарства, сега тая ребрата се опита да ми счупи ребро с нейното натискане ... Деба и тъпаъа пача деба ... Убийци в бели престилки!!! А мъжо как побесня като видя какви синини ми е направила тая ... ако му беше пред очите сигурно щеше да я убие с голи ръце. Е не е като да не знам какво е изпитал, и аз го изпитах същото лятото.
Като цяло единственото хубаво от днескашният ден е, че си видях слънчицето и си намерих много готина онлайн игричка, по която май бая се зарибих![]()
Крива съм, много крива, искам кафе, искам сън, искам да го гушкам и да си говорим.
^^^
Бургас <3
Искам седмицата да свърши, а е едва вторник. И това контролно днес... как знам, че нищо не знам... Ще му мисля.
Поне що-годе успях да се наспя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добро утро на всички!
Пия си горещия шоколад и говоря с един приятел по телефона,че има много проблеми....и след малко отивам на училище,както всеки вторник съм от 3 час..надявам се деня да е хубав..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Много ми е щастливо. Имам нужда от нея точно сега <3
Очертава се глупав ден. Усещам как ще го пропилея на вятъра, както всеки друг вторник.
Просто днес ми е най-гадния ден всяка седмица и гледам да не правя нищо важно във вторници.
А и то какво чак толкова важно да правя, той е важен, но днес ще го оставя намира.
Нервен беше, не ми се обади, дано днеска да е спокоен, пък аз ще се оправя.
Приятен ден на всички.
имам енергия, която просто трябва да изразходя.. емоционална имам предвид
просто не знам "кво се случва".
канализиране трябва някакво, иначе ще се пръсна