- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Добре, като изключим че адски ми се спи.
Искам тоя ден да мине много бързо и да идва вечерта.
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-21-2012 на 03:36
Нещо се ядосах....абе писна ми от такива неща като "почивки"....не ми е ок днес,определено. :@:@:@:@:@ деня няма да ми е лек ,имам 2 доклада да пиша,а ми се спи зверски,но няма къде да бягам, ще изпия 1 литър кафе най-малко и започвам.![]()
Искам да е петък, два и половина наобяд, днес ест. нямам лекции-ами, да, на седмица имам 3, 4 часа лекции общо. Какво да кажа...Та те така, искам си при него .
и аз ;s
и да знам, че на другия ден не съм на училище и ще ходя в мола, ииии ^^
ама не е ;х
пак трябва да отида на училище, да оцелея (буквално) и този ден, и след това да се прибера вкъщи, за да правя някакво тъпо табло по география, за да не остана с двойка за срока -.-
бахти якото направо..
http://ask.fm/iwwkaa
Еееееееее, не, не можаха просто да я пропуснат тая противопожарна аларма! И аз каквато съм нагла и реших до последно да си натискам парцалите вкъщи, накрая отнесох конското. Абее, да не съм в казармата, всеки месец едно и също. Идиоти.
Та, тотално ми преебаха настроението, пък е сряда, а сряда принципно е хубав ден.
ох, много добре ми тръгна тая седмица. все съм една такава ранобудна, мотивирана...
само вечерите са някак сдухани, но като цяло съм много доволна :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
чувствам се много добре,с изключение,че не можах много да се наспя.
уфф.. много ме боли глава и днеска 100 работи за вършене
и ето сега тряя да тръгвам.... ;x
Обичам, обичам, обичам го.
Обичам всеки един циничен израз, обичам всяка една забележка, всяко едно мрънкане, всяко нереализирано очакване.
Обичам му дори и егоизма. Не съм ли егати мазохиста ..
Така, днеска спорт. Ужас просто. Обичам спорта си като цяло, обаче с тоя 1 час път на отиване и на връщане ми се ебава майката. Но ще го преживея. И трябва да започвам с голямото учене, че тия 4 контролни няма да се вземат сами.
Иска ми се да легна и да заспя. След,което да се събудя в един по различен живот максимално близък, до много мои съниша, а в противен случай въобще да не се събуждам...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тъпоооо.
Искам време само с него, пф,а като знам,че ще го видя чак в неделя и препатквам.
Имам предостатъчно работа, за да се разсейвам,ама все пак си го искам. Малко почивчица и след малко се започва маратон по учене,писане,четене и ебасиии.
maDamn
След малко трябва да отивам на лекции, а как ме мързи.... ;/
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не успях да се наспя и съм доста уморена.
прибрах се да презаредя, но ще си почивам утре, явно.
но не се оплаквам, де. Бертолучи за вечеря!<3
добре ми е, добре съм, мисля, че ще се справя... вярвам, че ще успеем, ако ще с цената тази и следващата нощ да не си лягам
харесва ми тенденцията в училище напоследък - върви ми точно по предметите, които живо ме вълнуват, и с които искам да продължа образованието си. един вид знак е, че съм на прав път.
и мисля наистина да не се занимавам повече с онази история и да се опитам да я забравя напълно.
ужас какво се случва
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Искам да се скрия някъде, да си седя необезпокоявано там, далеч от всичката модерна глупост, бликаща от всички страни и да изляза от скривалището, когато евентуално измислят машина на времето, че да мога поне с 50-100 години (считано от настоящия момент) назад да се върна.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
утре просто ще се скапе всичко,уф.
искам всичко да свършва по-бързо защото не издържам
студено ми е...мина ми ядът почти...всичко ще се оправи...искам компания...не ми се стои сама днес...работата е отложена за утре
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Откакто приемам по две таблетки дневно "Презкурин" се чувствам много добре. Сънят ми се подобри, настроението - също, а и се чувствам пълна с енергия.
Щастлива се чувствам. Напук на тъпите п.тки, които ме гледат злобно, напук на изтрещЕлниците, които ме налазват всекидневно, напук на онези, които ме подценяват, напук на празния ми портфейл, напук на мрачното време, напук.
взех си изпита.не съм очарована много от оценката, но можеше и много по-зле да е, така че... следващият път повече.
утре няма да ходя на сутрешните лекции, искам да си отспя.
и пак дойде време за готвене, ама ме домързява нещо...
Издивявам вече от малоумщината на хората и постоянното мрънкане, двуличие, незаинтересованост и всичко. Писна ми и от моето собствено тъпо поведение вече, като някое лайно се държа и бих си забърсала един шамар. Хиляда неща са ми на главата и над нищо не мога да се концентрирам. Седя, чета и нищо не ми влиза в главата, щото тъпите ми мисли са някъде на майната си и мисля неща, на които няма вече какво да им се мисли... Поне вече имам някакъв стимул и мързелът ми е понамалял- сигурни защото най-сетне успях да се ориентирам понеее малко.
Everything changes, but beauty remains ...
Като премазана от нещо съм.. толкова съм изморена... Пък колко съм гладнааа ;хх Таман се отказах от идеята да си правя пица, щото ме мързи и не бях гладна .. и огладнях ;х пък сега няма как да тръгна да готвя ... Ей сега си лягам ии дано утре да е по-хубав ден ... Пък и мойто ми липсва