.
Затворена тема
Страница 26 от 120 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2988
    Мега фен Аватара на pandabear
    О, Декември! <3 Чакат ме толкова много неща за вършене, а толкова много ме мързи! Съботата си е само за мен пък, казаХ! Утре чак ще съм полезна за обществото.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    о-о-о!<3
    Декември е моят месец!

ще използвам неразположението си и ще отметна малко училищни грижи. поне такъв е планът.
    сега аулин и палачинки. мхм!)

Супер фен Аватара на shmatarok
    Разглобена.
    Споменах ли, че не ме кефи навика на съквартирантката да си кани гости в малките часове? И що не ѝ ползват стаята, ми редовно се сексат в общото? А? За по-добра акустика?
    Вчера беше приемливо. Имаше някои мнооого дразнещи моменти, ама съм решила да не обръщам внимание на такива неща, щото само се ядосвам и да се концентрирам върху някои други. Като цяло беше яко. Днес се говори за втори дубъл,а да видим.
    Оххх... и имам едни терзания... но все още смятам да стоя отстрани, не искам да се бутам.

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Денят започна с усмивка. Най накрая след цялата ужасна седмица..
    Въпреки, че се събудих доста късно, успях да си изпия сутрешното кафе на спокойствие.
    Днес трябва да напиша съчинение по литература, което не трябва да е от интернет..
    По-късно имам среща с познати и ще ходим в Кауфланд..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

днес е прекрасен, бял, декемврийски ден!

радвайте се!
    какъв ти бял ден?
    тука едно слънце е пекнало, едни рози са цъфнали, толкова е пъстроцветно, топло и миличко..все едно е Април и идва Великден, а не Декември и да идва Коледа...

сядам да пиша есе след малко, въх, наядох се добре, сега ми се ядат бисквитки, ще ида да си купя после
    довечера акустика..и чай..страхотно
    исках да излезем с него, ама ще видим дали ще стане ..като го знам-надали
    искам най после да го нацелувам, мамка му, писна ми да е болен и бях съвсем сериозна като казах, че ще му купя мултивитамини, никак не беше на бъзик
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Притеснено ми е ... Цял ден не си вдига телефона, и имам гадното чувство, че пак е станало нещо лошо.

Дано греша!!!!!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Странно настроение съм.Мисля си за дебело момиче с лесбийски наклонности хахах

супер. семинарът беше страхотен.

трябва да се откажа вече..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    the state of disorder
    Объркана.. защо тъкмо като се поуспокоя и живота ми е нормален нещо трябва да се случи и да разруши това равновесие... и сега не знам какво ще правя..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Недоволна.

Плановете за деня се сгромолясаха минутки след като бяха направени. Вместо да се погрижа са себе си и да си почина качествено, аз довършвах глупавите проекти. Поне останаха само два.

Дано утре да ме оставят намира.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ох, да се обади вече, че ми се доспа... нит знам къде ще ходим, нито кво ще правим... е ще пием де...

Искам гуш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    трябва да се откажа вече..
    надявам се скоро.

мразя надеждата!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не ви знам, ама аз обожавам декември месец. И навънка е толкова студеничко, и се сипе сняг, и като погледнеш нагоре виждаш черно небе с милиони падащи бели снежинки и ти идва да заплачеш с всичките си органи от радост. Красиво е. Денят ми мина страхотно - 4 часа свършена работа, емоции, ядене, после 3 часа с приятелка и двамата и братя. Обичам я, обичам ги.

Доволно ми е. Топличко. А точно след 3 седмици си идвам в БГ :3 радост, радост! само крака да не ме болеше.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Уф, аз пък искам лято. И pLOVEdiv.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нищо и никого не искам.
    Когато имам нужда - никого няма.
    Отдавна свикнах.

Супер фен Аватара на Irti
    “Аз съм пришелец на земята… влязох чрез раждането, ще изляза чрез смъртта. Преселник съм аз на земята: преселен съм тук от рая... да се осъзная, да се очистя от греховността си, да стана пак способен за живота в рая... Странник съм аз на земята: започвам странствуването от люлката, завършвам го в гроба.”

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Как таман заспах и тука се надува музика че има рожден някои хор немислят че има други хора в тая къща ми гледат хазаите колкото да вземат парите значиии егати народа.... а утре съм на работа сутринта офффффф писна мииииии....

Супер фен Аватара на paradosou
    Егааати недомислицата. Бях забравила колко бавно тече времето като скучаеш.
    Искам всички да са добре. Да изчезнат малките и не толкова малки неща, които развалят пейзажа.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тая сутрин съм се събудил с доста енергия и съм се захванал с нещо интересно.

Lana del Rey <3

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бааааахти филма, станах преди 30 минути, изпих 2 кафета и още не мога да се събудя, ОЖАС !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    София, България
    избухвам си на песничкии и си почивам бръм, доволно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вече сериозно ще взема да ги намразя тия частични ремонти.Може ли един път да не стане като в тези игрите тип свърши това,но за да го свършиш първо трвябва да свършиш второто, а за да го свършиш трябва да свършиш третото,но пък него да го свършиш трябва да свършиш четвъртото.Преди около две години така.Тамъм си сменихме две врати.На банята и външната,НО...понеже външната врата на етажа е доста по тежка стената до нея започна да се пропуква и хайде за да не правим нов временен вход през хола само ще закрепим с колони от двете страни стената.Де да беше толкова лесно.Трябваше да се свали мазилката,за да се отлее да се преместят ключовете на осветлението и бойлера от другата стрна на вратата,да се преправи цялата електроинсталация на стълбите,която влиза в етажа.Да се извадят всички дърва от коша на тавана,да се равали коша,да се пробие плочата,да се направи арматурата,после куфража,да се замажат кабелите,да се отлее,да се махне куфража,да се измаже грубо и фино да се боядиса,да се залепят тапети на половината стълби,да се възстанови коша и още малко,да се върнат дървата,да се подреди и почисти и всичко това заради една мижава разрстрваща се около 10 см пукнати в горният ляв ъгъл на вратата.Слава Богу вече забравихмне за това,но и сега човек да го е страх да започне някаква ремонтна дейност.Тая година подкрепянето на къщата в задната част на двора ни отне сумта и време,както се очертава догодина може и да продължаваме с инжекции в основите, а колко още работа има по нея даже може и по малко за през по-топлите зимни дни евентуално,другият обект въобще да не го споменавам.Иначе започнахме да поправяме единият зайчирник,уж да закърпим няколко дупки, а то се оказа,че трябва целият да се раглоби и да се направи почти на ново.Още има докато го довършим.И за капак с тия прости ремонтни дейности с подзадачи вчера си докарахме една по нова мивка за кухнята.Уж да я сложим за няколко часа само.Да бе да,на нас такива работи не ни се случват.Първо, че старата беше супер изгнила та трябваше на парчета да я вадим,оказа се че и трябва да се циментира около търбата за мръсната вода и плочата под нея,защото беше по ниска.И това свършихме.Сега мивката трябва да се доискусури,също евентуално стената да се измаже фино (да се очуди човек че с тоя мухъл не е паднала стената зад нея,поне това ни се спести тоя път),после трябва да се орязват плочките,защото хем отзад е по-висока,хем напред е по-дълга,но пък затова трябва всичко да се покрие,защото при рязането на плочки с флекс се вдига егати прашището.В Съботя явно трябва извеснто време да си играем на щангисти.После да се сложи и да се замаже ако останат дупки между нея и стената.Сериозно взима да ми писва вече.Не стига лятото пък и зимата....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    ^май имаш нужда от някой за споделяне ^^

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ти откъде си толкова сигурна, че нямам?
    Просто това са битовизми.Не е казано, че трябва да надуваш главата на даден човек с такива работи непременно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си