- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Е, т'ва беше кофти. Умрях от тъпотия, честно, да си бях останала вкъщи.
И вече направо се изприщвам като го видя тоз.
И трябва да правя тъпия проект, ама не ми се занимава. А срокът е два дни или нещо от сорта? Оф.
Имам две седмици да се вкарам в ред.
Така да ме мързи... А толкова много бумащина имам за отмятане... Не е честно.
Цяла седмица прекарах в сладката клопка на ръцете му и сега, когато го няма, нищо не е същото. Апатично ми е, умряло ми е, искам само да спя, да спя и пак да спя, че да минава по-бързо времето и да си го видя.
Да не говорим що за отвратителна седмица започва. Пак тая отвратителна физика и пак тия гадните проекти... Не мога да се измъквам до безкрайност, за жалост. И трябва да ги/се преодолея, само дето да ми опрат пистолет в челото не ми изглежда толкова страшно и безнадеждно, колкото това да се занимавам с неща, които не обичам, не са ми по сърце и откровено ме отвращават. Направо имам чувството, че ми изсмукват жизнените сили със сламка.
Оф, оф.
Май ще си доизму'ам вафличките и ще ходя да спя.
Усещам как ще надебелея накрая покрай липсата на време за спорт и хапването на сладки неща. Интересното е, че като кача някой и друг килограм, той ме харесва като че ли повече, отколкото като съм си баш на място според моите критерии. Май ще се окаже вярно, че мъжете си обичат да има какво да хванат.
Цял ден уча мускули, някак няма никаква логика и е убийствено скучно. Не знам доколко успях. Това, за жалост, си е чисто зубрене. Просто не смятам, че мога да ги науча така добре, както костите. Особено за толкова кратко време. Изпитвам се на ботаника също. Уморих се, а има още много.
Той ми липсва особено много. За втора седмица не сме заедно събота и неделя. Искам си един пълен ден за нас.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох, написах си written task-a по английски, прочетох си книжката по шведски. Остава само да напиша реч по шведски и това е. Хубаво ми е. Уютно. Спокойно. Зимно. Ммхмхмх. Имам си и книжки за четене предостатъчно хаха.
Мда.
Раздразнена съм. Тъжна. Не разбирам. Мразя да се разочаровам така.
Мразя и проклетите си очаквания от хората... то да беше само от хората, масата, тълпата, по-добре щеше да е. Ама така... ебати. Никога вече.
Ох, май ще имам бая предизвикателства през новата година.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Писна ми с тия тестове, вече рийдинги сънувам!!! Не мога въздух да си поема тази вече свършила седмица, а по-тъпото е, че и следващата се очертава такава. Тъпа работа. И колко тестове още ме чакат, направо ми прилошава.
Everything changes, but beauty remains ...
Навън е тъмно, вятърът не спира
да духа в мрежата против комари.
В хладилника ми - изстудена бира,
в главата ми - емоциите стари.
Той щото завижда,че не може да се венчае за дефендер![]()
maDamn
объркана съм. не ме свърта. искам да замина още тази вечер. не ме е страх и на никого няма да липсвам. чувствам, че мястото ми вече не е тук. не зная. може би това е край.
^Кво става бе, душа, що така?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
всяка секунда все по-влюбена говоря несвързано и нищо не ми се разбира хората ми казват че очите ми блестят и че сияя слушам и си пея http://www.youtube.com/watch?v=MX-Nj539cY0 а мама ме попита все нея ли ще пускаш
най-щастливото момиче на света се чувствам, най-голямата късметлийка
Последно редактирано от galaxy29 : 12-02-2012 на 19:58
изпълнена с надежди за мнооого неща (:
и това не е хубаво, защото знам че ще остана разочарована, нооооо няма проблем и без това съм свикнала
и другите неща, които бих искала, които не са изцяло свързани с надеждите ми не са за пред хоравсъщност са, но не и за хора като вас, просто щото вие ще ми изчетете бая морал, ако кажа нещо, така че ше си замълчаааа :3
Лека вечеееер ;Р
http://ask.fm/iwwkaa
искам просто да си видя новия аватар в действие.
Кълбо от емоции.. Никога не съм гледала преди нещо толкова тежко, хем те кара да се смееш, хем ти става тъжно. И всичко това се сменя толкова рязко..
Дали не впрягам магарето преди да съм натоварил каруцата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
*скапана*
Поне привърших с почти всичко, време е за ментов чай и лягане.
спи ми се, а след малко трябва да излизам за работа
Времето навън е гадно.
Остават ми още 2 дена до отпуска.
Казах ли че ми се спи?
Липсва ми, много. Поне довечера ще си се видим.
Бахти не мога да си събера мислите..и ми е едно такова ентусиазирано, понеже най - сетне намерих срахотна идея, която с нея ще осъществим и може да се получи нещо голямо!
Нямам търпение да минат тия два дена.
Добре, де. Събудих се в 6, когато можеше да спа до 8.30 пффффф
Пак ми тръгна сутринта накриво. И сама съм си виновна, като не мисля.
Снощи се въртях до 5, събудих се в 8, но се търкалях в кревата до 9.
Единственото свястно нещо, което свърших, е да отметна една-единствена(от многото) задачи и то 'щото е просто неотложно.
А да, и си лакирах ноктите.
Останалото време беше абсолютно пропиляно в мързел, ядене, телефонни разговори с него и ровене във фейсбук. Поне да се бях наспала като хората, ама от тъпотия даже сън не ме хваща.
Несериозна съм, мързелива съм и се гордея от този факт. Докато мога да се правя на луда - ще се правя.
събудих се с лошо настроение, сега си го повдигнах. мисля да тръгна на фитнес![]()