Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
по дяволите, да:Д
//днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

Никога не съм делил хората на мъже и жени,защото всички сме хора и до голяма степен си приличаме,но пък понякога женската логика е супер неразбираема.Гледам Big Brother и там същата работа. Миро се скъса да се умилква да Цеце, а тя започна да не го отразява постепенно въпреки, че на снимката го хареса повече.Боби си се държи супер неебателно и даже по-едно време го изкара егати и човека, че не искал да танцува с нея,но все пак му търчи по задника.А той просто отвреме навреме и пуска трохички като да му изпере чорапите, да му направи масаж,да му легне в леглото и т.н. И той сам си го каза в един епизод."Тези дето ги взимам по насериозно все се покриват.Другите се скъсват да ме търсят."
Същото и с Лиляна в сезон 3 Ето и пример от тук.Някаква мацка 20 години поддържа приятелство с едно момче,на една целувка растояние са,излизат всеки ден заедно,той постоянно и казва и показва, че я харесва обаче тя като си навила на пръстта не та не.В един момент едвали не от кумова срама решава все пак да пробват.Въпросният пич ходи малко с нея и даже стигат до средата в секса,но решава, че я приемал като сестра и я реже, след което въпросната мацка полудява от любов,чуди се как да го привлече и даже кръщава темата си баналното 'просто приятели" дори и сама неосъзнавайки колко време тя е държала въпросният пич в тази ситуация.

Иначе и тук снегът натрупва малко по-малко и може и по някое време да трябва да се рине.
А пък какъв детектив съм станал.Как хванах следата като Хорейшио за нещо,което ми беше любопитно дали сам ще успея да разбера вчера.Но пък ми беше скучно,какво да се прави.