Зайче, значеше това, което Пантерата ти написа.

И вместо да реагираш първосигнално и отричащо се замисли дали е така. Имам предвид.. Баси, аз не искам да ти наливам акъл в главата, знам, че ти е противно да те учат на морал. Няма човек който да обича поуките, но.. Вземи се в ръце, по дяволите. Ти си достатъчно умна и сама осъзнаваш, че нещата, които вършиш не са от най-редните.
Всеки е бил тинейджър и се е напивал, напувшал, правил е глупости - това е в реда на нещата и е част от забавния филм на тинейджърството - всеки е минал през това, но поне си гледай уроците. Повярвай ми, доста неща зависят от оценките. Ако сега се омързеливиш, ще го подкараш все така - на безотговорен, забавен живот и ще се 'развалиш', а съм сигурна, че имаш много потенциал, таланти и други неща, които да развиваш. Имам предвид.. наистина. От даскалото зависят много неща.

Имам много какво да кажа, но не бих се харесала в ролята на човек, който те поучава, въпреки че достатъчно го направих вече.

За заключение искам да кажа, че противореча на хората, които винаги мислят "за двете страни на монетата". Има добри неща, има и лоши. Стига с това "средно". Има пътища, които водят надолу и такива, които не водят.