- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Честита Нова Година и от мен на всички.
Прекарахме си добре на Нова Година.Шампанското гръмна няколко минути по рано, в нас пък измило тавана,за пръв път видях пиян човек дето се е заключил в тоалетната и си поспинква и не може да го отбутат. Тая година започна и с кражба в магазина на братовчедите.Който и да е бил...има късмет,че не се позабвихме още около час,защото щяхме да го хванем на местопрестъплението и щеше да разбере как се яде тупаник от четирима леко подпийнали младежи на възраст между 22-26 години..Щеше да си пропуснем и традиционното ходене на кафе на 1ви,но по-късно ходихме няколко човека и си изкарахме хубаво до вечерта.Имам някакво усещане не знам защо,че тази година въпреки фаталната 13-ка в нея ще е много добра за мен.А може би просто така ми се иска.
Намерих си и едно цитатче,което сякаш е писано за мен и даже смятам да си ръгна в подписа, а именно:
"Човек може да изглежда много щастлив отстрани,но същевременно сърцето му може да бъде по-самотно от всякога ..."
Да, случва се хората да ме видят да се раздавам в някое заведение като за последно,също да танцувам по столове и по пейки,да се снимам прегърнат с две мацки или пък с някоя мацка,с която за първи път се виждам все едно се познаваме от месеци,да се въртя около някоя мацка,да танцувам бурно с някоя на някаква бърза песен или даже понякога да се осмелявам да прегръщам всяка,но...хората виждат просто фасадата.Не всичко е така както изглежда.Понякога е просто временно забавление, а друг път е както се казва в онази мисъл: "Животът е гаден-казал със сълзи на очи клоунът и...си нарисувал усмивка." А пък не е истина колко не обичам да ми задават въпроса: "Имаш ли си гадже?" и като отговоря: "Не" да се допълва: "Защо?" Първо е дълго за обяснение,второ ми навява негативни мисли.Още повече пък да ми го задават момичета дето видимо нямат намерение даже и да се опиват да променят тоя факт.....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!