"Нещо се случва при 148км/ч. Ауспусите заглушават всички звуци. Вибрациите на двигателя са със сърдечна честота. Кръгозорът се стеснява. И изведнъж, ти не си на пътя, ставаш част от него. Трафикът, пейзажът, полицаите са просто част от отминаващи контури. Понякога забравям тръпката от това. Затова обичам тези дълги преходи. Всичките ти проблеми, целият шум, изчезват. Няма нищо, за което да се притесняваш освен онова, което е пред теб. Може би това е урокът за мен днес - да се придържам към тези простички моменти и да ги оценявам малко повече. Не са останали много от тях. Никога няма да искам това от теб. Няма да е трудно да се открият неща, които да те направят щастлив. Знам, че ще се сблъскваш с болка, страдание, трудни решения, но ти не можеш да оставиш тежестта им да задушат радостта от живота. Без значение как, трябва да откриеш нещата, които те обичат и тичаш към тях. Има една стара поговорка - това, което не те убива, те прави по-силен.Аз не вярвам в това. Мисля, че нещата, които се опитват да те убият те правят тъжен и ядосан. Силата идва с добрите неща... Семейството, приятелите, задоволството от тежката работа. Това са нещата, които ще те поддържат здрав. Това са нещата, към които да се придържаш когато си разбит."
Toчно така.
Последно редактирано от Irti : 01-27-2013 на 12:33