.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Висшето образование в България май е тръгнало на зле щом и от психиатрията започват да набират учители
    http://www.youtube.com/watch?v=wK5V-vRiTfw
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Висшето образование в България май е тръгнало на зле щом и от психиатрията започват да набират учители
    Мани-мани. Университетите въобще не знам как си намират кадри. В буквално всеки има поне няколко пълни откачалника. Ние имахме шизофреник, имали сме и истеричка (не чак такава де, тази на клипа е някакъв брутален случай), разни старци на преломна възраст, които въобще не си разбират от материала и двама алкохолици. Не, трима, но третия ужасно го харесвам като преподавател та не бих го включила в тоя списък.

И ние въобще нямаме право да се оплакваме в сравнение с на други места.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Тъжното е, че беше абсолютно права, но няма никакво право да обижда и да псува.
    Мърльовци на по 19-20 години няма да знаят как им се формира оценката и че изпитът, който ще полагат след 5 минути, също влияе. Тъпи въпроси по 100 пъти, аман.

Добре ми е, взех вътрешния (макар и с малко точки), имам дата за външен. Ако утре най-накрая успея да си изпрося похвала и да не правя малоумщини докато карам, ще е направо идеално.
    И ще си прекараме хубавко <3 Дам, дам.

Багряна ме зове.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мърльовци на по 19-20 години няма да знаят как им се формира оценката и че изпитът, който ще полагат след 5 минути, също влияе. Тъпи въпроси по 100 пъти, аман.
    И това го има. Но такова избухване не е нормално в никакъв случай. Нашата истеричка пък от една страна не преподаваше никак добре: ходила съм на тамън 5-6 лекции и се отказах. От друга крещеше като ненормална за всяка дреболия. Беше асистентка на упражененията на една от групите и избухваше като бомба за нормален въпрос като: "Тази бюхнерова фуния ли да ползвам или другата?" Слава богу, че на нас ни се падна свястната асистентка та не се занимавахме с тази.
    Че студентите не са цвете, не са. Един уравновесен преподавател няма да обръща никакво внимание и щом е обяснил 4-5 пъти как стоят нещата, ще си започне изпита без въобще да се занимава. Или ще лепне една табелка на вратата с необходимата информация и няма да я занимават повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И това го има. Но такова избухване не е нормално в никакъв случай. Нашата истеричка пък от една страна не преподаваше никак добре: ходила съм на тамън 5-6 лекции и се отказах. От друга крещеше като ненормална за всяка дреболия. Беше асистентка на упражененията на една от групите и избухваше като бомба за нормален въпрос като: "Тази бюхнерова фуния ли да ползвам или другата?" Слава богу, че на нас ни се падна свястната асистентка та не се занимавахме с тази.
    Че студентите не са цвете, не са. Един уравновесен преподавател няма да обръща никакво внимание и щом е обяснил 4-5 пъти как стоят нещата, ще си започне изпита без въобще да се занимава. Или ще лепне една табелка на вратата с необходимата информация и няма да я занимават повече.
    Това

Щом е отишла да работи с хора ще си пие хапчетата.А ако не и изнася...е има други места дето може да си работи и сама и да не се занимава с хора Някои се взимат много насериозно, а после "реват".Мислиш ли,че някои по емоционален студент не може да и направи главата мека и зъбите редки.Какво като е учителка.Да не е богоизбрана. И един учител на баща ми в учлището,баща ми каза,че е прилагал егати и бруталните методи на насилие при тях,пък мен като ме учеше само ни предупреди,че целел с тебешир,но никога не го е прилагал.Явно някои преди това му е понаместил разбиранията в главата.Че има ученици и студенти идиоти има,но че такива са за психодиспансера също не е лъжа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си