Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Ти за моите (бъдещи) деца нямаш право да говориш. На мен потници няма да ми повдигат, защото ще съм показала, чрез държание, че при мен тия не минават. Той даскала не почва веднага да ти съблича блузката. Преди това със сигурност е направил един-два намека, които въпросните момичета не са отхвърлили категорично (дали защото им е харесвало или пък защото ги е било страх/срам, няма значение).

За дипломацията съм, да. А ти ходи да 'пърдиш на трибуквението'.
Абе ти изобщо не се усещаш май за какво става на въпрос.Но друго си е от чужбина да коментираш където се приема,че и учителите са с малко по-различен манталитет.Но ние много бързо даваме определения разбираш ли? Първо. Чувал съм че се говори, че са правили секс с момичета,но не е съм видял лично. Второ като и е повдигал тениската не и е заголил циците пред нас. Нещата стават от тоя род дето го казах.Какво има под потничето хи хи Дай да ти покажа урочето пип по дупето.Дай да ти покажа това как се пише пип по гърдата,ела да ти го обясня гуш, така че винаги да може да ти извърти думите на 180% ако се наложи и да те изкара едвали не някаква дето сама си го търси. Не мога да разбера какво ми се правиш на ни лук яла ни лук мирисала като специално за университетите,специално господари на ефира са показвали един куп кадри как даден даскал индиректно или директно си иска секс като обещава взимане на изпита и/или заплашва със скъсване, а после хем,че твърди,че се измисля и даже като му показват кадрите е готов да докаже,че всичко е едвали не манипулирано с цел да се злепостави и да накърнят реномето му. Лично на леля ми преди доста години един даскал в университет е поставил следният избор, ама директно без грам колебание:" Секс с мен или няма да вземеш изпита." Знаеш ли колко време учи и докато бях малък и в крайна сметка този изпит тя не го взе.Отказа се от него.После се омъжи,имаше деца и така си и остана.А мога да ти гарантирам,че леля ми не е с изобщо леко поведение и съм абсолютно сигурен,че никакви ама абсолютни никакви поводи не му е давала на въпросният дърт и загорвял пергиш. Но да за убидите си говорехме. Като е толкова велика да ги псува на майка и да им вика лайна,защо пък да не си носи последиците.Щели да я нарицаят и евентуално,но само евентуално да я изгонят.Голямата пък работа.А за тази младата учителка дето имала връзка с две години по-малък от нея ученик дето скоро завършвал голяма патардия се вдигна.