- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Викаш,защото няма ученички и студентки дето го правят обратният вариант за да изнудват. Винаги може да се мине с тоя номер-тя/те ме изнудват.Повярвай на кой ще повярват ако няма и предишни доказани провинения.На ученият и доказал се дори човек,който се опитва уж да ги научи на нещо или на небрежната ученичка/студентка,която се поти над учебниците да изкара някоя малко по висока оценка.И не, не искам да ти убивам ентосиазма и не знам на какво си свидетелка.Няма лошо човек да опита всички възможни варианти и понякога може и да има успех,но лично аз съм бил свидетел на няколко случки свързани с работата на полицията ни. Лелинчо ми засякал някакъв как краде кабели на покрива на един блок.Обадил се на полицията.Те докато дойдат онзи си свършил работата и си тръгнал.Друг случай.Някакви негови познати имали камери пред входа или в блока не знам.Снимали крадеца качествено,видяло му се и лице и всичко, занесли им записа и реакцията била: "Ама то това не е доказателство за пред съда." Трети случай в началото на годината някакъв беше счупил една витрина на магазин с един камък като преди това стоял известно време.Виждат се мерки работи,но бил с нахлупена качулка.И случая приключва. Не можело да се разбере кой е от качулката.Така че ти продължавай да си вярваш.Няма лошо
HollyGolightly интересно ми е какво ще стане днеска при теб заради онзи съм за който спомена преди време![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2013 на 08:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!