.
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мутри ще си има винаги във всички държави. Но никой няма да ме убеди, че ако подадеш жалба, въпросния няма да бъде уволнен. Свидетелка съм на такива случаи и завършват точно така. Попитай пАтЕнЦЕ, попитай в НБУ, а в СУ също сме имали такъв случай. Двама от тях са уволнения, а третия е плащал такива суми, че сега не смее да заговаря момичетата на друго освен на фамилия.
    Викаш,защото няма ученички и студентки дето го правят обратният вариант за да изнудват. Винаги може да се мине с тоя номер-тя/те ме изнудват.Повярвай на кой ще повярват ако няма и предишни доказани провинения.На ученият и доказал се дори човек,който се опитва уж да ги научи на нещо или на небрежната ученичка/студентка,която се поти над учебниците да изкара някоя малко по висока оценка.И не, не искам да ти убивам ентосиазма и не знам на какво си свидетелка.Няма лошо човек да опита всички възможни варианти и понякога може и да има успех,но лично аз съм бил свидетел на няколко случки свързани с работата на полицията ни. Лелинчо ми засякал някакъв как краде кабели на покрива на един блок.Обадил се на полицията.Те докато дойдат онзи си свършил работата и си тръгнал.Друг случай.Някакви негови познати имали камери пред входа или в блока не знам.Снимали крадеца качествено,видяло му се и лице и всичко, занесли им записа и реакцията била: "Ама то това не е доказателство за пред съда." Трети случай в началото на годината някакъв беше счупил една витрина на магазин с един камък като преди това стоял известно време.Виждат се мерки работи,но бил с нахлупена качулка.И случая приключва. Не можело да се разбере кой е от качулката.Така че ти продължавай да си вярваш.Няма лошо

HollyGolightly интересно ми е какво ще стане днеска при теб заради онзи съм за който спомена преди време
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2013 на 08:08
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си