.
Затворена тема
Страница 117 от 120 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 2988
    Супер фен Аватара на minchorna
    Какво значи лоша? Това е живота,днеска имаш майка,утре нямаш? Искаш постоянно да живееш в розовия си свят,в който всички са добре и сте върха на щастието?Съжалявам,такъв филм няма дори и по кината.А колкото до гадния спомен,неприятно е,но живота продължава,създават се нови спомени (ХУБАВИ) и пак идва момент,в който се случва нещо гадно.И дай ,разбираш ли,да седнем и да плачем пак.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    определенията тип други потребители
    Би ли се уточнил, за предпочитане с цитати.

mirchona, старателно гледам да няма 5ти път. И 4те са ми се случвали извън какво да е образователно звено. Сега не се прибирам по тъмно, ако се наложи ме изпращат. Не е гаранция, но е нещичко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

mirchona, старателно гледам да няма 5ти път. И 4те са ми се случвали извън какво да е образователно звено. Сега не се прибирам по тъмно, ако се наложи ме изпращат. Не е гаранция, но е нещичко.
    Радвам се,че си взела предпазни мерки
    ПС:Minchorna,a ne mirchona hahahahahahha

Град
    София
    Впрочем, спорът започна с този пример:
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Е, как да процедираш с човека дето хваща главите на двама ученици и ги удря едва в друга за назидание и обарва ученичките с най-големите гърди като им пише по високи оценки и ако са двойкарки и класа печели или пък друг дето им бърка под подничетата например.Ами както се е и процедирало.Единият в един момент страшно му е харесало да носи брада тип катинарче за да не му се вижда белега на брадичката и пак не се е променил, а другия е ял бой с вестник(с винкел в него и се е научил поне големите момичета да не бара
    И какво сте променили с боя? Там си седят мръсниците. И пак ще си извършват престъпленията. Не с вашия курс, може би. Като си заминете, със следващия. Е, и? Съжалявам, но е в пъти по-смислено да направите така, че да бъдат уволнени и да не им видите мазните физиономии отново. Освен, ако не сте склонни към убийство, пътят е през властите.

ЕДИТ, съжалявам, правописна грешка. Бързах да намеря началото в предните страници.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Какво значи лоша? Това е живота,днеска имаш майка,утре нямаш? Искаш постоянно да живееш в розовия си свят,в който всички са добре и сте върха на щастието?Съжалявам,такъв филм няма дори и по кината.А колкото до гадния спомен,неприятно е,но живота продължава,създават се нови спомени (ХУБАВИ) и пак идва момент,в който се случва нещо гадно.И дай ,разбираш ли,да седнем и да плачем пак.
    Честно казано не виждам особен смисъл да споря с теб.
    Защото ти в последните си 10 поста показа, че друго мнение на земята освен твоето, няма.
    Само дето си в грешка.
    Много е трудно да се гледа напред и да се продължи след подобна случка.
    Особено, когато ти се е запечатило в ума и търсиш причината за всичко.
    И не, не живея в розовия си свят, в който няма никви проблеми.
    И не съм седнала да плача или да се жалвам.
    Просто не искам да си го спомням, къде е проблема в това?
    И това ли ме прави заблудена и живееща в балон?
    Не мисля.

Някой да те кара да спориш с мен ? В последните си 10 поста изказвам собствено мнение и виждане за нещата,нито те карам,нито ми трябва да се съгласяваш с мен.Не знам,кой е в грешка,но със сигурност не съм аз.А да целунеш студената си майка за последен път да не би да е по-лесно да се продължи напред ? Никой не те кара да си спомняш,подминаваш темата и пишеш в другата,за да покажеш колко си права,макар тука да не успя.
    Всеки е преминал през етап от живота му,който го е обърнал наопаки,но това не означава да не се говори затова и да се подминава,сякаш е нещо ,което не е станало и няма пак да стане,за да се вземат нужните мерки.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    A ти си мисли, че нещата стават от раз и някой идва и ме разкрачва. Не знам тъп ли си или просто ти е скучно.
    Ето това беше последната ти изцепка. Няма да се връщам назад и да ги търся.Ако искаш може да си ги намериш сама.Неща от рода на кой не бил тъпак,кой какъв бил,как си мислела за мен едикакво си преди време и май се оказвало вярно и т.н.

Относно другият въпрос макар,че казах че няма да пиша повече по тая тема. Какво можеш да се промени с боя ли? Ами приеми,че има хора (не всички са такива),които си позволяват да си пускат ръчичките,защото се чувстват недосегаеми,но като им набие някои таралумпата след това само като погледнат някое момиче с такава мисъл се сещат,че може и да им се случи същата случка след време и да се повъзпрат.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ей,да му се невиди, няма да се намери ден , в който няма да ми вдигнат нервите.
    Нервят ми се кат' малоумници за малоумщини. Що така съм била излязла - щото ми е кеф, закво трябва да се месят ,където не им е работата. Яд ме е чак. Дейба и простаците.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    HollyGolightly все пак тази дата е до 00:00 всичко може да се случи. Пък и не се съсредоточавай само върху това.

Каквито и чудеса да стават, от Афганистан няма как да си дойде преди Юни месец!
    Не се съсредоточавам само върху това, просто ми предстои супер труден ден с няколко теста, надявам се да съм достатъчно подготвена.

Град
    София
    Ето това беше последната ти изцепка. Няма да се връщам назад и да ги търся.Ако искаш може да си ги намериш сама.Неща от рода на кой не бил тъпак,кой какъв бил,как си мислела за мен едикакво си преди време и май се оказвало вярно и т.н.

Относно другият въпрос макар,че казах че няма да пиша повече по тая тема. Какво можеш да се промени с боя ли? Ами приеми,че има хора (не всички са такива),които си позволяват да си пускат ръчичките,защото се чувстват недосегаеми,но като им набие някои таралумпата след това само като погледнат някое момиче с такава мисъл се сещат,че може и да им се случи същата случка след време и да се повъзпрат.
    Но момичетата пак си седят, гледайки същия тоя нещастник и са принудени да го търпят по коридорите. Уволнението е къде къде по-предпочитано за всички. Включително за хората, които ходят да го налагат в случай, че бъдат заловени и после задържани.

А що се отнася до това дали си ъъъъм нагрубен? или не, най-малко ти можеш да се засягаш за обидни коментари, имайки в предвид твоя мил стил на клинчене по хиляда часа в една тема, въртейки и сучейки, а в момента, в който нещо не ти изнася, минаваш на лична основа. Опитвал си се безуспешно да го прилагаш и на мен, и на Пантерата, и на ДД, и на кой знае колко хора още. Пък относно кой не бил тъпак - интересно как "Гаджето ми не е тъпак" е обида към теб.

Не съм убедена, че кой да е модератор би сметнал обясненията как е по-добре да идеш да пребиеш някого, отколкото да се обадиш в полицията при даден проблем, за правилни и заслужаващи поощрение.

Аз се отказвам да водя този очевидно безсмислен спор. В случай, че се наложи, иди с моторна резачка направо, не с винкел. Поне да е свършена работата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ток няма, няма метра в 10 посоки ще се спи в приятелка днеска, така усещам.

Ебати града.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Някой да те кара да спориш с мен ? В последните си 10 поста изказвам собствено мнение и виждане за нещата,нито те карам,нито ми трябва да се съгласяваш с мен.Не знам,кой е в грешка,но със сигурност не съм аз.А да целунеш студената си майка за последен път да не би да е по-лесно да се продължи напред ? Никой не те кара да си спомняш,подминаваш темата и пишеш в другата,за да покажеш колко си права,макар тука да не успя.
    Всеки е преминал през етап от живота му,който го е обърнал наопаки,но това не означава да не се говори затова и да се подминава,сякаш е нещо ,което не е станало и няма пак да стане,за да се вземат нужните мерки.
    Въобще не съм седнала да ти показвам коооолко съм права.
    Това е моята гледна точка и мога да я изразявам където си пожелая.
    Аха, значи всичко останало, освен това да целунеш студената си майка, не се брой за гадно и преобръщащо живота?
    Окей, ти си прав, не ми се спори, въобще не ме слушаш, но както и да е.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 02-14-2013 на 15:08

Град
    София, България
    Толкоооооооооооова е сладък! йтгтгтйкгйкгфкйгфкйгфйкгф кйгфкйфкйгф не мога. плаче ми се. искам да го целувам и целувам и целувам.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ето това беше последната ти изцепка.
    За изцепки ли ще си говорим?
    Забавно.
    Твоите нямат край. ^^

Не мога да повярвам как може да ми боли толкова главата.
    Отивам да пия вино. Не че ще ми мине, ама поне ще знам защо ме боли.
    Ох.. Горчиво щастлива съм.
    Обичам да бъда обичана.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Горчиво щастлива съм.
    Не е редно хич, обаче ме прави щастлива и това е най-важното. Не очаквам нищо, не се надявам на нищо, не храня илюзии, знам какво ще се случи и все пак го правя. Надали обаче този път ще съм с разбито сърце. Няма какво да ти се случи, след като са ти отнели всичко.
    Приемам го като терапия, леко кривване от правия път, за да ми е по-лесно след време да продължа напред, тъй като очевидно всичко друго, което опитах, не постигна желания ефект.

Супер фен Аватара на Irti
    Преди половин час се прибрах от работа. Уморен, гладен и имам една бутилка джин (великолепно питие) и мисля да го изпия + 2-3 бирички.

Ядосан също и нямащ цигари да го еба.

Поне тази вечер няма да спя сам, а утре може би няма да ида на работа, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е КЕФ И ЗАЩОТО СА ПЕДАЛИ!

ПС: Джин.. толкова е прекрасен.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Боже, как ми липсват народните танци в моменти като тоя, когато съм толкова напрегната :/
    80% от курсовата е готова, смятам да помисля още малко над втората задача и после спирам да се занимавам. Главата ме боли вече.
    Иначе днес всъщност се оказа продуктивен ден, свърших някои важни работи, които все отлагах и дори си взех книжка.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Сънлив.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Денят мина доста трудно, цял ден ми беше смотано, знаейки, че няма да си се прибера при него, както повечето ми познати и приятели. НО имам най-невероятният човек до себе си(не буквално за съжаление), стоя на дивана и се чудя с какво го заслужила. Толкова е сладък и мисли за всичко, познава ме толкова добре и винаги ме слуша, когато му казвам нещо.
    Въпреки всичко, днес намери начин да ми се обади и да ми пише и ми беше поръчал цветя, същите, които ми донесе на "първата" среща и бонбони и толкова красива картичка с прекрасно послание, още не мога да се съвзема и рева като малко дете, което получава подарък за първи път. Обичам го!!!

Но момичетата пак си седят, гледайки същия тоя нещастник и са принудени да го търпят по коридорите. Уволнението е къде къде по-предпочитано за всички. Включително за хората, които ходят да го налагат в случай, че бъдат заловени и после задържани.

А що се отнася до това дали си ъъъъм нагрубен? или не, най-малко ти можеш да се засягаш за обидни коментари, имайки в предвид твоя мил стил на клинчене по хиляда часа в една тема, въртейки и сучейки, а в момента, в който нещо не ти изнася, минаваш на лична основа. Опитвал си се безуспешно да го прилагаш и на мен, и на Пантерата, и на ДД, и на кой знае колко хора още. Пък относно кой не бил тъпак - интересно как "Гаджето ми не е тъпак" е обида към теб.

Не съм убедена, че кой да е модератор би сметнал обясненията как е по-добре да идеш да пребиеш някого, отколкото да се обадиш в полицията при даден проблем, за правилни и заслужаващи поощрение.

Аз се отказвам да водя този очевидно безсмислен спор. В случай, че се наложи, иди с моторна резачка направо, не с винкел. Поне да е свършена работата.
    Ще ти кажа само едно. Винаги съм бил против насилието и смятам ,че максимата: "Насилието ражда насилие." е напълно вярна.Дори някога може и да не си връщаш за да приключиш веригата,но понякога....когато някои се е взел за твърде недосегаем трябва да му се просветлят нещата.
    А да и още едно.Никога не си ми изглеждала като интригантка и леките опити за интриганство с намесването на още хиляда външни личности и минали случки в темата не са най-правилният избор. За всеки случай изнамери всички хора,с които съм спорил в даден момент,спомени им имената тук и им припомни случките надявайки се поне половината да скочат върху мен припявайки ми след всеки мои пост израза от онази известна песничка: "Оооо колко си прост".Да, аз в групички не влизам и няма да влизам.Като си имам мнението си го изказвам и не ме интересува дали това ще хареса на даден потребител и колко е вървежен той във форума. Та така и така спомена Пантерата и Дриймърката.С Пантерата съм спорел много и пак ще споря ако се наложи. В момента имам някакво усещане, че поне за момента между нас витае някакво разбирателство. Дриймърката ли.Тя в един период ме нападаше доста яростно и директно,след това придаваше някакъв вид,че не я дразня чак пъл толкова,след това пак ме нападаше директно докато нямаше някои и друг бъзик и сега само чака в засада.Само да ме види да споря с някои и започва да му адвокатства. Не спомена,но има и още една такава потребителка ама в по-лек вариант,която само отвреме навреме поства по някое отегчено коментарче.x7aZzy както съм казвал и аз те обичам и знам че още не можеш да преглътнеш спора ни
    И пак към Сиси. Понеже всичко започна от видеото за учителката. Ето ти и вторто:
    http://www.gospodari.com/reports/pre...i-2#beginVideo
    Чети внимателно между редовете и си представи,че първото видео изобщо не съществуваше

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Денят мина доста трудно, цял ден ми беше смотано, знаейки, че няма да си се прибера при него, както повечето ми познати и приятели. НО имам най-невероятният човек до себе си(не буквално за съжаление), стоя на дивана и се чудя с какво го заслужила. Толкова е сладък и мисли за всичко, познава ме толкова добре и винаги ме слуша, когато му казвам нещо.
    Въпреки всичко, днес намери начин да ми се обади и да ми пише и ми беше поръчал цветя, същите, които ми донесе на "първата" среща и бонбони и толкова красива картичка с прекрасно послание, още не мога да се съвзема и рева като малко дете, което получава подарък за първи път. Обичам го!!!
    А когато ти казах да очакваш нещо като изненада свързана евентуално с любовта и с него не искаше да ми повярваш
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 06:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    Защо ли все спориш с интелигенти (изключвам себе си) потребителки? Мхммммммммм.

Нямам коментар по темата.

Град
    София
    ^^ Ужасно навътре взимаш всичко. Това е много кофти черта, когато спориш с непознати. Какви интриги, какви чудеса. Далеч не влагам толкова много в споровете из форума. Колкото до форумния имидж... уау. Не знаех, че вече имаме звезди и участваме в групички. Реално аз съм спорила и с Пантерата, и с ДД повече от колкото ти. Но едно е спор с някой, който въобще те чете, съвсем друго е с някой, който си мели на едно и суче какви ли не разнообразни аргументи, изсмукани от пръстите само и само да се докаже. Твоето е дразнещо. Ето, minchorna също не е съгласен с мен и се включи на твоя страна. Ама е явно някакво разбрано момче. Във всеки случай никак не ме подразни и не оставам с лоши чувства.

Видеото ти не ми се зарежда, антивирусната го отблъсна. Не знам защо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Някакво влюбено ми е <3<3<3

Ами не знам Дриймърке.Интересен въпрос.Ти ще кажеш защо с хората,които споря впоследствие излизат най най интелигентните.

Ооо има има звезди и участия в групички. И не се прави че не си разбрала за това. Има ги във всеки форум.И този не е е изключение.Има ги даже и в реалността.Затова тук като се появат нови потребители често недоволстват.И аз преди време се регистрирах в един форум wsphere. Звездите там дъх не ми дадоха да си поема, а и не само на мен де.

А за клипчето. Ще ти го преразкажа накратко.Интервю с ученика дето напсуваха на майка.Той казва: "Няколко пъти съм ходил и все е така. Обиди, обиди и...малко статистика". Питат по-висшите лица в този университет. Всеобщите въгласи са:'Ах това колко е грубо,ах това не е нормално да се прави" и т.н. След първият клип се събира една голяма подписка срещу нея. Питат ги от Господари на ефира: "А вие знаехте ли за тези неща" Отговор"Ами много студенти са се оплаквали,но тя казва,че си е изрядна и няма нищо такова" "Значи ли това,че нейните твърдения тежат повече от на студентите?" "Ъъъъ не,но те са твърдяли само устно,никой не е подал жалба досега". Колко пък ми е познато това.Познай как един куп народ ще се впуснат да пишат жалби.Това ще го направят евентуално много малко хора,които след това ще бъдат оплюти,осмяни и низверганти. И в това клипче го няма,но дават"Очаквайте продължение". Промо" Вие защо така псувате студентите,това не е нормално? "Ама то това дето се вижда на клипчето не е изобщо вярно. Аз не съм ги псувала.Те ме караха да псувам в час". Забавно нали? Представи си ако нямаше доказателства.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 08:31

Град
    София, България
    По какво се определя една звезда, тогава?

Айде, айде. Нито аз, нито Сиси, нито ПП или Екстази бихме си трали, за да не обидим 'велите форумни богове' и следователно да качим рейтинг (лол). Всички сме спорили помежду си. Аргументът ти е невалиден. Всъщност, изобщо не е аргумент. Това е просто факт, който няма общо с темата, която дискутираме. Все едно да говорим за книги, а аз да изцепя 'небето е синьо'.

Не ти дадоха да го поемеш ли? защото са те видяли откъм акъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си