.
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами не знам Дриймърке.Интересен въпрос.Ти ще кажеш защо с хората,които споря впоследствие излизат най най интелигентните.

Ооо има има звезди и участия в групички. И не се прави че не си разбрала за това. Има ги във всеки форум.И този не е е изключение.Има ги даже и в реалността.Затова тук като се появат нови потребители често недоволстват.И аз преди време се регистрирах в един форум wsphere. Звездите там дъх не ми дадоха да си поема, а и не само на мен де.

А за клипчето. Ще ти го преразкажа накратко.Интервю с ученика дето напсуваха на майка.Той казва: "Няколко пъти съм ходил и все е така. Обиди, обиди и...малко статистика". Питат по-висшите лица в този университет. Всеобщите въгласи са:'Ах това колко е грубо,ах това не е нормално да се прави" и т.н. След първият клип се събира една голяма подписка срещу нея. Питат ги от Господари на ефира: "А вие знаехте ли за тези неща" Отговор"Ами много студенти са се оплаквали,но тя казва,че си е изрядна и няма нищо такова" "Значи ли това,че нейните твърдения тежат повече от на студентите?" "Ъъъъ не,но те са твърдяли само устно,никой не е подал жалба досега". Колко пък ми е познато това.Познай как един куп народ ще се впуснат да пишат жалби.Това ще го направят евентуално много малко хора,които след това ще бъдат оплюти,осмяни и низверганти. И в това клипче го няма,но дават"Очаквайте продължение". Промо" Вие защо така псувате студентите,това не е нормално? "Ама то това дето се вижда на клипчето не е изобщо вярно. Аз не съм ги псувала.Те ме караха да псувам в час". Забавно нали? Представи си ако нямаше доказателства.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 08:31
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си