.
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Threaded View

Мега фен Аватара на galaxy29
    прекрасно утро, събудих се до момчето си, много яко, че днес е от втория час на училище, оставих го да спинка като бебе, цунках го и направих пържени филийки и капучино, а пък преди да закусим колко силно ме прегърна, още усещам силата, изпратих го до вратата, но сега много ми липсва и нямам търпение да свърши училище, пуснала съм си неговата музика, обожавам я, танцувам си и почиствам, чудя се каква изненада да му направя и ще уча малко по география за понеделник, ако намеря информация, защото никакви записки не си взех, а пък по-късно ще го чакам пред училището му, облечена като секси ученичка, с чорапки над коляното и пола, живота с момчето ми е прекрасен, всяка секунда с него я обичам, всеки момент

а пък нощта, нощта беше вълшебна, пресъздадохме първата си среща, хванах същия автобус, исках да облека същата рокличка, но беше много студено, пък и съм болничка, затова пък я облякох като се прибрахме вкъщи, докато пътувах бях толкова развълнувана, чувствах се както, когато пътувах първия път, същото усещане, когато бях в обятията му, бях най-щастливото момиче на света, когато съм с момчето ми, винаги се чувствам по този начин и колко яко цвете ми подари, шарено и цялото в панделки, същото като цветята от рокличката, с която бях първия път, толкова е красиво, ей сега се обърнах да го погледна и каза, че е като мен, с панделки, беше го скрил и когато наближихме ми каза да затворя очи и ми разказа как го местил на хиляди места, но все съм щяла да го видя, много е яко как развълнувано говори, заведе ме на същия мост и беше също толкова чувствено, много се зарадва на балона във формата на сърце, който му подарих и когато му разказах, че съм го надула в автобуса, че да не се спука и съм носела още един за всеки случай, показа ми всички стаи, както когато за първи път влязох в дома му и дори беше пуснал пералнята и преди това извадил готовото пране, както тогава и колко яка валентинка, сложих си я в портмонето, както и той моята и бях му казала, че искам да ми направи книжка с приказките, които ми разказва, приключенията на смотльо и павпав и момчето ми в една тетрадка, от едната страна с картинка на момче с боцкаща коса и момиче с панделки, които се държат за ръка и танцуват, а от другата с къщичка и куче, в нея беше събрал няколко от любимите приказки, които ми е разказвал и е със същото заглавие, много е яка и бебешка, всичките подаръци и изненади, които ми прави са чудновати и а пък аз и аз да се похваля с другите неща, които аз му подарих, едно светещо сърце, със сменящи се светлини и дълга висулка и едно дървено мече, магнит за хладилник, което държи сърце, в което пише обичам те и му нарисувах панделка на главичката, за да заприлича на мен и отзад навсякъде написах обичам те, обичам те, обичам те, защото знам колко много обича да го чува, едно завинаги, сърца и едно в което пише е+п и момчето ми веднага го сложи, а пък толкова много го обичам, безкрайно много го обичам, обичам го, обичам го, обичам го, хич не ме свърта от щастие и вълнение, сякаш имам трънчета
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-15-2013 на 09:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си