.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?

Пускам темичката от любопитсво. В съседната тема си изняснихме, че голяма част от момичетата не харесват идеята за девствени момчета, тъй като за тях те са:
    - неопитни;
    - назад с материала;
    - с ниска сексуална култура;
    - с недоизграден характер и тн.

А вие как се чувствате спрямо неопитните момичета? Бихте ли искали да сте първи на някоя девойка? Занимава ли ви се да я "учите", "чакате", да сте внимателни в началото и прочие? Прекалено голяма отговорност ли е за вас?

Или пък обратното:
    Харесва ли ви идеята, че ще сте първият?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Копирам си мнението от другата тема:

моят приятел никога не се е занимавал сериозно с девствени. Пробвал се е, като е видял колко стискат краката - не само в чисто физически смисъл - се е отказвал в много ранен стадий. Казва, че са голяма занимавка и не е за него. Щял да се "прежали" само ако е много хлътнал - тоест, това, което и аз бих направила с девствено момче.
    Забавлявали сме се да мислим какво би било, ако ми беше първият. Стигнахме до извода, че саксийката е щяла да бъде пукната доста по-бързо :Д
    Но ще кажа на umri да се включи, за да го напише по своя уникален и силно експресионистичен начин :д

Мега фен Аватара на draid
    Няма никакъв шанс някога да спя с девствена, защото тя е задръстена, очевидно има куп проблеми с комуникацията, щом никой не я харесва. Вероятно е грозна, и задръстена, стой си само в тях. Да не говорим, че се познава от поне 400м че е девствена, няма как да ме привлече и се изчервява, само като я погледне човек. Отделно кой ще я чака да се чуди с коя ръка да ме хване за оная работа....

Като изключим това в стил DD & PP нямам абсолютно нищо против.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Няма никакъв шанс някога да спя с девствена, защото тя е задръстена, очевидно има куп проблеми с комуникацията, щом никой не я харесва. Вероятно е грозна, и задръстена, стой си само в тях. Да не говорим, че се познава от поне 400м че е девствена, няма как да ме привлече и се изчервява, само като я погледне човек. Отделно кой ще я чака да се чуди с коя ръка да ме хване за оная работа....

Голям фен Аватара на magita
    Оф пантерке бяз забравила, че ти не си била девствена... Лол, понеже и ти не си се стискала и за тва...
    Смешни сте ми как оплювате хората които са по пътя, по които и вие сте минавали (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    София
    Не ми се карайте в темата, моля ви. Искам честни мнения ей така да видя другата страна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ето ти честно мнение: Бих правил секс девствена, ако разбера че е такава, няма ни най-малко да повлияе на мнението ми за нея и прочие. Уловката е, че бих го направил само и единствено ако имам чувства към нея, защото не бих искал да има лоши спомени от първият си контакт с другия пол.

Супер фен Аватара на djipsito
    Били ли сте с девствена, която знае какво прави (щото има фантазия) и не е спарен пън ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    София
    Той иронизираше.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Явно не. Чак се подразних.
    Не четеш внимателно Поста му беше ироничен ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

И аз така , и аз така !!!

Мега фен
    Ето ти честно мнение: Бих правил секс девствена, ако разбера че е такава, няма ни най-малко да повлияе на мнението ми за нея и прочие. Уловката е, че бих го направил само и единствено ако имам чувства към нея, защото не бих искал да има лоши спомени от първият си контакт с другия пол.
    е що да има лоши спомени?
    Много ще я хапеш, връзваш с вериги и ... ;D

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Оф пантерке бяз забравила, че ти не си била девствена... Лол, понеже и ти не си се стискала и за тва...
    Смешни сте ми как оплювате хората които са по пътя, по които и вие сте минавали (:
    Преди да си позволиш да ме критикуваш, опитай се да ВНИКНЕШ в написаното от мен в другата тема.

Климатика, проблем с общуването с момичета има 20-годишен девствен, никога не съм твърдяла, че при 16-годишно девствено момче е същият случай. Да се има предвид.

Сиси, отговорът е ясен отпреди да пуснеш темата. Момчетата, които биха спали с девствена, са повече от момичетата, които биха спали с девствен. Що ли? Защото момчето е в ролята на свалящия (пропуснете лекцията, че момичето не трябва да е пасивно и бла-бла, това го знам) и ако той е девствен, е по-лошо отколкото момичето да е девствено.

това е страхотно <3
    много мило <3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Климатика, проблем с общуването с момичета има 20-годишен девствен
    Хайде пак същото
    Е то бива първобитно мислене
    Върни се в старата тема да четеш,че не ми се занимава
    20 годишен девствен само ще кажа ,че може да си бъде съвсем нормален и готин човек, който знае как да общува..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Хайде пак същото
    20 годишен девствен само ще кажа ,че може да си бъде съвсем нормален и готин човек, който знае как да общува..
    Недей, моля те, недей..
    Няма смисъл...
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Хайде пак същото
    Да, и просто също възприема девствеността като нещо ценно, което не иска да губи с коя да е : )

Но съм съгласна, че след едни години да си девствен вече показва някакви грешки в самия теб. Може би до към 22-3 е ОК да си девствен, но нататък...

Паф, няма недей :д Спам да има

Мани спама, пак ще избухнат епичните спорове, хиляди редове изписани, ще стане мазало...
    WindScar <3333

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Мани спама, пак ще избухнат епичните спорове, хиляди редове изписани, ще стане мазало...
    Абе, да става
    Те някои хора май само за това пишат и провокират ;d

Виж сега, мисля че хората са наясно и с моето и с тввоето мнение [близки са, уау..], та май е най-добре да не се изпада пак в романи и прочие..
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото момчето е в ролята на свалящия (пропуснете лекцията, че момичето не трябва да е пасивно и бла-бла, това го знам) и ако той е девствен, е по-лошо отколкото момичето да е девствено.
    Да не съм те чул в някоя тема да се обаждаш и бориш за еманципация. Много мразя когато Ви е изгодно да сте ни равни, а когато не ви е обратно. Ти си типичен пример, че мъжете и жените са равни, ама жените са по-равни от мъжете. Смешно е просто. Един мъж хаби много повече време за да бъде с девствено момиче.
    Последно редактирано от draid : 11-12-2012 на 18:49

Времето не се хаби, а иначе Пантерата не ми се струва някога да е била фенка на равенството между половете.

Имах в предвид, че да се стигне до секс и той да бъде успешен е много по-трудно от колкото когато на момчето му е за първи път.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Както се пее в една незабравима песен: Тирбушонаа в тапатаа*, оцета в салататаа.

*в случая ципата
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Времето не се хаби, а иначе Пантерата не ми се струва някога да е била фенка на равенството между половете.
    Защо? о.О

Дрейд, двойни стандарти винаги е имало и винаги ще има. Някои са във ваша полза, други - в наша. get over it.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си