.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Тясна съм

Тясна съм

Здравейте ! ) от няколко седмици с моя приятел се опитваме да правим секс проблема се появява когато той се опита да проникне в мен.Може би съм прекалено тясна...какво да правя??;s

На колко години си? Кога прави за пръв път секс?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не мисля, че проблема е в това, че си тясна.

А достатъчно ли си била влажна?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от SunshineM Виж мнението
    На колко години си? Кога прави за пръв път секс?
    на 16 преди 1 седмица

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А достатъчно ли си била влажна?
    ммм да

Отпусни се, може да е в това проблема..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми освен да те поподготви повече,пръсти,тем подобни Все ще стане работата,отпусни се и тва е.
    >>DjBelev<<

Повече от фен
    Отпускането му е майката.

отпусни се,нека и той ти помогне с някое друго пръстче.......беше ли достаъчно възбудена?

Голям фен Аватара на stambelan
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на Rabalka
    И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.

Голям фен Аватара на stambelan
    :Д Като се разкрачи и разстоянието между бедрата в основата "центъра" ще се увеличи? Интересна логика!
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.
    ''нещо мазно'' и правиш секс ... facepalm

Banned Мега фен
    отпусни се.. колкото и да си тясна няма как да не влиза изобщо... може да е с малко зор,но ще стане.. такова като не влиза изобщо няма... просто се отпусни повече,той да помага с пръсти/език,лубрикант може да си вземете и действаш,но трябва да си напълно отпусната и да няма странични фактори,които да ви притесняват

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ''нещо мазно'' и правиш секс ... facepalm
    ++

Нещо мазно Разбивате ме направо

Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    ++

Нещо мазно Разбивате ме направо

Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
    Да той първо с пръстите ме разшири, но пак не става ;

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_96 Виж мнението
    Да той първо с пръстите ме разшири, но пак не става ;

Какво имаш предвид под "не става"? Не си представям да не може да го вкара. Ако ще да умреш от болка - няма как да не се получи, това ми е мисълта.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Какво имаш предвид под "не става"? Не си представям да не може да го вкара. Ако ще да умреш от болка - няма как да не се получи, това ми е мисълта.
    може би не е овлажнена както трябва и има повече търкане.. поне аз така го разбирам и сиг. за това си мисли че не може...

Може да е защото правиш секс отскоро, гледай да си отпусната, друго не знам.. Аз съм на 20 и съм си тясна, дори гинеколозите като ме преглеждат и ми го казват, няма какво да се направи и при всеки път в началото боли, но после като си овлажнена минава постепенно

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Беше споменала в друга тема, че не се обезкосмяваш, така че при теб проблема е, че се заплита, не че си тясна

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Беше споменала в друга тема, че не се обезкосмяваш, така че при теб проблема е, че се заплита, не че си тясна
    грубооо...

Авторке ще стане, като се отпуснеш и не мислиш за болката или неуспешните опити. Просто трябва да се възбудена/овлажнена максимално. Вземете си лубрикант най-добре. Не мисля, че има как да си толкова тясна(или той толкова "дебел"), че въобще да не може да проникне...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    От кога това е проблем? :Д

Споко, и при мен беше така когато го правих за първи път. В продължение на един месец бях тясна в началото и след това всичко се оправи.

Супер фен Аватара на Anonys
    Глътни малко и тогава правете опити.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си