- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясна съм
Здравейте !) от няколко седмици с моя приятел се опитваме да правим секс проблема се появява когато той се опита да проникне в мен.Може би съм прекалено тясна...какво да правя??;s
А достатъчно ли си била влажна?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми освен да те поподготви повече,пръсти,тем подобниВсе ще стане работата,отпусни се и тва е.
>>DjBelev<<
Отпускането му е майката.
отпусни се,нека и той ти помогне с някое друго пръстче.......беше ли достаъчно възбудена?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.
:Д Като се разкрачи и разстоянието между бедрата в основата "центъра" ще се увеличи? Интересна логика!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
отпусни се.. колкото и да си тясна няма как да не влиза изобщо... може да е с малко зор,но ще стане.. такова като не влиза изобщо няма... просто се отпусни повече,той да помага с пръсти/език,лубрикант може да си вземете и действаш,но трябва да си напълно отпусната и да няма странични фактори,които да ви притесняват
++![]()
Нещо мазноРазбивате ме направо
Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може да е защото правиш секс отскоро, гледай да си отпусната, друго не знам.. Аз съм на 20 и съм си тясна, дори гинеколозите като ме преглеждат и ми го казват, няма какво да се направи и при всеки път в началото боли, но после като си овлажнена минава постепенно![]()
грубооо...
Авторке ще стане, като се отпуснеш и не мислиш за болката или неуспешните опити. Просто трябва да се възбудена/овлажнена максимално. Вземете си лубрикант най-добре. Не мисля, че има как да си толкова тясна(или той толкова "дебел"), че въобще да не може да проникне...
Споко, и при мен беше така когато го правих за първи път. В продължение на един месец бях тясна в началото и след това всичко се оправи.![]()