Здравейте!
Ето я и моята тъжна история..
Моята история започва от преди 3 години. Тръгнах с моето момче преди 3 години всичко беше добре от време на време имахме проблеми,но това е съвсем нормално за една връзка..бяхме се разделили за известно време,той много искаше да се съберем,но аз отказвах исках да осъзнае грешката си причината поради която скъсахме е че не вярваше на една моя дума много ме обиждаше и се разделихме..но след известно време си писахме и отново се събрахме.. Той не е можел да предолее болката от раздялата ни и започнал да употребява марихуана..в началото нищо не му казвах не ми правеше такова впечетление но след половин година почна и мен да кара..незнам на какъв акъл се съгласих.С него пушех но не отмина много време и се вразумих спрях тревата. Но той продължи. И един ден поговорих с него на тази тема. Той каза че повече няма да взима от тези неща,да намаля ги вземаше в седмицата един път не както преди всеки ден. Но той е 17 годишен а взема такива работи. Това е че и зъд гърба ми може да пуши защото в момента не сме в един град а уча в друг град далече от него. Пак наскоро говорихме и той ми каза от време на време си дръпвал по един път повярвах му ,но като бях с неговата компания видях че поръчаха чай и той пуши и много пуши препуши целият стана бял кръвното му падна..много се уплаших..Та вчера пак се карахме защо се се сърдя пред приятелите му казах му че ми неприятно да пуши а той ми отговори като съм била нацупена нямало да ми обръща внимание..Помогнете ми искам да направя чудо да спре тези гадности..Много го обичам,а искам да ги спре..Обещава ми че няма да пуши а след 2 седмици пак си дръпва дори да е малко..Моля за помощ!