Моят приятел също пуши трева,но при него е вече постоянно.Преди не беше толкова често,но сега спокойно си пуши по една 120-ка сам,сутрин с кафето.

Преди много бях против това,но видях че няма да мога да го откажа,той пуши от 13 годишен,сега е на 22.Знам,че ме обича и много пъти съм му казвала точно това,че ако ме обича и държи на мен ще я спре,иначе се разделяме.Беше спрял за известно време,след това пак започна,разбирах го много пъти,той ме лъжеше,карахме се и т.н.. С времето свикнах,сега не ме бърка,нека си пуши,щом така се чувства по-добре,а и каквото и да си говорим,тревата не е вредна.. е,има си и своите отрицателни черти,но дори не може да се нарече наркотик.Аз от своя страна пуша изключително рядко.
Щом твоето момче е започнало скоро,опитай се да му повлияеш някак и да я спре,защото всеки казва "Към тревата не можеш да се пристрастиш", но честно казано познавам много хора,които пушат и бих казала,че те са точно пристрастени,дори мога да го твърдя и за приятеля ми,а той сам си го е казвал..