.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    колорадо
    вашингтон
    Чакай да видя разбрал ли съм какво имаш предвид..

2те неща са доста далеч?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    Чакай да видя разбрал ли съм какво имаш предвид..

2те неща са доста далеч?
    Първите щати, в които е приет закон за легализиране на тревата. В Холандия е от бая години така и не е бая далеч. Не мисля, че си компетентен по темата за марихуаната, за да споря с теб. Чул си от мама и тати, че тревата е страшна и край. Бях снощи в едно радио, където темата беше за легализирането на марихуаната в България и поддръжникът на противоположното мнение беше леко останал без аргументи. Не можеш да изказваш крайни мнения, за нещо, което не разбираш.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Първите щати, в които е приет закон за легализиране на тревата. В Холандия е от бая години така и не е бая далеч. Не мисля, че си компетентен по темата за марихуаната, за да споря с теб. Чул си от мама и тати, че тревата е страшна и край. Бях снощи в едно радио, където темата беше за легализирането на марихуаната в България и поддръжникът на противоположното мнение беше леко останал без аргументи. Не можеш да изказваш крайни мнения, за нещо, което не разбираш.
    Нe , не аз нямам против легализирането на тревата.. просто исках да кажа , че много голяма част от нея която се продава е друсана с най-различни глупости .. психопата беше казал някои от тях.Поне като се легализира може да се появи по-качествена стока.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    Нe , не аз нямам против легализирането на тревата.. просто исках да кажа , че много голяма част от нея която се продава е друсана с най-различни глупости .. психопата беше казал някои от тях.Поне като се легализира може да се появи по-качествена стока.
    Има и друсани. Попадал съм. Зависи откъде я вземеш. И нещата, дет си написал в по-горния коментар голяма част не са верни.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Говори с него.С тая трева супер много вреди на здравето си,и до нищо добро няма да стигне.
    А, ей такива невежества, като тази...
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си