- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- лаптоп до 1000 лв
Дайте некви предложения с линкове към тях за лаптоп до 1000 лв
те всичките се въртят около 1000 бе
пък може да си вземеш от тия дребните за 500
http://laptop.bg/laptops-hp-ProBook_..._4530s_B0X66EA
От това по-добро предложение няма да намериш, за тия пари, гарантирам ти! Взимай го, докато не са го взели.
Колко време е доставката от тоя сайт до точен адрес ? добър е ако го взимам ще добавя още 2 рам за да са 8 ( бтв сега видях,че с оригинален уиндоулс е с 200 лв повече :Д ше разгледам още няколко и ако не намеря по добър ще го взема тоя ма без уиндоулса :Д
1-2 работни дни макс. Разгледай, ама аз като си купувах наскоро лаптоп не видях за 1000лв. такъв с i5 процесор и външна видео карта с ддр5 памет, макар и с 64 битова шина. 6GB рам въобще не са малко, но като искаш има вариант с 8GB за 50лв. повече. Оригинален уиндоус не ти трябва, теглиш от Замунда 64 битова седмица и си готов.
Последно редактирано от Afternoon : 11-08-2012 на 15:40
Айде, господин компетентен пак се изказа!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Нда, нда, ти си толкова ерудиран.
WindScar <3333
кат пушка.. без патрони.
WindScar <3333
Сега може да му обясниш за 105 кв.м апартамента който имаш в столицата на България Ямбол![]()
Трололололололололо![]()
грешката на всички разбирачи е че търсят лаптопа в България където цените са двойно завишени
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всеки втори вече е страшен разбирач, ама иначе един уиндоус не могат да инсталират.
^ Това важи напълно за тоя олигофрен haritov, който твърди, че intel продавали само китайски боклуци.
Нали беше изискването до 1000лв? Защото това Lenovo е доста над 1000...