- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Титинка, кога ще качиш снимки на изправената/накъдрената си коса с новата преса?![]()
Ми на изправена ще кача във вторник,че тогава ще я мия.
Иначе я изправям само в горните пластове с повдигащ ефект и имам 2-3 дни естествен лек обем,без вафлички.Стои много по-добре от вафличките,много естествено,все едно не съм я правила с преса.Определено вече така ще й придавам обем,вярно,че пак я горя малко или много,но поне е естествено и небрежно.Ползвам и термозащитен всеки път.
А къдрава не знам дали скоро ще кача,мисля за Нова година да се накъдря.
Вчера си измих косата,но нямах време за маски,но във вторник задължително ще й направя.
Последно редактирано от titinkaa : 11-18-2012 на 16:34
Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 18:05
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Сложих си бадемово масло и ще постоя 2 часа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Значи и аз ще се подстрижа на 21 декември![]()
Стоях с маската 6 часа и след малко ще ми снимат косата и ще кача снимката утре най-късно![]()
Dobbyy,Еми хващаш пресата и по-тънък кичур и захващаш от корена и повдигаш нагоре по-дължината.
Гледах клип в ютуб преди няколко дни ама сега не го намирам,за да го видиш как става.
дайте да се подстрижем всички на 21-ви,та да си идем хубави от тоя свят.
![]()
^ Какво стана с шампоана на Тианде, доволна ли си?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Oт продавалник май беше казала, че си си го поръчала. Колко ти излезе?
Не,отказах се от продавалника,защото ми излизаше 20лв..Взех го от офиса на Тианде за 14,40лв.
Да питам освен тривитаминола вярно ли е, че и фолиевата киселина помага за растеж на косата? А и маската на Миосотис /нали така беше/ действително ли помага за растежа или подхранва косата да расте здрава /офффф как го обясних/![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Между другото искам да кажа, че съседката ми ме е сънувала, че съм била с много дълга коса.Дано това е някакъв знак.![]()
![]()
![]()
Имаше едни шампоани Herbal essences. Страшно много ги харесвах! Някой да знае къде мога да ги намеря? Убедена съм, че в близките две години не съм ги виждала из големите вериги.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
яяяяяяяяяяяяяяяяяя
дали наистина ще е добра и на каква ли цена ще бъде?със сигурност е преувеличена рекламата, но все пак