.
Отговор в тема
Страница 33 от 102 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2530
    Здравейте, момичета !
    Отдавна не бях дала отчет..
    Косата ми е нацъфтяла ужасно от прекаленото изправяне през последните седмици, но ще си трая още седмица -две и ще се подстрижа след ваканцията, че заради празниците пак ще ми се налага да я горя... Иначе не използвам преса или маша често
    Но си взех шампоан с живи кристали, който е против накъсване и двойни връхчета, балсам на Elseve Anti-casse - пак против накъсване и цъфтеж, рициново масло за маските и масло от жожоба на Икаров. Имам маската на Денис - с жълтата капачка. Омръзна ми от кристали и си поръчах серум за сухи краища на Avon.. Не очаквам чудеса,де Имам си и стимулант на Икаров и ми се струва, че малко прекалявам, но и без това стимуланта ми е на свършване...
    Пия и Геритамин Нео от около 25 дена някъде...

Към 10 часа си направих маска със стимулант, рициново масло, масло от жожоба, мас и ракия... Мислех да сложа и жълтък, но мирише страшно много...та, след малко ще се къпя.. отдавна не бях стояла толкова време с маска..

От балсама на Елсев съм доволна..Ползвала съм и шампоана и косата ми става мекичка, но си купих този с живи кристали и аз не знам защо... Косата ми става някак си твърда, обаче се измих с нея само веднъж така че не мога да реша дали е боклук или не Мисля, че пишеше BioOil на шампоана, а и има такава марка кристали и маска

Мама е поръчала от Avon шампоан и маска с арганово масло.. има и арганово масло пак от Ейвън... за цената си е добре де Имаме и на орзен шампоан и балсам
    Много продукти-много боклуци ..... Кой от кой по-боклук и аз не знам :d

С шампоана пак беше същата работа.. Очаквах, че понеже е с живи кристали ще прави косата ми по-мека, а стана обратното... И толкова се бях намазала Отмих маската с този шампоан, а втория път използвах шампоана с аргановото масло.. Поне не ми направи косата твърда, но и много се пенеше, така че се усъмних в състава и ...
    Може ли някой да ми каже дали има многоо вредни съставки в шампоана с уж живи кристали, че аз не разбирам много от тия неща.. Ето го и състава:
    Aqua,Sodium C10-16 Pareth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Silicone, Quaternium-16, Undeceth-11, Butyoctanol, Undeceth-5, Cocamide DEA, Styrene/Acrylates Copolymer, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothzolinon, Methylisothiazolinone
    Струва ми се, че има хиляди вредни съставки.. :/

Banned Мега фен
    ей сега влизам в банята... пожелайте ми успех с отмиването

Banned Мега фен
    не че нещо ама си връщам думите за маската не си я правете освен ако в следващите 2 дни не ви е позволено да ходите с банан в косата... или си я правете рано,за да може да влезете 2-3 пъти в банята.. ндам

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Късмет.
    Аз и този път мас-та си я измих много лесно.
    А, да попитам как се обезсолява? Бях чела из разни теми, че трябва. Тъй като сега баба ще купува и не я знам каква ще е.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Здравейте, момичета. Много хубава тема сте си направили , надявам се и да можете да ми помогнете в търсенето ми за точната маска . Такаа.. косата ми е много лесно омазняваща се , просто не знам защо. Мия я през един -два дена с шампоан на Балеа за обем + балсам с араганово масло от Ейвън , като него го слагам на краищата долу, защото ми казаха че не трябвало да слагам в корените , заради ббързото омазняване .. Всеки ден се изправям и тя почва да окапва и ако можете да ми препоръчате и нещо за това, отделно преди да мина с пресата мажа цялата коса с някакъв балсам от Орифлейм за Hair proteccion , уж да я предпазва от изгаряне. На първия ден е добре , на следващия вече мазна и ме сърби и подлудява. Моля наистина ако знаете някакво решение на тези мои проблеми , пишете защото вече не издържам “
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Нещо за чувствителен скалп може би трябва да си вземеш, но медецинско. Или пък от тези сайтове за професионални шампоани, балсами, маски и тн:
    http://zlatnaribka.com/
    www.angelcosmetics.bg
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    fama ,
    Първо смени шампоана! Не знам какъв да ти предложа, защото никога не съм била с мазна коса, но съм сигурна, че момичетата тук ще ти помогнат да си избереш. Прави си маски с хума и също така можеш да си вземеш масло от гроздови семки, чела съм, че е подходящо за мазни коси. Не си мий косата толкова често. Щом на втория ден ти е мазна, я вържи и опитай да издържиш поне още един ден. Cъщо така намали пресата (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

И моята коса е мазна. Няма как да не се мие всеки или през ден, кофти е да ходиш с мазна коса. Моята издържа 2-3 дни само когато и сложа вафлички в корените. А за шампоана и аз не съм си намерила моя, ползвала съм за ежедневна употреба, за мазна коса, като се започне от тези по 4-5лв до тези от 30. Прави си домашни маски за мазна коса, главно се състоят от жълтък, кисело мляко и хума.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Абе да ви кажа шампоаните на всеки действат различно, така че трябва да пробвате.Аз вече намерих моя шампоан.
    fama, НЕ се изправяй всеки ден, ще останеш без коса накрая. ;x

искам да попитам за бързо омазняваща се коса какво да се направи?
    Последно редактирано от Ellie1 : 12-16-2012 на 17:37

Цитирай Първоначално написано от Ellie1 Виж мнението
    искам да попитам за бързо омазняваща се коса какво да се направи?
    -да не я миеш всеки ден
    -да не използваш шампоани за мазна коса, защото са много агресивни и я изсушават и така почва да произвежда още повече себум
    -да не я пипаш постоянно
    -масло от гроздови семки в корените
    -домашни маски, съдържащи хума, лимон и общо взето повече изсушаващи съставки, отколкото овлажняващи
    -предполагам знаеш, че балсамът, спрей-балсамът и маските се слагат САМО в краищата и никога в корените
    -от пяна, лак и всякакви такива се омазнява по-бързо също, а и са вредни...гледай да не ги използваш често
    -докато косата ти свикне така да я миеш през 2-3 дена ще си е мазна и не я мий, а я прави на плитки или кокове
    -може да пробваш и сух шампоан
    Последно редактирано от strawberry88 : 12-16-2012 на 18:23

много ти благодаря, ще пробвам

Моля.Трябва постоянство резултата няма да е моментален ... успех.

Град
    somewhere
    Сега ли да вляза да се изкъпя или утре преди училище , според вас кое ще е по-добре? И някаква маска да спретна сега да ми препоръчате, само нямам хума .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    Сега ли да вляза да се изкъпя или утре преди училище , според вас кое ще е по-добре? И някаква маска да спретна сега да ми препоръчате, само нямам хума .
    Искаш съвет от нас кога да се изкъпеш?
    Според мен вече е късно за маски.Лягай си най-добре.А и с маската трябва да се седи най-малко половин час...мдаа, лягай си, защото утре няма да можеш да станеш.Ти пък сега ли се сети да си правиш маски?Точно в неделя след 22 часа ..

Banned Мега фен
    ако може утре по-добре утре.. а утре си направи маска с хума - точно ще си купиш... можеш хума + оцет,хума + кисело мляко, хума + сок от лимон,хума + кисело мляко + жълтък.. ей такива

Banned Мега фен
    ако може утре по-добре утре.. а утре си направи маска с хума - точно ще си купиш... можеш хума + оцет,хума + кисело мляко, хума + сок от лимон,хума + кисело мляко + жълтък.. ей такива

Град
    somewhere
    Абсурд да остана утре през целия ден с тая коса никакъв шанс , най-вероятно сега ще си я измия и утре ще си купя хума и ще знам за вдругиден От аптеките се купува нали?

Абсурд да остана утре през целия ден с тая коса
    Тогава защо ни питаш?А и може да я измиеш преди училище. ;x

Banned Мега фен
    Абсурд да остана утре през целия ден с тая коса никакъв шанс , най-вероятно сега ще си я измия и утре ще си купя хума и ще знам за вдругиден От аптеките се купува нали?
    дам.. а да.. сега зимата се носят шапки.. можеш някоя във връзка с тоалета,когато ти е гадна косата.. връзваш я,слагаш шапка и готово.. естествено не като ти е много зле косата де,но на 2рия ден примерно ? така ще стигнеш до 3 дни,а 3 дни не са малко

Град
    somewhere
    Именно аз затова се чудя кое би било по-добре- сега или утре преди училище. Но както казах, ще я измия сега и утре ще отида да потърся хума , и да мога да почна да правя маски . А иначе имам рициново масло , което си го слагам на миглите , мога ли да го използвам и за косата и по ккакъв начин ?

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    а аз искам да попитам какво да правя с много изтощената си и супер тънка и рядка коса...има ли някакъв начин да я подхраня и да се подобри поне малко състоянието и..?

А иначе имам рициново масло , което си го слагам на миглите , мога ли да го използвам и за косата и по ккакъв начин ?
    Ем както всички останали масла-добавяш го към маски или самостоятелно.

Някой да ми каже някакви подробности за сухия шампоан? Също така кой е най-добрия, който сте ползвали?
    Наскоро косата ми започна да се омазнява много бързо, но майка ми почна да купува шампоани за мазна коса и сега съм много доволна. Мия си косата на 3 или 4 дена, което е доста защото ми е някъде 4-5 сантиметра под гърдите.
    Единственият ми проблем е, че бретона ми се омазнява много бързо, а не искам да го дигам, защото не се харесвам без него. Всеки ден ми се налага да го мия, понякога през ден, но тогава изглежда леко мазен. Някой да има някакви предложения как да се справя с този проблем?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си